Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

UGG Accessoires Pop Up Store Opening

Photobucket

Afgelopen zaterdag 21 Oktober was het zover, de lancering van de UGG accessoires Store bij de Rotterdamse schoenenwinkel Soraya's op de Oude Binnenweg. Ik vond een uitnodiging in mijn mail box, helaas zag ik die té laat en kon dus niet bij de launch aanwezig zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb uiteraard een aantal foto's voor jullie van deze leuke UGG Accessoires Store launch.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

It's a heaven for UGG lovers! Naast de bekende boots van UGG worden in de Pop Up store ook UGG accessoires verkocht waarbij je de winter goed kan beginnen. Handschoenen, sjaals, oorwarmers, sloffen en meer. Laat die vreselijk koude dagen maar komen, want ineens zijn die koude dagen niet zo vreselijk meer door al die leuke UGG accessoires!

De Pop Up store ziet er prachtig ingericht uit, iedere fashionista kan haar hartje hier wel ophalen. Ook leuk om erbij te vertellen, iedere aankoop wordt helemaal in UGG style ingepakt.

Photobucket

Niet alleen waren was de Pop Up store te bewonderen, ondertussen kon je flink genieten van heerlijke cupcakes van Alice in Cakeland, een drankje en last but not least een Dj die de boel flink heeft doen laten dansen!

Photobucket

Zaterdag maakte je kans op een UGG Australia set van handschoenen en oorwarmers. Dit setje was omhulsd in een groot ijsblok. Je kon een kansje wagen door te vertellen hoe lang het duurde voordat het ijsblok zou smelten! Bij het zien van dit ijsblok en natuurlijk de nep sneeuw krijg je toch helemaal zin in de winter?

Photobucket

4 gorgeous fashion blogging ladies die ook aanwezig waren om de Pop Up store te bewonderen.
V.l.n.r Marion van Fashionjunk.nl, Jennie van Jenniefromtheblog.com, Sharon van Stylechameleon en Rowan van Redridinghood.com.

De UGG Pop Up store is te vinden in Rotterdam op de Oude Binnenweg 122. Voor meer informatie kijk je op www.sorayas.nl.


Beeld