Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Outfit - My Hottie Biker Boots


Photobucket

 Long time ago dat er voor het laatst een outfit online kwam. Ik ben niet altijd tevreden over de foto's, dan zit bijvoorbeeld mijn kleding niet goed, trek ik een raar gezicht of kijk ik boos, maar  vriendlief heeft een stuk of 60 foto's gemaakt waarvan er uiteindelijk toch wel een paar leukerdjes bij zaten. Jaja, wat foto's betreft ben ik echt een ongelooflijke zeurkous, haha! Natuurlijk draag mijn lieverdjes, de Biker Boots van Hippe-schoenen.nl I love them! Benieuwd naar alle foto's? Kijk dan snel verder.
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket

Schoenen - Hippe-schoenen.nl
Blazer - H&M
Jeans - Oldie
Zwart basic shirt - H&M
Riem - Van Jeen

Edit: De foto's zijn gemaakt met de Samsung Galaxy Note II die ik van Samsung 2 weken mag gaan testen. Binnenkort kun je op Swil dus meer lezen over de Note II waar ik nu al helemaal verliefd op ben. Voor een telefoon camera maakt hij toch onwijs mooie foto's? #becreativeNL