Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

My fashion heart today - Timberland style met sleehak

Photobucket

In deze dagelijks terugkerende blogpost, My fashion heart today laat ik jullie iedere dag 1 of meerdere items zien die mijn fashion hartje sneller hebben laten kloppen. De items die je voorbij ziet komen kun je zelf ook makkelijk bestellen door op het linkje van je favoriet te klikken.

Photobucket

Heb je dat ooit wel eens gehad, je ziet schoenen en wil er meteen 10 paar -or something like that- van kopen? Omdat je bang bent als de schoenen kapot zijn je niet meer kunt krijgen? Juist, dat wil-ik-er-10-paar-van-hebben gevoel had ik bij het zien van deze Timberlands style sleehak enkellaarsjes. Ze zijn in mijn ogen dé perfecte schoen. Vrouwelijk door de sleehak maar toch stoer door het Timberland uiterlijk. Ook met de enkellaarsjes kun je weer ein-de-loos combineren tot je een ons weegt. I am in love again and again!

Timberland style lovers in the house?

 - Enkellaarsjes met sleehak € 39.99