Doorgaan naar hoofdcontent

Pearl Shine Lip Care & Natural Lip care Lippenbalsems van Action

Photobucket

Misschien is het je niet ontgaan en weet je inmiddels dat ik een -zeg maar gerust hele- grote zwak heb voor lippenbalsem. Klein, groot, rond, in een potje of een huls, i don't care! Ik hou van lippenbalsem! Als ik zou moeten kiezen tussen zonder make-up de deur uit of zonder lippenbalsem dan is die keuze snel gemaakt. Hoewel ik toch ook liever niet zonder make-up de deur uit ga, kies ik er toch voor om mijn lieftallige lippenbalsem mee te nemen.


Daarom is Action ook 1 van mijn favoriete winkels, want bijna altijd liggen er wel een paar nieuwe lippenbalsems en voor die paar centen hoef je die niet te laten liggen. Dat dacht ik ook toen ik een tweetal nieuwe lippenbalsems zag liggen, Natural lip care en Pearl Shine lip care. Beide balsems zitten verpakt in een kartonnetje, wel zo hygiënisch.


Photobucket
Photobucket

Wat meteen opvalt aan de ingrediënten is dat er Coconut Oil in zit (kokos olie). Dit zorgt voor een fijne verzorging van je lippen. Zodra je het dekseltje eraf haalt komt de kokos geur je meteen tegemoet en die geur is zo lekker! I love coco! Wat je ook ziet is de Candelilla wax. Deze wax komt van een struik en zit verwerkt in veel bodylotions, crèmes en lippenbalsems.

Photobucket

Volgens de verpakking geeft deze Pearl Shine balm je lippen een licht roze laagje en een parelmoer glans. Met die gedachten heb ik de lippenbalsem op mijn lippen gesmeerd. Het enigste wat het je lippen geeft is een klein glansje met minimaal roze. Dat is jammer! De balsem smeert fijn uit, maar blijft niet lang zitten dus je zult wat extra moeten smeren op een dag. Niet perse een afknapper.

Photobucket

In de Natural variant zitten dezelfde ingrediënten als de Pearl Shine. Op beide verpakkingen is te zien dat de balm na opening 12 maanden houdbaar is. Best lang!

Photobucket

De Natural lip care smeert een stuk fijner uit dan de roze kleur. Deze substantie lijkt een stuk dunner te zijn en minder stroef. Wat ik een stuk minder aantrekkelijk vind is dat deze balm een hele bizare geur heeft terwijl hier ook Kokos olie in verwerkt zit. Heel moeilijk te omschrijven, maar de eerste gedachte is een soort lijm-achtige geur. Niet echt fijn als je je hubby een kus wil geven, haha!

Photobucket Photobucket

Links: Natural Lip Care en recht Pearl Shine Lip Care. Zoals je kunt zien heeft de Natural echt geen kleurtje, gewoon transparant en de Pearl Shine heeft een oud roze kleurtje wat je helaas niet terug kan zien op je lippen. Hij doet mij op het eerste oog erg denken aan een vloeibare blush. Ik moet er wel bij zeggen dat de vettigheid van de balsems echt fijn is. Ze geven je lippen echt een fijn gevoel! Voor de prijs van € 0.69 per stuk kun je geen miskoop doen. Voor deze prijs krijg je een blikje van 15 gram.

Pluspunten:
♥ Budget prijs
♥ Verzorgende ingrediënten
♥ Houdbaarheid
♥ Kokos geur in de roze variant

Minpunten:
- De geur van de Natural is lijm-achtig
- Blijft niet lang zitten
- Niet altijd verkrijgbaar

Beide lippenbalsems zijn verkrijgbaar bij Action.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.