Doorgaan naar hoofdcontent

Review - LooKx oogschaduw herfst/winter 2012/2013

Photobucket

Als je mij zou vragen wat ik het leukste vind aan het wisselen van de seizoenen dan zou ik volmondig zeggen, alle nieuwe make-up collecties! Iedere seizoen weer andere producten in het schap, producten waar iedere beauty hartje sneller van gaat slaan. LooKx blijft niet achter en komt zoals altijd weer met frisse vernieuwde kleurtjes. Vandaag maak je kennis met 3 van de 4 oogschaduw kleuren in de bekende trendbox.
Sinds de eerste kennismaking met LooKx ben ik om en heeft dit prachtige cosmetica merk een speciaal plekje in mijn make-up stash veroverd. De herfst/winter 2012 trendcollectie is inmiddels al verkrijgbaar. Bij deze collectie draait het om de fashion-trends van het seizoen.

Photobucket

Als eerst de trendbox, dit is een box met spiegeltje en applicator waarin plek is voor 3 kleuren oogschaduw die je zelf kunt kiezen. De trendbox los kost € 7,55. In mijn boxje zitten zoals je kunt zien 3 opvallende kleuren.

Photobucket
v.l.n.r Blue Stone, Green Stone en Purple Stone

De namen van de oogschaduw -Stone- past perfect bij de uitstraling van de oogschaduw zelf! 
LooKx verteld dat je de kleuren perfect in elkaar kunt laten overlopen. Dit is natuurlijk persoonlijk of je van veel kleur op je ogen houdt. 

Photobucket

Photobucket Photobucket

Rechts zonder flits, links met flits.
Ik ben altijd helemaal idolaat van de pigmentatie. Zie je de metallic in alle 3 de kleuren? Top! Dit is trouwens met 1 veeg aangebracht en dat zegt meer dan 1000 woorden. Mijn favo kleurtje van de 3 is toch wel de Green Stone. Perfect te combineren met de Brown Stone (niet op de foto) uit de trendcollectie. De oogschaduw oogschaduw los kost € 7,55.

De trendcollectie heeft ook nog 2 kleuren lipgloss, namelijk Care & Shine Nature nr 33 ( € 17,95) en Care & Shine Evening nr 34 ( € 17,95), een Lipstick in Coldred nr 96 en Intense Purple nr 97 ( 15,50) en een Dip -in Eyeliner in Black voor € 17,35.


De producten van LooKx van zijn verkrijgbaar via de website van LooKx. Voor de verkooppunten kijk je hier. 

Heb jij al eens iets van LooKx geprobeerd? Naar welk product ben jij het meest benieuwd?


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.