Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Review - LooKx oogschaduw herfst/winter 2012/2013

Photobucket

Als je mij zou vragen wat ik het leukste vind aan het wisselen van de seizoenen dan zou ik volmondig zeggen, alle nieuwe make-up collecties! Iedere seizoen weer andere producten in het schap, producten waar iedere beauty hartje sneller van gaat slaan. LooKx blijft niet achter en komt zoals altijd weer met frisse vernieuwde kleurtjes. Vandaag maak je kennis met 3 van de 4 oogschaduw kleuren in de bekende trendbox.
Sinds de eerste kennismaking met LooKx ben ik om en heeft dit prachtige cosmetica merk een speciaal plekje in mijn make-up stash veroverd. De herfst/winter 2012 trendcollectie is inmiddels al verkrijgbaar. Bij deze collectie draait het om de fashion-trends van het seizoen.

Photobucket

Als eerst de trendbox, dit is een box met spiegeltje en applicator waarin plek is voor 3 kleuren oogschaduw die je zelf kunt kiezen. De trendbox los kost € 7,55. In mijn boxje zitten zoals je kunt zien 3 opvallende kleuren.

Photobucket
v.l.n.r Blue Stone, Green Stone en Purple Stone

De namen van de oogschaduw -Stone- past perfect bij de uitstraling van de oogschaduw zelf! 
LooKx verteld dat je de kleuren perfect in elkaar kunt laten overlopen. Dit is natuurlijk persoonlijk of je van veel kleur op je ogen houdt. 

Photobucket

Photobucket Photobucket

Rechts zonder flits, links met flits.
Ik ben altijd helemaal idolaat van de pigmentatie. Zie je de metallic in alle 3 de kleuren? Top! Dit is trouwens met 1 veeg aangebracht en dat zegt meer dan 1000 woorden. Mijn favo kleurtje van de 3 is toch wel de Green Stone. Perfect te combineren met de Brown Stone (niet op de foto) uit de trendcollectie. De oogschaduw oogschaduw los kost € 7,55.

De trendcollectie heeft ook nog 2 kleuren lipgloss, namelijk Care & Shine Nature nr 33 ( € 17,95) en Care & Shine Evening nr 34 ( € 17,95), een Lipstick in Coldred nr 96 en Intense Purple nr 97 ( 15,50) en een Dip -in Eyeliner in Black voor € 17,35.


De producten van LooKx van zijn verkrijgbaar via de website van LooKx. Voor de verkooppunten kijk je hier. 

Heb jij al eens iets van LooKx geprobeerd? Naar welk product ben jij het meest benieuwd?