Doorgaan naar hoofdcontent

Perfect Combo Studs & Uggs
Photobucket

Vorige week op Twitter zag ik een foto voorbij flitsen van een paar booties met studs, opslag verliefd kun je wel zeggen! Als een speer ging ik zoeken op grote web naar webshops die exact die schoenen verkocht en ja hoor, lang hoefde ik niet te zoeken want bij de eerste de beste klik stond ik oog in oog met bovenstaande beauty!
Dit zijn van die schoenen waar ik uren naar kan kijken en het liefst nog zonder te knipperen, if you know what i mean! Een zwak voor studs en uggs maakt dit toch de perfecte bootie?

Deze mooierds komen uit 1 van mijn favoriete online schoenen webshops, Cafe Moda. Nooit van gehoord? Ga als een bezetene kijken want ik kan je verzekeren... een hemels paleis voor vrouwen met een hoog ik-heb-nooit-genoeg-schoenen gehalte!

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.