Doorgaan naar hoofdcontent

New in - Zara LookYellow Boucle Blazer

Photobucket

Eigenlijk laat ik nooit geen aankopen zien op Swil, waarom niet? Geen idee! Donderdag stond de postbode voor de deur met een leuk pakketje. Ik was zo enthousiast dat ik meteen mijn camera pakte om foto´s te maken voor een leuke blogpost.In het pakketje zat een door mij bestelde blazer, de Zara look Yellow Boucle blazer. Hét jasje wat al een tijdje niet meer via Zara verkocht wordt, maar waar je wel een paar look-a-likes van kunt vinden. Alles klopt aan het jasje, de kleur, de ritsen, de kwaliteit. Eigenlijk kun je het jasje niet van Zara onderscheiden, behalve dat de labeltjes van Zara er niet in zitten, but that's ok! 

Photobucket Photobucket

Ik ben er zo ontzettend happy de peppy mee dat ik 'm ieder dag aan wil doen en nooit meer uittrekken, haha! Ik bestelde het jasje via Ebay voor ongeveer € 30,00. Eerst was ik vrij sceptisch over de namaak kleding omdat ik er nog nooit eentje in mijn handen heb gehad en dus ook niet wist of de kwaliteit wel een beetje redelijk zou zijn. De kwaliteit is echt geweldig. De levering duurde ongeveer 2 weken, wat erg meevalt aangezien het vanaf de andere kant van de wereld moet komen. Het jasje zat netjes verpakt en er hingen zelfs kaartjes aan, kaartjes die ook gelijk doen denken aan Zara. Op het kaartje zelf staat een prijs van € 88,00, kun je nagaan!

Ik ben er helemaal blij mee en stiekem ben ik mijn wishlist alweer aan het vergroten voor nog meer items, want zeg nou zelf, wat zegt zo een Zara labeltje nou eigenlijk? Ten eerste de prijs, die gaat waarschijnlijk bij velen niet in de koude kleren zitten en wie ziet nou aan de buitenkant of je een jasje aan hebt van Zara of gewoon look-a-like ervan? Het is maar een merk!

Ben jij net als mij ook zo een Ebay shopping lover? 


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.