Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Vivi Clothes oorbellen + Win GESLOTEN

Alweer even geleden kreeg ik een leuk mailtje van de eigenaresse van Vivi-clothes.nl of ik iets met haar samen wou doen. Tuurlijk, leuk! Voor jullie en voor mijzelf dus als je nieuwsgierig bent geworden zou ik zeker even verder lezen.

Photobucket

Vivi-clothes is een online webshop waar iedere vrouw haar hart op kan halen. De webshop verkoopt kleding uit Japan, Hong Kong en Korea met hoge kwaliteit. Vanaf de allerkleinste maten schoenen en kleding. Dit is sowieso een groot pluspunt voor kleine vrouwen die weinig leuks in de winkels kunnen vinden. Bij Vivi-clothes zit jij goed!

Ik ontvang een leuk verpakt pakketje (Zie bovenstaande foto). Je wordt al vrolijk als je ernaar kijkt, zo leuk verpakt!

Photobucket

In het pakketje zaten 2 paar oorbellen en een groot soort visitekaartje. Leuk bedacht! Deze raak je in ieder geval niet zomaar kwijt. Vivi-Clothes heeft een enorm assortiment waar je zeker is een kijkje tussen moet brengen. Ik weet zeker dat je versteld staat van alle leuke dingen die er verkocht worden, maar pay attention... de webshop heeft een groot aaaawhhh en oehhhhh gehalte! Just in case!

Photobucket

De eerste paar oorbellen zien eruit als kleine kaugomballetjes in de kleur blauw inclusief een klein plastic sluitdopje zodat je de oorbellen niet kunt verliezen. De oorbellen komen in een doorzichtig zakje. Goede hygiƫne dus.

Photobucket

Het tweede paar oorbellen, mijn favoriet moet ik eerlijk bekennen. Ze doen mij meteen denken aan vroeger. Toen had je ook exact dezelfde oorbellen in de vorm van een beertje in allerlei verschillende kleuren. Zijn ze niet ontzettend cute? Even terug naar die oude tijd!

Nu het leukste gedeelte, want ik mag namelijk 1 van de 2 paar oorbellen weggeven aan 1 van jullie!
Wat moet je daarvoor doen?

 ♥ Like Vivi Clothes op Facebook
 ♥ Like Swil op Facebook
 ♥ Laat in je comment weten welk paar oorbellen jij graag zou willen winnen en laat een GELDIG email adres achter.

Je kunt meedoen aan de actie tot dinsdag 16 Oktober daarna zal ik de winnaar per email op de hoogte brengen. Zorg er daarom dus voor dat je een geldig email adres invult waarop je goed bereikbaar bent.