Webshop tip - By Kimani

Photobucket

Nieuwe webshops spotten is altijd leuk, maar als de webshop dan kleding aanbied waarvan je het liefst alle items in je winkelmandje wil proppen dan hebben we het over een ├ęchte webshop! Eens in de zoveel tijd geef ik jullie een webshop tip en deze keer is dat de webshop van By Kimani. Een webshop waar ik wel eens over had gehoord, maar eigenlijk  nog nooit echt goed op heb rondgesnuffeld.


ByKimani verkoopt exclusieve kleding dames, unieke merken die geïnspireerd zijn op de street wear van fashion iconen in L.A. ByKimani brengt merken waar je bijna nog niet over hebt gehoord naar je toe waar al veel beroemdheden mee gespot zijn. Dat maakt deze shop naar mijn mening erg uniek.


Photobucket

De webshop is erg overzichtelijk waardoor het shoppen bij ByKimani erg aangenaam is. Onder het kopje kleding kun je kiezen en verder klikken naar de pagina waar je naartoe wilt gaan. Zo heb je jurken, tops, truien enz enz. Wat direct opvalt is de Live Chat onderaan de pagina. Heb je een brandende vraag dan kun je deze meteen online stellen in de chatbox, mits er natuurlijk iemand online is. Daar is in ieder geval over na gedacht.

Photobucket

De kleding merken die ByKimani verkrijgbaar zijn Goddis, Wildfox Couture, Stylestalker, Sivvy Denim, Poshii Clothing, Nightcap Clothing, Naven, LNA Clothing en Leyendecker la. Merken waar ik het bestaan niet vanaf wist op Wildfox na. Een leuke manier om kennis te maken met nieuwe merken.

Als je voor  17:00 (of 15:00, want beide tijden staan vermeld op de website) besteld wordt je order diezelfde dag nog verstuurd en heb je je bestelling (als PostNL meewerkt) je nieuwe items de volgende dag al in huis. Voor een webshop vind ik een snellere levering erg belangrijk. Heeft een webshop zoals de H&M een erg lange levertijd dan haak ik al gauw af. De levering van je bestelling is geheel kosteloos, dus je betaald geen verzendkosten wat ik ook een groot pluspunt vind.


Photobucket

Ben je niet tevreden over een item dan kun je deze binnen 8 dagen retourneren of ruilen. De betaling vind ik alleen erg onduidelijk. Ik kan geen pagina vinden met informatie over het betalen van je bestelling. Onderaan de pagina kan ik alleen zien door middel van een plaatjes van iDeal en Mastercard dat dat 2 mogelijkheden zijn om te kunnen betalen.

Een fijne webshop met een erg assortiment. Op dit moment staan er ook een aantal items op de Sale pagina TIP! Ik heb al een hoop leuke kledingstukken gezien die zich best in mijn garderobe mogen toevoegen!

Was jij al bekend met ByKimani?