Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

UGG Accessoires Pop Up Store Opening

Photobucket

Afgelopen zaterdag 21 Oktober was het zover, de lancering van de UGG accessoires Store bij de Rotterdamse schoenenwinkel Soraya's op de Oude Binnenweg. Ik vond een uitnodiging in mijn mail box, helaas zag ik die té laat en kon dus niet bij de launch aanwezig zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb uiteraard een aantal foto's voor jullie van deze leuke UGG Accessoires Store launch.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

It's a heaven for UGG lovers! Naast de bekende boots van UGG worden in de Pop Up store ook UGG accessoires verkocht waarbij je de winter goed kan beginnen. Handschoenen, sjaals, oorwarmers, sloffen en meer. Laat die vreselijk koude dagen maar komen, want ineens zijn die koude dagen niet zo vreselijk meer door al die leuke UGG accessoires!

De Pop Up store ziet er prachtig ingericht uit, iedere fashionista kan haar hartje hier wel ophalen. Ook leuk om erbij te vertellen, iedere aankoop wordt helemaal in UGG style ingepakt.

Photobucket

Niet alleen waren was de Pop Up store te bewonderen, ondertussen kon je flink genieten van heerlijke cupcakes van Alice in Cakeland, een drankje en last but not least een Dj die de boel flink heeft doen laten dansen!

Photobucket

Zaterdag maakte je kans op een UGG Australia set van handschoenen en oorwarmers. Dit setje was omhulsd in een groot ijsblok. Je kon een kansje wagen door te vertellen hoe lang het duurde voordat het ijsblok zou smelten! Bij het zien van dit ijsblok en natuurlijk de nep sneeuw krijg je toch helemaal zin in de winter?

Photobucket

4 gorgeous fashion blogging ladies die ook aanwezig waren om de Pop Up store te bewonderen.
V.l.n.r Marion van Fashionjunk.nl, Jennie van Jenniefromtheblog.com, Sharon van Stylechameleon en Rowan van Redridinghood.com.

De UGG Pop Up store is te vinden in Rotterdam op de Oude Binnenweg 122. Voor meer informatie kijk je op www.sorayas.nl.


Beeld