Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit - My Hottie Biker Boots


Photobucket

 Long time ago dat er voor het laatst een outfit online kwam. Ik ben niet altijd tevreden over de foto's, dan zit bijvoorbeeld mijn kleding niet goed, trek ik een raar gezicht of kijk ik boos, maar  vriendlief heeft een stuk of 60 foto's gemaakt waarvan er uiteindelijk toch wel een paar leukerdjes bij zaten. Jaja, wat foto's betreft ben ik echt een ongelooflijke zeurkous, haha! Natuurlijk draag mijn lieverdjes, de Biker Boots van Hippe-schoenen.nl I love them! Benieuwd naar alle foto's? Kijk dan snel verder.
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket

Schoenen - Hippe-schoenen.nl
Blazer - H&M
Jeans - Oldie
Zwart basic shirt - H&M
Riem - Van Jeen

Edit: De foto's zijn gemaakt met de Samsung Galaxy Note II die ik van Samsung 2 weken mag gaan testen. Binnenkort kun je op Swil dus meer lezen over de Note II waar ik nu al helemaal verliefd op ben. Voor een telefoon camera maakt hij toch onwijs mooie foto's? #becreativeNL


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.