Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

My fashion heart today - Timberland style met sleehak

Photobucket

In deze dagelijks terugkerende blogpost, My fashion heart today laat ik jullie iedere dag 1 of meerdere items zien die mijn fashion hartje sneller hebben laten kloppen. De items die je voorbij ziet komen kun je zelf ook makkelijk bestellen door op het linkje van je favoriet te klikken.

Photobucket

Heb je dat ooit wel eens gehad, je ziet schoenen en wil er meteen 10 paar -or something like that- van kopen? Omdat je bang bent als de schoenen kapot zijn je niet meer kunt krijgen? Juist, dat wil-ik-er-10-paar-van-hebben gevoel had ik bij het zien van deze Timberlands style sleehak enkellaarsjes. Ze zijn in mijn ogen dé perfecte schoen. Vrouwelijk door de sleehak maar toch stoer door het Timberland uiterlijk. Ook met de enkellaarsjes kun je weer ein-de-loos combineren tot je een ons weegt. I am in love again and again!

Timberland style lovers in the house?

 - Enkellaarsjes met sleehak € 39.99