Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Oh my gawd it's a cat!
Photobucket

Je kent ze vast wel, de bekende Mouse Flats van Marc Jacobs. Ze zijn niet alleen erg gaaf, de prijs is een beetje too much tenzij je natuurlijk lid bent van de  staatsloterij en je je vanaf nu een miljonair mag noemen oftewel, je gezellig door de PC-hoofdstraat aan het wandelen bent.
In ieder geval, ik vind ze te gek, maar mijn arme portemonnee heeft het niet zo op de Mouse Flats tot ik bovenstaande Cat Flats tegenkwam op Brandos.nl. Zijn ze niet helemaal té gek?! Dat leuke kattenkoppie en de print van de flats, een plaatje! Ik als katten-mama wil deze Cat Flats maar al te graag aan haar schoenen collectie toevoegen. Je kunt eindeloos combineren met deze flats en dat maakt ze nog leuker.

Hebben?

 - Cat Flats Blink € 39.00