Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

UGG Accessoires Pop Up Store Opening

Photobucket

Afgelopen zaterdag 21 Oktober was het zover, de lancering van de UGG accessoires Store bij de Rotterdamse schoenenwinkel Soraya's op de Oude Binnenweg. Ik vond een uitnodiging in mijn mail box, helaas zag ik die té laat en kon dus niet bij de launch aanwezig zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb uiteraard een aantal foto's voor jullie van deze leuke UGG Accessoires Store launch.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

It's a heaven for UGG lovers! Naast de bekende boots van UGG worden in de Pop Up store ook UGG accessoires verkocht waarbij je de winter goed kan beginnen. Handschoenen, sjaals, oorwarmers, sloffen en meer. Laat die vreselijk koude dagen maar komen, want ineens zijn die koude dagen niet zo vreselijk meer door al die leuke UGG accessoires!

De Pop Up store ziet er prachtig ingericht uit, iedere fashionista kan haar hartje hier wel ophalen. Ook leuk om erbij te vertellen, iedere aankoop wordt helemaal in UGG style ingepakt.

Photobucket

Niet alleen waren was de Pop Up store te bewonderen, ondertussen kon je flink genieten van heerlijke cupcakes van Alice in Cakeland, een drankje en last but not least een Dj die de boel flink heeft doen laten dansen!

Photobucket

Zaterdag maakte je kans op een UGG Australia set van handschoenen en oorwarmers. Dit setje was omhulsd in een groot ijsblok. Je kon een kansje wagen door te vertellen hoe lang het duurde voordat het ijsblok zou smelten! Bij het zien van dit ijsblok en natuurlijk de nep sneeuw krijg je toch helemaal zin in de winter?

Photobucket

4 gorgeous fashion blogging ladies die ook aanwezig waren om de Pop Up store te bewonderen.
V.l.n.r Marion van Fashionjunk.nl, Jennie van Jenniefromtheblog.com, Sharon van Stylechameleon en Rowan van Redridinghood.com.

De UGG Pop Up store is te vinden in Rotterdam op de Oude Binnenweg 122. Voor meer informatie kijk je op www.sorayas.nl.


Beeld