Doorgaan naar hoofdcontent

Oh my gawd it's a cat!




Photobucket

Je kent ze vast wel, de bekende Mouse Flats van Marc Jacobs. Ze zijn niet alleen erg gaaf, de prijs is een beetje too much tenzij je natuurlijk lid bent van de  staatsloterij en je je vanaf nu een miljonair mag noemen oftewel, je gezellig door de PC-hoofdstraat aan het wandelen bent.
In ieder geval, ik vind ze te gek, maar mijn arme portemonnee heeft het niet zo op de Mouse Flats tot ik bovenstaande Cat Flats tegenkwam op Brandos.nl. Zijn ze niet helemaal té gek?! Dat leuke kattenkoppie en de print van de flats, een plaatje! Ik als katten-mama wil deze Cat Flats maar al te graag aan haar schoenen collectie toevoegen. Je kunt eindeloos combineren met deze flats en dat maakt ze nog leuker.

Hebben?

 - Cat Flats Blink € 39.00

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.