Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Pearl Shine Lip Care & Natural Lip care Lippenbalsems van Action

Photobucket

Misschien is het je niet ontgaan en weet je inmiddels dat ik een -zeg maar gerust hele- grote zwak heb voor lippenbalsem. Klein, groot, rond, in een potje of een huls, i don't care! Ik hou van lippenbalsem! Als ik zou moeten kiezen tussen zonder make-up de deur uit of zonder lippenbalsem dan is die keuze snel gemaakt. Hoewel ik toch ook liever niet zonder make-up de deur uit ga, kies ik er toch voor om mijn lieftallige lippenbalsem mee te nemen.


Daarom is Action ook 1 van mijn favoriete winkels, want bijna altijd liggen er wel een paar nieuwe lippenbalsems en voor die paar centen hoef je die niet te laten liggen. Dat dacht ik ook toen ik een tweetal nieuwe lippenbalsems zag liggen, Natural lip care en Pearl Shine lip care. Beide balsems zitten verpakt in een kartonnetje, wel zo hygiënisch.


Photobucket
Photobucket

Wat meteen opvalt aan de ingrediënten is dat er Coconut Oil in zit (kokos olie). Dit zorgt voor een fijne verzorging van je lippen. Zodra je het dekseltje eraf haalt komt de kokos geur je meteen tegemoet en die geur is zo lekker! I love coco! Wat je ook ziet is de Candelilla wax. Deze wax komt van een struik en zit verwerkt in veel bodylotions, crèmes en lippenbalsems.

Photobucket

Volgens de verpakking geeft deze Pearl Shine balm je lippen een licht roze laagje en een parelmoer glans. Met die gedachten heb ik de lippenbalsem op mijn lippen gesmeerd. Het enigste wat het je lippen geeft is een klein glansje met minimaal roze. Dat is jammer! De balsem smeert fijn uit, maar blijft niet lang zitten dus je zult wat extra moeten smeren op een dag. Niet perse een afknapper.

Photobucket

In de Natural variant zitten dezelfde ingrediënten als de Pearl Shine. Op beide verpakkingen is te zien dat de balm na opening 12 maanden houdbaar is. Best lang!

Photobucket

De Natural lip care smeert een stuk fijner uit dan de roze kleur. Deze substantie lijkt een stuk dunner te zijn en minder stroef. Wat ik een stuk minder aantrekkelijk vind is dat deze balm een hele bizare geur heeft terwijl hier ook Kokos olie in verwerkt zit. Heel moeilijk te omschrijven, maar de eerste gedachte is een soort lijm-achtige geur. Niet echt fijn als je je hubby een kus wil geven, haha!

Photobucket Photobucket

Links: Natural Lip Care en recht Pearl Shine Lip Care. Zoals je kunt zien heeft de Natural echt geen kleurtje, gewoon transparant en de Pearl Shine heeft een oud roze kleurtje wat je helaas niet terug kan zien op je lippen. Hij doet mij op het eerste oog erg denken aan een vloeibare blush. Ik moet er wel bij zeggen dat de vettigheid van de balsems echt fijn is. Ze geven je lippen echt een fijn gevoel! Voor de prijs van € 0.69 per stuk kun je geen miskoop doen. Voor deze prijs krijg je een blikje van 15 gram.

Pluspunten:
♥ Budget prijs
♥ Verzorgende ingrediënten
♥ Houdbaarheid
♥ Kokos geur in de roze variant

Minpunten:
- De geur van de Natural is lijm-achtig
- Blijft niet lang zitten
- Niet altijd verkrijgbaar

Beide lippenbalsems zijn verkrijgbaar bij Action.