Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

New in - Zara LookYellow Boucle Blazer

Photobucket

Eigenlijk laat ik nooit geen aankopen zien op Swil, waarom niet? Geen idee! Donderdag stond de postbode voor de deur met een leuk pakketje. Ik was zo enthousiast dat ik meteen mijn camera pakte om foto´s te maken voor een leuke blogpost.In het pakketje zat een door mij bestelde blazer, de Zara look Yellow Boucle blazer. Hét jasje wat al een tijdje niet meer via Zara verkocht wordt, maar waar je wel een paar look-a-likes van kunt vinden. Alles klopt aan het jasje, de kleur, de ritsen, de kwaliteit. Eigenlijk kun je het jasje niet van Zara onderscheiden, behalve dat de labeltjes van Zara er niet in zitten, but that's ok! 

Photobucket Photobucket

Ik ben er zo ontzettend happy de peppy mee dat ik 'm ieder dag aan wil doen en nooit meer uittrekken, haha! Ik bestelde het jasje via Ebay voor ongeveer € 30,00. Eerst was ik vrij sceptisch over de namaak kleding omdat ik er nog nooit eentje in mijn handen heb gehad en dus ook niet wist of de kwaliteit wel een beetje redelijk zou zijn. De kwaliteit is echt geweldig. De levering duurde ongeveer 2 weken, wat erg meevalt aangezien het vanaf de andere kant van de wereld moet komen. Het jasje zat netjes verpakt en er hingen zelfs kaartjes aan, kaartjes die ook gelijk doen denken aan Zara. Op het kaartje zelf staat een prijs van € 88,00, kun je nagaan!

Ik ben er helemaal blij mee en stiekem ben ik mijn wishlist alweer aan het vergroten voor nog meer items, want zeg nou zelf, wat zegt zo een Zara labeltje nou eigenlijk? Ten eerste de prijs, die gaat waarschijnlijk bij velen niet in de koude kleren zitten en wie ziet nou aan de buitenkant of je een jasje aan hebt van Zara of gewoon look-a-like ervan? Het is maar een merk!

Ben jij net als mij ook zo een Ebay shopping lover?