Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

New in - Zara LookYellow Boucle Blazer

Photobucket

Eigenlijk laat ik nooit geen aankopen zien op Swil, waarom niet? Geen idee! Donderdag stond de postbode voor de deur met een leuk pakketje. Ik was zo enthousiast dat ik meteen mijn camera pakte om foto´s te maken voor een leuke blogpost.In het pakketje zat een door mij bestelde blazer, de Zara look Yellow Boucle blazer. Hét jasje wat al een tijdje niet meer via Zara verkocht wordt, maar waar je wel een paar look-a-likes van kunt vinden. Alles klopt aan het jasje, de kleur, de ritsen, de kwaliteit. Eigenlijk kun je het jasje niet van Zara onderscheiden, behalve dat de labeltjes van Zara er niet in zitten, but that's ok! 

Photobucket Photobucket

Ik ben er zo ontzettend happy de peppy mee dat ik 'm ieder dag aan wil doen en nooit meer uittrekken, haha! Ik bestelde het jasje via Ebay voor ongeveer € 30,00. Eerst was ik vrij sceptisch over de namaak kleding omdat ik er nog nooit eentje in mijn handen heb gehad en dus ook niet wist of de kwaliteit wel een beetje redelijk zou zijn. De kwaliteit is echt geweldig. De levering duurde ongeveer 2 weken, wat erg meevalt aangezien het vanaf de andere kant van de wereld moet komen. Het jasje zat netjes verpakt en er hingen zelfs kaartjes aan, kaartjes die ook gelijk doen denken aan Zara. Op het kaartje zelf staat een prijs van € 88,00, kun je nagaan!

Ik ben er helemaal blij mee en stiekem ben ik mijn wishlist alweer aan het vergroten voor nog meer items, want zeg nou zelf, wat zegt zo een Zara labeltje nou eigenlijk? Ten eerste de prijs, die gaat waarschijnlijk bij velen niet in de koude kleren zitten en wie ziet nou aan de buitenkant of je een jasje aan hebt van Zara of gewoon look-a-like ervan? Het is maar een merk!

Ben jij net als mij ook zo een Ebay shopping lover?