Doorgaan naar hoofdcontent

Vivi Clothes oorbellen + Win GESLOTEN

Alweer even geleden kreeg ik een leuk mailtje van de eigenaresse van Vivi-clothes.nl of ik iets met haar samen wou doen. Tuurlijk, leuk! Voor jullie en voor mijzelf dus als je nieuwsgierig bent geworden zou ik zeker even verder lezen.

Photobucket

Vivi-clothes is een online webshop waar iedere vrouw haar hart op kan halen. De webshop verkoopt kleding uit Japan, Hong Kong en Korea met hoge kwaliteit. Vanaf de allerkleinste maten schoenen en kleding. Dit is sowieso een groot pluspunt voor kleine vrouwen die weinig leuks in de winkels kunnen vinden. Bij Vivi-clothes zit jij goed!

Ik ontvang een leuk verpakt pakketje (Zie bovenstaande foto). Je wordt al vrolijk als je ernaar kijkt, zo leuk verpakt!

Photobucket

In het pakketje zaten 2 paar oorbellen en een groot soort visitekaartje. Leuk bedacht! Deze raak je in ieder geval niet zomaar kwijt. Vivi-Clothes heeft een enorm assortiment waar je zeker is een kijkje tussen moet brengen. Ik weet zeker dat je versteld staat van alle leuke dingen die er verkocht worden, maar pay attention... de webshop heeft een groot aaaawhhh en oehhhhh gehalte! Just in case!

Photobucket

De eerste paar oorbellen zien eruit als kleine kaugomballetjes in de kleur blauw inclusief een klein plastic sluitdopje zodat je de oorbellen niet kunt verliezen. De oorbellen komen in een doorzichtig zakje. Goede hygiƫne dus.

Photobucket

Het tweede paar oorbellen, mijn favoriet moet ik eerlijk bekennen. Ze doen mij meteen denken aan vroeger. Toen had je ook exact dezelfde oorbellen in de vorm van een beertje in allerlei verschillende kleuren. Zijn ze niet ontzettend cute? Even terug naar die oude tijd!

Nu het leukste gedeelte, want ik mag namelijk 1 van de 2 paar oorbellen weggeven aan 1 van jullie!
Wat moet je daarvoor doen?

 ♥ Like Vivi Clothes op Facebook
 ♥ Like Swil op Facebook
 ♥ Laat in je comment weten welk paar oorbellen jij graag zou willen winnen en laat een GELDIG email adres achter.

Je kunt meedoen aan de actie tot dinsdag 16 Oktober daarna zal ik de winnaar per email op de hoogte brengen. Zorg er daarom dus voor dat je een geldig email adres invult waarop je goed bereikbaar bent.Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.