Doorgaan naar hoofdcontent

My fashion heart today - Skully & Leopard

Photobucket

In deze dagelijks terugkerende blogpost, My fashion heart today laat ik jullie iedere dag 1 of meerdere items zien die mijn fashion hartje sneller hebben laten kloppen. De items die je voorbij ziet komen kun je zelf ook makkelijk bestellen door op het linkje van je favoriet te klikken.Photobucket

Ik ben dol op dieren printjes, niet over de top maar gewoon een klein randje zoals deze legging van New Look. Je kunt er eindeloos mee combineren, een trui, een blazer of een biker jacket. Ook van de skull print kan ik geen genoeg krijgen. Deze jumper is overal perfect bij te combineren. Een basic jeans met een paar gave en stoere biker boots en voila je bent klaar! In mijn fashion hartje is altijd plek voor meer tassen, meer meer meer. Ik kan er niets aan doen maar een kleinigheidje hou je, haha! Mijn oog viel op deze roze shopper and i am in love. Hij is lief en chiq tegelijk.

Wil jij mijn favorieten ook meteen gaan shoppen? Dat kan! Klik op de link van het item waar jou fashion hartje sneller van gaat kloppen.

 - Animal Print Panel Legging € 14.99
 - Red Ribbed Knit Skull Jumper € 29.99
 - Pink Quilted Base Shopper € 22.99Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.