Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Tattoo van je kitty-cat

Photobucket

Voor veel mensen is een huisdier niet zomaar een huisdier. Ook voor mij geldt dit. Mijn katten zijn mijn kindjes, mijn alles en veel meer dan dat. Eentje in het bijzonder zie ik absoluut niet als een dood normale kat maar mijn baby'tje!
Ik heb Duifje vanaf zijn geboorte met de hand groot gebracht omdat hij werd afgestoten door zijn moeder. Als jullie het leuk vinden kan er wel een artikel van maken, Duifje's verhaal van kleins af aan? Let me know your thoughts! In ieder geval, Duif is veel meer dan een kat en vanaf het begin roep ik al dat ik iets van Duifje wil laten tatoeëren. Wat precies weet ik nog niet, sowieso een kleine tattoo en niet te grof met lijnen.

Tijdens mijn surf rondje op internet kwam ik een foto tegen van een dame die haar poezenkind vast heeft en op haar schouder het koppie van de poes/kat heeft getatoeëerd en wow! Ik was helemaal flabbergasted hoe mooi dat eruit ziet. Dat zette mij aan het denken en besloot wat plaatjes op te zoeken.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Dit is 'm, de foto waar ik het over had! Zo ontzettend mooi, klein maar fijn. Het geeft precies de liefde voor je beestje weer en dat vind ik er zo mooi aan. Eerder dacht ik zelf aan het kattenpootje van Duifje op mijn pols (binnenkant) of misschien zijn naam ergens heel klein. In ieder geval zoiets. De foto's zijn alleen als voorbeeld, want niet alle tattoo's die je hier ziet vind ik even mooi, soms iets té, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Call me a weird cow, maar Duifje heeft een plekje in mijn hartje en niet zomaar het plekje van een huisdier. Het lijkt mij eigenlijk wel eens leuk om hier een artikel over te maken, misschien klinkt het dan iets minder vreemd ;-) 

Heb jij ook een speciale band met een dier? Zo ja, zou je een tattoo overwegen?