2 nieuwe kleuren voor de Stokke Tripp Trapp

Ik zou bijna willen zeggen, wie is niet groot mee geworden ;) Tegenwoordig zijn de Stokke Tripp Trapp kinderstoelen een ware musthave in het ouderschap. Eerlijk is eerlijk, ik ben er eentje die niet meteen achter de kudde aanloopt. Ik deed met het de simpele kinderstoelen van Ikea. Stapelbaar enzo. Maar ik moet zeggen, met deze 2 nieuwe kleuren begint het toch een beetje boel te kriebelen.

Oh my gawd it's a cat!
Photobucket

Je kent ze vast wel, de bekende Mouse Flats van Marc Jacobs. Ze zijn niet alleen erg gaaf, de prijs is een beetje too much tenzij je natuurlijk lid bent van de  staatsloterij en je je vanaf nu een miljonair mag noemen oftewel, je gezellig door de PC-hoofdstraat aan het wandelen bent.
In ieder geval, ik vind ze te gek, maar mijn arme portemonnee heeft het niet zo op de Mouse Flats tot ik bovenstaande Cat Flats tegenkwam op Brandos.nl. Zijn ze niet helemaal té gek?! Dat leuke kattenkoppie en de print van de flats, een plaatje! Ik als katten-mama wil deze Cat Flats maar al te graag aan haar schoenen collectie toevoegen. Je kunt eindeloos combineren met deze flats en dat maakt ze nog leuker.

Hebben?

 - Cat Flats Blink € 39.00