Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Recept - Oreo Chocolademelk

Photobucket

Nu de dagen weer steeds kouder worden mag natuurlijk 1 ding niet ontbreken, chocolademelk! Niets lekkerder dan een grote mok choco en last but not least een flink toef slagroom. Normale chocolademelk is al om te smullen, maar waarom zou je er niet nog een schepje bovenop doen?


Daarom deel ik vandaag dit overheerlijke recept met jullie voor een grote mok Oreo chocolademelk. Smullen!!! Het recept komt van hier

Photobucket Photobucket
Voor 2 koppen heb je nodig:
 - 2 koppen melk
 - 8 theelepels cacoa poeder ( Ben je een choco-holic? Dan kun je er altijd meer schepjes bij voegen)
 - 4-5 Oreos
 - Slagroom (uit een bus of pakje)

Warm de melk op in de magnetron voor ongeveer een minuut. Je kunt natuurlijk een pannetje opzetten en de melk daarin warm maken.

Doe de cacoa poeder, warme melk en 3 oreos in de blender en maal dit tot een gladde chocomelk.
Verdeel het mengsel over de 2 koppen. Een beetje -veel- slagroom on top met de in stukjes gehakte oreo en klaar is je oreo chocolademelk!  Simpeler kan haast niet.


Photobucket

Enjoy ♥