Review - LooKx oogschaduw herfst/winter 2012/2013

Photobucket

Als je mij zou vragen wat ik het leukste vind aan het wisselen van de seizoenen dan zou ik volmondig zeggen, alle nieuwe make-up collecties! Iedere seizoen weer andere producten in het schap, producten waar iedere beauty hartje sneller van gaat slaan. LooKx blijft niet achter en komt zoals altijd weer met frisse vernieuwde kleurtjes. Vandaag maak je kennis met 3 van de 4 oogschaduw kleuren in de bekende trendbox.
Sinds de eerste kennismaking met LooKx ben ik om en heeft dit prachtige cosmetica merk een speciaal plekje in mijn make-up stash veroverd. De herfst/winter 2012 trendcollectie is inmiddels al verkrijgbaar. Bij deze collectie draait het om de fashion-trends van het seizoen.

Photobucket

Als eerst de trendbox, dit is een box met spiegeltje en applicator waarin plek is voor 3 kleuren oogschaduw die je zelf kunt kiezen. De trendbox los kost € 7,55. In mijn boxje zitten zoals je kunt zien 3 opvallende kleuren.

Photobucket
v.l.n.r Blue Stone, Green Stone en Purple Stone

De namen van de oogschaduw -Stone- past perfect bij de uitstraling van de oogschaduw zelf! 
LooKx verteld dat je de kleuren perfect in elkaar kunt laten overlopen. Dit is natuurlijk persoonlijk of je van veel kleur op je ogen houdt. 

Photobucket

Photobucket Photobucket

Rechts zonder flits, links met flits.
Ik ben altijd helemaal idolaat van de pigmentatie. Zie je de metallic in alle 3 de kleuren? Top! Dit is trouwens met 1 veeg aangebracht en dat zegt meer dan 1000 woorden. Mijn favo kleurtje van de 3 is toch wel de Green Stone. Perfect te combineren met de Brown Stone (niet op de foto) uit de trendcollectie. De oogschaduw oogschaduw los kost € 7,55.

De trendcollectie heeft ook nog 2 kleuren lipgloss, namelijk Care & Shine Nature nr 33 ( € 17,95) en Care & Shine Evening nr 34 ( € 17,95), een Lipstick in Coldred nr 96 en Intense Purple nr 97 ( 15,50) en een Dip -in Eyeliner in Black voor € 17,35.


De producten van LooKx van zijn verkrijgbaar via de website van LooKx. Voor de verkooppunten kijk je hier. 

Heb jij al eens iets van LooKx geprobeerd? Naar welk product ben jij het meest benieuwd?