Doorgaan naar hoofdcontent

UGG Accessoires Pop Up Store Opening

Photobucket

Afgelopen zaterdag 21 Oktober was het zover, de lancering van de UGG accessoires Store bij de Rotterdamse schoenenwinkel Soraya's op de Oude Binnenweg. Ik vond een uitnodiging in mijn mail box, helaas zag ik die té laat en kon dus niet bij de launch aanwezig zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb uiteraard een aantal foto's voor jullie van deze leuke UGG Accessoires Store launch.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

It's a heaven for UGG lovers! Naast de bekende boots van UGG worden in de Pop Up store ook UGG accessoires verkocht waarbij je de winter goed kan beginnen. Handschoenen, sjaals, oorwarmers, sloffen en meer. Laat die vreselijk koude dagen maar komen, want ineens zijn die koude dagen niet zo vreselijk meer door al die leuke UGG accessoires!

De Pop Up store ziet er prachtig ingericht uit, iedere fashionista kan haar hartje hier wel ophalen. Ook leuk om erbij te vertellen, iedere aankoop wordt helemaal in UGG style ingepakt.

Photobucket

Niet alleen waren was de Pop Up store te bewonderen, ondertussen kon je flink genieten van heerlijke cupcakes van Alice in Cakeland, een drankje en last but not least een Dj die de boel flink heeft doen laten dansen!

Photobucket

Zaterdag maakte je kans op een UGG Australia set van handschoenen en oorwarmers. Dit setje was omhulsd in een groot ijsblok. Je kon een kansje wagen door te vertellen hoe lang het duurde voordat het ijsblok zou smelten! Bij het zien van dit ijsblok en natuurlijk de nep sneeuw krijg je toch helemaal zin in de winter?

Photobucket

4 gorgeous fashion blogging ladies die ook aanwezig waren om de Pop Up store te bewonderen.
V.l.n.r Marion van Fashionjunk.nl, Jennie van Jenniefromtheblog.com, Sharon van Stylechameleon en Rowan van Redridinghood.com.

De UGG Pop Up store is te vinden in Rotterdam op de Oude Binnenweg 122. Voor meer informatie kijk je op www.sorayas.nl.


Beeld

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.