Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Recept - Oreo Chocolademelk

Photobucket

Nu de dagen weer steeds kouder worden mag natuurlijk 1 ding niet ontbreken, chocolademelk! Niets lekkerder dan een grote mok choco en last but not least een flink toef slagroom. Normale chocolademelk is al om te smullen, maar waarom zou je er niet nog een schepje bovenop doen?


Daarom deel ik vandaag dit overheerlijke recept met jullie voor een grote mok Oreo chocolademelk. Smullen!!! Het recept komt van hier

Photobucket Photobucket
Voor 2 koppen heb je nodig:
 - 2 koppen melk
 - 8 theelepels cacoa poeder ( Ben je een choco-holic? Dan kun je er altijd meer schepjes bij voegen)
 - 4-5 Oreos
 - Slagroom (uit een bus of pakje)

Warm de melk op in de magnetron voor ongeveer een minuut. Je kunt natuurlijk een pannetje opzetten en de melk daarin warm maken.

Doe de cacoa poeder, warme melk en 3 oreos in de blender en maal dit tot een gladde chocomelk.
Verdeel het mengsel over de 2 koppen. Een beetje -veel- slagroom on top met de in stukjes gehakte oreo en klaar is je oreo chocolademelk!  Simpeler kan haast niet.


Photobucket

Enjoy ♥