Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Oh my gawd it's a cat!
Photobucket

Je kent ze vast wel, de bekende Mouse Flats van Marc Jacobs. Ze zijn niet alleen erg gaaf, de prijs is een beetje too much tenzij je natuurlijk lid bent van de  staatsloterij en je je vanaf nu een miljonair mag noemen oftewel, je gezellig door de PC-hoofdstraat aan het wandelen bent.
In ieder geval, ik vind ze te gek, maar mijn arme portemonnee heeft het niet zo op de Mouse Flats tot ik bovenstaande Cat Flats tegenkwam op Brandos.nl. Zijn ze niet helemaal té gek?! Dat leuke kattenkoppie en de print van de flats, een plaatje! Ik als katten-mama wil deze Cat Flats maar al te graag aan haar schoenen collectie toevoegen. Je kunt eindeloos combineren met deze flats en dat maakt ze nog leuker.

Hebben?

 - Cat Flats Blink € 39.00