Doorgaan naar hoofdcontent

Pure Coconut Lip Balm van Inecto

Photobucket

Dat ik verslaafd ben aan lippenbalsem in geen geheim meer! Wederom viel mijn oog bij Action op een lippenbalsem van Inecto.Correct, hét kokos merk gewoon bij Action. Voor dat kleine prijsje kon ik - een lippenbalsem verlsaafde - 'm natuurlijk niet laten liggen in het schap. Benieuwd naar mijn bevinden? Keep on reading.
Photobucket

Wat vind ik van het uiterlijk van de lippen balsem? Niet veel soeps eerlijk gezegd! De huls is simpel wit met groene letters, maar goed het gaat immers om de binnenkant.

Photobucket

Laten we eerst naar de ingrediënten gaan kijken. Het eerste ingrediënt is Ceresin, na een rondje klikken op internet ben ik niet veel wijzer geworden. Ceresin komt naar boven als een minerale olie die je beter kunt vermijden op je huid. Right, verder kan ik er bar weinig over vinden. Beeswax, ook wel bijenwas in Nederlands vind je in veel producten terug. Dit is een verzorgende wax en vaak wordt dit gebruikt bij het maken van natuurlijke cosmetica. Dan de parfum fragrance die vermeld staat tussen het lijstje, die vat ik niet helemaal aangezien de balsem nergens naar ruikt. Verder vind zit er ook Aloë Vera bladeren extract in verwerkt en ook deze heeft een verzorgende werking. Cinnamal, een product wat veel gebruikt wordt bij Lush staat ook in het rijtje van ingrediënten. Dit is een essentiële olie met een pittige geur, ook hierbij kan ik weer zeggen, welke geur?! Zoals je kunt lezen zit ik echt in de knoei met de ingrediënten. Ben jij een ingrediënten expert? let me know!

Photobucket

De balsem zelf is helemaal wit en bijna zie je geen verschil met de huls van de balsem. Wat vind ik er nou van? Let's start, de balsem is onwijs zacht en vettige op je lippen en dat is fijn! Hij smeert erg makkelijk en soepel uit. Je lippen blijven vrij lang vettig, maar zodra je iets heb gegeten of hebt gedronken moet je hem meteen weer opnieuw opsmeren. Na het aanbrengen van de balsem glimmen je lippen je tegemoet en dat vind ik zelf erg fijn. Tip van mij, bewaar de lippenbalsem op een niet te warme plek als je broekzak o.i.d. De balsem smelt ontzettend snel en voor je het weet ben je zelf een wandelende lippenbalsem. De balsem is verder fijn in gebruik, maar niet alleen voor je lippen. Heb je bijvoorbeeld een schrale neus? In smeren met de balsem en klaar ben je! Vooral in de winter zijn er nogal wat plekken op gezicht -of handen- die schraal willen worden.

De Pure Coconut lippenbalsem is verkrijgbaar bij Action voor € 0.98.

Pluspunten:
 ♥ De prijs, namelijk € 0.98
 ♥ Lekker vettig
 ♥ Goede lippenbalsem voor het verzorgen van je lippen

Minpunten:
 - Balsem smelt snel
 - Simpele basic verpakking
 - Vreemde ingrediënten
 - Geen kokos geur

Pssssst.......
Als je katten hebt, laat dan deze balsem niet rondslingeren! Mijn kitty cats zijn dol op balsem. Zodra ik hem tevoorschijn haal staan ze met zijn drietjes om mij heen te miauwen "Geef mij een hapje, nee kies mij" ;-) 


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.