Doorgaan naar hoofdcontent

Recept - Oreo Chocolademelk

Photobucket

Nu de dagen weer steeds kouder worden mag natuurlijk 1 ding niet ontbreken, chocolademelk! Niets lekkerder dan een grote mok choco en last but not least een flink toef slagroom. Normale chocolademelk is al om te smullen, maar waarom zou je er niet nog een schepje bovenop doen?


Daarom deel ik vandaag dit overheerlijke recept met jullie voor een grote mok Oreo chocolademelk. Smullen!!! Het recept komt van hier

Photobucket Photobucket
Voor 2 koppen heb je nodig:
 - 2 koppen melk
 - 8 theelepels cacoa poeder ( Ben je een choco-holic? Dan kun je er altijd meer schepjes bij voegen)
 - 4-5 Oreos
 - Slagroom (uit een bus of pakje)

Warm de melk op in de magnetron voor ongeveer een minuut. Je kunt natuurlijk een pannetje opzetten en de melk daarin warm maken.

Doe de cacoa poeder, warme melk en 3 oreos in de blender en maal dit tot een gladde chocomelk.
Verdeel het mengsel over de 2 koppen. Een beetje -veel- slagroom on top met de in stukjes gehakte oreo en klaar is je oreo chocolademelk!  Simpeler kan haast niet.


Photobucket

Enjoy ♥


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.