Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Swatches Trind Caring Colors Herfst/Winter Golden Bronze & Petrol Blue

Photobucket

In de Must know deze week kon je al lezen over de nieuwe Trind Caring Colors lakjes van deze herfst en winter van 2012. Vandaag de swatches van Golden Bronze en Petrol Blue. Ik kan alvast verklappen dat de lakjes echt herfst-proof zijn. Ben je benieuwd geworden? Lees dan zeker even verder.Photobucket

In deze najaarscollectie van Trind Caring Colors komen veel kleurentrends uit het kleurpalet terug van de hefst/winter collectie van 2012. Glim en glans komen terug in Golden Bronze en Champagne Silver. Ook de kleur trend die niet mag ontbreken is Petrol Blue. Mixen en match dit jaar kan perfect met deze lakjes.

Photobucket

CC 152 Petrol Blue en CC 150 Golden Bronze


Photobucket

Wat erg fijn is aan de lakjes van Trind, ze blijven vasthouden aan hetzelfde flesjes waardoor je ze dus in 1 oogopslag kunt herkennen. Vooral de dop van de Trind lakjes scoren bij mij keer op keer weer punten. Ik vind het zelf erg fijn als de doppen een wat langer greepje hebben zodat je je nagels zonder al teveel poes pas kunt lakken. De flesjes bevatten 9ml.

Photobucket

De kwastjes zijn prima, niet te groot wat voor dames met iets kleinere nagels een pluspunt is. Het kwastje lakt prima en is fijn in gebruik.

Photobucket Photobucket

Dan natuurlijk het leukste gedeelte, de swatches van Golden Bronze en Petrol Blue. Rechts zie je de swatches met 1 laagjes aangebracht en links met 2 laagjes. Zoals je goed kunt zien worden de lakjes door twee laagjes aan te brengen een stuk donkerder. Petrol Blue laat gaat strepen achter in tegen stelling tot de Golden Bronze. Wil je echt een streepvrije nagel dan zou ik 3 laagjes aanbrengen. Verder zijn de lakjes echt prachtig. Golden Bronze heeft een mooie shimmer en Blue Petrol is een glans kleurtje zonder shimmer.
Mijn hartje gaat uit naar de Petrol Blue, een lovely kleurtje wat je eigenlijk overal weer bij kan combineren. De droogtijd van de nagellak is vrij normaal dus ook daar is niets op aan te merken. Zoals altijd ben ik weer te spreken over de Trind Caring Colors Collectie van de Herfst/Winter 2012.

De lakjes zijn € 9,95 per stuk en zijn ook nog verkrijgbaar in Champagne Silver en Vintage Pink. Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt.