Doorgaan naar hoofdcontent

Pointy Heels & Bikerboots van Hippe-schoenen.nl

Photobucket

So excited was ik toen de postbode met 2 grote dozen voor de deur stond van Hippe-schoenen.nl. Ik griste de dozen uit zijn handen vandaan en rende als een gek naar binnen om in de keuken een schaar te pakken zodat ik de folie van de dozen af kon knippen en ze open kon maken! Love at first sight! Benieuwd geworden naar wat er in de dozen zit? Lees dan snel verder.
PhotobucketPhotobucket Photobucket

Het eerste paar. Oh damn, i am so in love!! Sharon van Hippe-schoenen.nl weet precies waar ze een fashionista blij mee moet maken ♥ De biker boots zijn ontzettend stevig, zitten heerlijk en zijn ook nog eens heerlijk warm. Dé perfect Biker boots! Het is dat ik ze 's avonds uit moet doen als ik naar bed ga, anders...... Hebben? Hier kun je ze bestellen.Photobucket

Photobucket Photobucket

Het 2e paar, wauw! De kleur, de hak, de binnenkant alles! Laarsje die je eindeloos kunt combineren, netjes en toch stoer. De binnenkant van de laarsjes is bedenkt met een panter print en aaibaar zacht. Deze lovely laarsjes kun je hier bestellen.

Dit is natuurlijk niet alles, volgende week verschijnen er 2 paar outfits waarbij je beide schoenen helemaal tot hun recht komen, so stay tuned! In die tussen tijd kun jij alvast een beetje rond zwijmelen op Hippe-schoenen.nl en je winkelmandje volproppen, want zeg nou zelf, Hippe schoenen voor een budget prijsje willen we toch allemaal en schoenen heb je nooooit genoeg!


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.