Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

My fashion heart today - Timberland style met sleehak

Photobucket

In deze dagelijks terugkerende blogpost, My fashion heart today laat ik jullie iedere dag 1 of meerdere items zien die mijn fashion hartje sneller hebben laten kloppen. De items die je voorbij ziet komen kun je zelf ook makkelijk bestellen door op het linkje van je favoriet te klikken.

Photobucket

Heb je dat ooit wel eens gehad, je ziet schoenen en wil er meteen 10 paar -or something like that- van kopen? Omdat je bang bent als de schoenen kapot zijn je niet meer kunt krijgen? Juist, dat wil-ik-er-10-paar-van-hebben gevoel had ik bij het zien van deze Timberlands style sleehak enkellaarsjes. Ze zijn in mijn ogen dé perfecte schoen. Vrouwelijk door de sleehak maar toch stoer door het Timberland uiterlijk. Ook met de enkellaarsjes kun je weer ein-de-loos combineren tot je een ons weegt. I am in love again and again!

Timberland style lovers in the house?

 - Enkellaarsjes met sleehak € 39.99