Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Vivi Clothes oorbellen + Win GESLOTEN

Alweer even geleden kreeg ik een leuk mailtje van de eigenaresse van Vivi-clothes.nl of ik iets met haar samen wou doen. Tuurlijk, leuk! Voor jullie en voor mijzelf dus als je nieuwsgierig bent geworden zou ik zeker even verder lezen.

Photobucket

Vivi-clothes is een online webshop waar iedere vrouw haar hart op kan halen. De webshop verkoopt kleding uit Japan, Hong Kong en Korea met hoge kwaliteit. Vanaf de allerkleinste maten schoenen en kleding. Dit is sowieso een groot pluspunt voor kleine vrouwen die weinig leuks in de winkels kunnen vinden. Bij Vivi-clothes zit jij goed!

Ik ontvang een leuk verpakt pakketje (Zie bovenstaande foto). Je wordt al vrolijk als je ernaar kijkt, zo leuk verpakt!

Photobucket

In het pakketje zaten 2 paar oorbellen en een groot soort visitekaartje. Leuk bedacht! Deze raak je in ieder geval niet zomaar kwijt. Vivi-Clothes heeft een enorm assortiment waar je zeker is een kijkje tussen moet brengen. Ik weet zeker dat je versteld staat van alle leuke dingen die er verkocht worden, maar pay attention... de webshop heeft een groot aaaawhhh en oehhhhh gehalte! Just in case!

Photobucket

De eerste paar oorbellen zien eruit als kleine kaugomballetjes in de kleur blauw inclusief een klein plastic sluitdopje zodat je de oorbellen niet kunt verliezen. De oorbellen komen in een doorzichtig zakje. Goede hygiƫne dus.

Photobucket

Het tweede paar oorbellen, mijn favoriet moet ik eerlijk bekennen. Ze doen mij meteen denken aan vroeger. Toen had je ook exact dezelfde oorbellen in de vorm van een beertje in allerlei verschillende kleuren. Zijn ze niet ontzettend cute? Even terug naar die oude tijd!

Nu het leukste gedeelte, want ik mag namelijk 1 van de 2 paar oorbellen weggeven aan 1 van jullie!
Wat moet je daarvoor doen?

 ♥ Like Vivi Clothes op Facebook
 ♥ Like Swil op Facebook
 ♥ Laat in je comment weten welk paar oorbellen jij graag zou willen winnen en laat een GELDIG email adres achter.

Je kunt meedoen aan de actie tot dinsdag 16 Oktober daarna zal ik de winnaar per email op de hoogte brengen. Zorg er daarom dus voor dat je een geldig email adres invult waarop je goed bereikbaar bent.