Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Outfit - My Hottie Biker Boots


Photobucket

 Long time ago dat er voor het laatst een outfit online kwam. Ik ben niet altijd tevreden over de foto's, dan zit bijvoorbeeld mijn kleding niet goed, trek ik een raar gezicht of kijk ik boos, maar  vriendlief heeft een stuk of 60 foto's gemaakt waarvan er uiteindelijk toch wel een paar leukerdjes bij zaten. Jaja, wat foto's betreft ben ik echt een ongelooflijke zeurkous, haha! Natuurlijk draag mijn lieverdjes, de Biker Boots van Hippe-schoenen.nl I love them! Benieuwd naar alle foto's? Kijk dan snel verder.
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket

Schoenen - Hippe-schoenen.nl
Blazer - H&M
Jeans - Oldie
Zwart basic shirt - H&M
Riem - Van Jeen

Edit: De foto's zijn gemaakt met de Samsung Galaxy Note II die ik van Samsung 2 weken mag gaan testen. Binnenkort kun je op Swil dus meer lezen over de Note II waar ik nu al helemaal verliefd op ben. Voor een telefoon camera maakt hij toch onwijs mooie foto's? #becreativeNL