Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Vivi Clothes oorbellen + Win GESLOTEN

Alweer even geleden kreeg ik een leuk mailtje van de eigenaresse van Vivi-clothes.nl of ik iets met haar samen wou doen. Tuurlijk, leuk! Voor jullie en voor mijzelf dus als je nieuwsgierig bent geworden zou ik zeker even verder lezen.

Photobucket

Vivi-clothes is een online webshop waar iedere vrouw haar hart op kan halen. De webshop verkoopt kleding uit Japan, Hong Kong en Korea met hoge kwaliteit. Vanaf de allerkleinste maten schoenen en kleding. Dit is sowieso een groot pluspunt voor kleine vrouwen die weinig leuks in de winkels kunnen vinden. Bij Vivi-clothes zit jij goed!

Ik ontvang een leuk verpakt pakketje (Zie bovenstaande foto). Je wordt al vrolijk als je ernaar kijkt, zo leuk verpakt!

Photobucket

In het pakketje zaten 2 paar oorbellen en een groot soort visitekaartje. Leuk bedacht! Deze raak je in ieder geval niet zomaar kwijt. Vivi-Clothes heeft een enorm assortiment waar je zeker is een kijkje tussen moet brengen. Ik weet zeker dat je versteld staat van alle leuke dingen die er verkocht worden, maar pay attention... de webshop heeft een groot aaaawhhh en oehhhhh gehalte! Just in case!

Photobucket

De eerste paar oorbellen zien eruit als kleine kaugomballetjes in de kleur blauw inclusief een klein plastic sluitdopje zodat je de oorbellen niet kunt verliezen. De oorbellen komen in een doorzichtig zakje. Goede hygiëne dus.

Photobucket

Het tweede paar oorbellen, mijn favoriet moet ik eerlijk bekennen. Ze doen mij meteen denken aan vroeger. Toen had je ook exact dezelfde oorbellen in de vorm van een beertje in allerlei verschillende kleuren. Zijn ze niet ontzettend cute? Even terug naar die oude tijd!

Nu het leukste gedeelte, want ik mag namelijk 1 van de 2 paar oorbellen weggeven aan 1 van jullie!
Wat moet je daarvoor doen?

 ♥ Like Vivi Clothes op Facebook
 ♥ Like Swil op Facebook
 ♥ Laat in je comment weten welk paar oorbellen jij graag zou willen winnen en laat een GELDIG email adres achter.

Je kunt meedoen aan de actie tot dinsdag 16 Oktober daarna zal ik de winnaar per email op de hoogte brengen. Zorg er daarom dus voor dat je een geldig email adres invult waarop je goed bereikbaar bent.