Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Recept - Oreo Chocolademelk

Photobucket

Nu de dagen weer steeds kouder worden mag natuurlijk 1 ding niet ontbreken, chocolademelk! Niets lekkerder dan een grote mok choco en last but not least een flink toef slagroom. Normale chocolademelk is al om te smullen, maar waarom zou je er niet nog een schepje bovenop doen?


Daarom deel ik vandaag dit overheerlijke recept met jullie voor een grote mok Oreo chocolademelk. Smullen!!! Het recept komt van hier

Photobucket Photobucket
Voor 2 koppen heb je nodig:
 - 2 koppen melk
 - 8 theelepels cacoa poeder ( Ben je een choco-holic? Dan kun je er altijd meer schepjes bij voegen)
 - 4-5 Oreos
 - Slagroom (uit een bus of pakje)

Warm de melk op in de magnetron voor ongeveer een minuut. Je kunt natuurlijk een pannetje opzetten en de melk daarin warm maken.

Doe de cacoa poeder, warme melk en 3 oreos in de blender en maal dit tot een gladde chocomelk.
Verdeel het mengsel over de 2 koppen. Een beetje -veel- slagroom on top met de in stukjes gehakte oreo en klaar is je oreo chocolademelk!  Simpeler kan haast niet.


Photobucket

Enjoy ♥