Doorgaan naar hoofdcontent

My fashion heart today - Timberland style met sleehak

Photobucket

In deze dagelijks terugkerende blogpost, My fashion heart today laat ik jullie iedere dag 1 of meerdere items zien die mijn fashion hartje sneller hebben laten kloppen. De items die je voorbij ziet komen kun je zelf ook makkelijk bestellen door op het linkje van je favoriet te klikken.

Photobucket

Heb je dat ooit wel eens gehad, je ziet schoenen en wil er meteen 10 paar -or something like that- van kopen? Omdat je bang bent als de schoenen kapot zijn je niet meer kunt krijgen? Juist, dat wil-ik-er-10-paar-van-hebben gevoel had ik bij het zien van deze Timberlands style sleehak enkellaarsjes. Ze zijn in mijn ogen dé perfecte schoen. Vrouwelijk door de sleehak maar toch stoer door het Timberland uiterlijk. Ook met de enkellaarsjes kun je weer ein-de-loos combineren tot je een ons weegt. I am in love again and again!

Timberland style lovers in the house?

 - Enkellaarsjes met sleehak € 39.99

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.