Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Review - LooKx oogschaduw herfst/winter 2012/2013

Photobucket

Als je mij zou vragen wat ik het leukste vind aan het wisselen van de seizoenen dan zou ik volmondig zeggen, alle nieuwe make-up collecties! Iedere seizoen weer andere producten in het schap, producten waar iedere beauty hartje sneller van gaat slaan. LooKx blijft niet achter en komt zoals altijd weer met frisse vernieuwde kleurtjes. Vandaag maak je kennis met 3 van de 4 oogschaduw kleuren in de bekende trendbox.
Sinds de eerste kennismaking met LooKx ben ik om en heeft dit prachtige cosmetica merk een speciaal plekje in mijn make-up stash veroverd. De herfst/winter 2012 trendcollectie is inmiddels al verkrijgbaar. Bij deze collectie draait het om de fashion-trends van het seizoen.

Photobucket

Als eerst de trendbox, dit is een box met spiegeltje en applicator waarin plek is voor 3 kleuren oogschaduw die je zelf kunt kiezen. De trendbox los kost € 7,55. In mijn boxje zitten zoals je kunt zien 3 opvallende kleuren.

Photobucket
v.l.n.r Blue Stone, Green Stone en Purple Stone

De namen van de oogschaduw -Stone- past perfect bij de uitstraling van de oogschaduw zelf! 
LooKx verteld dat je de kleuren perfect in elkaar kunt laten overlopen. Dit is natuurlijk persoonlijk of je van veel kleur op je ogen houdt. 

Photobucket

Photobucket Photobucket

Rechts zonder flits, links met flits.
Ik ben altijd helemaal idolaat van de pigmentatie. Zie je de metallic in alle 3 de kleuren? Top! Dit is trouwens met 1 veeg aangebracht en dat zegt meer dan 1000 woorden. Mijn favo kleurtje van de 3 is toch wel de Green Stone. Perfect te combineren met de Brown Stone (niet op de foto) uit de trendcollectie. De oogschaduw oogschaduw los kost € 7,55.

De trendcollectie heeft ook nog 2 kleuren lipgloss, namelijk Care & Shine Nature nr 33 ( € 17,95) en Care & Shine Evening nr 34 ( € 17,95), een Lipstick in Coldred nr 96 en Intense Purple nr 97 ( 15,50) en een Dip -in Eyeliner in Black voor € 17,35.


De producten van LooKx van zijn verkrijgbaar via de website van LooKx. Voor de verkooppunten kijk je hier. 

Heb jij al eens iets van LooKx geprobeerd? Naar welk product ben jij het meest benieuwd?