Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Outfit - My Hottie Biker Boots


Photobucket

 Long time ago dat er voor het laatst een outfit online kwam. Ik ben niet altijd tevreden over de foto's, dan zit bijvoorbeeld mijn kleding niet goed, trek ik een raar gezicht of kijk ik boos, maar  vriendlief heeft een stuk of 60 foto's gemaakt waarvan er uiteindelijk toch wel een paar leukerdjes bij zaten. Jaja, wat foto's betreft ben ik echt een ongelooflijke zeurkous, haha! Natuurlijk draag mijn lieverdjes, de Biker Boots van Hippe-schoenen.nl I love them! Benieuwd naar alle foto's? Kijk dan snel verder.
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket

Schoenen - Hippe-schoenen.nl
Blazer - H&M
Jeans - Oldie
Zwart basic shirt - H&M
Riem - Van Jeen

Edit: De foto's zijn gemaakt met de Samsung Galaxy Note II die ik van Samsung 2 weken mag gaan testen. Binnenkort kun je op Swil dus meer lezen over de Note II waar ik nu al helemaal verliefd op ben. Voor een telefoon camera maakt hij toch onwijs mooie foto's? #becreativeNL