Outfit - My Hottie Biker Boots


Photobucket

 Long time ago dat er voor het laatst een outfit online kwam. Ik ben niet altijd tevreden over de foto's, dan zit bijvoorbeeld mijn kleding niet goed, trek ik een raar gezicht of kijk ik boos, maar  vriendlief heeft een stuk of 60 foto's gemaakt waarvan er uiteindelijk toch wel een paar leukerdjes bij zaten. Jaja, wat foto's betreft ben ik echt een ongelooflijke zeurkous, haha! Natuurlijk draag mijn lieverdjes, de Biker Boots van Hippe-schoenen.nl I love them! Benieuwd naar alle foto's? Kijk dan snel verder.
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket

Schoenen - Hippe-schoenen.nl
Blazer - H&M
Jeans - Oldie
Zwart basic shirt - H&M
Riem - Van Jeen

Edit: De foto's zijn gemaakt met de Samsung Galaxy Note II die ik van Samsung 2 weken mag gaan testen. Binnenkort kun je op Swil dus meer lezen over de Note II waar ik nu al helemaal verliefd op ben. Voor een telefoon camera maakt hij toch onwijs mooie foto's? #becreativeNL