Pointy Heels & Bikerboots van Hippe-schoenen.nl

Photobucket

So excited was ik toen de postbode met 2 grote dozen voor de deur stond van Hippe-schoenen.nl. Ik griste de dozen uit zijn handen vandaan en rende als een gek naar binnen om in de keuken een schaar te pakken zodat ik de folie van de dozen af kon knippen en ze open kon maken! Love at first sight! Benieuwd geworden naar wat er in de dozen zit? Lees dan snel verder.
PhotobucketPhotobucket Photobucket

Het eerste paar. Oh damn, i am so in love!! Sharon van Hippe-schoenen.nl weet precies waar ze een fashionista blij mee moet maken ♥ De biker boots zijn ontzettend stevig, zitten heerlijk en zijn ook nog eens heerlijk warm. Dé perfect Biker boots! Het is dat ik ze 's avonds uit moet doen als ik naar bed ga, anders...... Hebben? Hier kun je ze bestellen.Photobucket

Photobucket Photobucket

Het 2e paar, wauw! De kleur, de hak, de binnenkant alles! Laarsje die je eindeloos kunt combineren, netjes en toch stoer. De binnenkant van de laarsjes is bedenkt met een panter print en aaibaar zacht. Deze lovely laarsjes kun je hier bestellen.

Dit is natuurlijk niet alles, volgende week verschijnen er 2 paar outfits waarbij je beide schoenen helemaal tot hun recht komen, so stay tuned! In die tussen tijd kun jij alvast een beetje rond zwijmelen op Hippe-schoenen.nl en je winkelmandje volproppen, want zeg nou zelf, Hippe schoenen voor een budget prijsje willen we toch allemaal en schoenen heb je nooooit genoeg!