2 nieuwe kleuren voor de Stokke Tripp Trapp

Ik zou bijna willen zeggen, wie is niet groot mee geworden ;) Tegenwoordig zijn de Stokke Tripp Trapp kinderstoelen een ware musthave in het ouderschap. Eerlijk is eerlijk, ik ben er eentje die niet meteen achter de kudde aanloopt. Ik deed met het de simpele kinderstoelen van Ikea. Stapelbaar enzo. Maar ik moet zeggen, met deze 2 nieuwe kleuren begint het toch een beetje boel te kriebelen.

Perfect Combo Studs & Uggs
Photobucket

Vorige week op Twitter zag ik een foto voorbij flitsen van een paar booties met studs, opslag verliefd kun je wel zeggen! Als een speer ging ik zoeken op grote web naar webshops die exact die schoenen verkocht en ja hoor, lang hoefde ik niet te zoeken want bij de eerste de beste klik stond ik oog in oog met bovenstaande beauty!
Dit zijn van die schoenen waar ik uren naar kan kijken en het liefst nog zonder te knipperen, if you know what i mean! Een zwak voor studs en uggs maakt dit toch de perfecte bootie?

Deze mooierds komen uit 1 van mijn favoriete online schoenen webshops, Cafe Moda. Nooit van gehoord? Ga als een bezetene kijken want ik kan je verzekeren... een hemels paleis voor vrouwen met een hoog ik-heb-nooit-genoeg-schoenen gehalte!