En dan ben je ineens toch een draagmama

Wanneer je meerdere kids hebt doe je het moederschap bij elk kind weer anders. Althans, dat is mijn ervaring. Zo moest het bijvoorbeeld bij de eerste drie volgens de regeltjes. Eigenlijk regeltjes tussen haakjes, want het moederschap heeft geen regeltjes. Iedere mama doet maar wat. Dit klinkt overigens veel minder lief dan dat ik bedoel (knipoog). Verwen je kind nou niet teveel las ik op het internet, want ze wennen eraan en daarna willen ze niet meer anders. Bij de eerste heb ik nachtenlang over de vloer gedwaald. Zij in mijn armen en al wiegend viel ze in slaap en kon ik haar als een echte ninja mama in haar eigen bedje terug leggen, waarna hetzelfde riedeltje al snel weer volgde. Zo ging dit bij de tweede en ook bij de derde dochter was dit niet veel anders. In tegendeel zelfs. Als ik er nu op terug kijk voel ik mijzelf wel eens schuldig. Waarom moest mijn meisje per se in haar eigen bedje slapen? Toen wist ik niet beter. Het hoorde zo. Want dat deed toch iedereen?

Nu ben ik inmidd…

My fashion heart today - Skully & Leopard

Photobucket

In deze dagelijks terugkerende blogpost, My fashion heart today laat ik jullie iedere dag 1 of meerdere items zien die mijn fashion hartje sneller hebben laten kloppen. De items die je voorbij ziet komen kun je zelf ook makkelijk bestellen door op het linkje van je favoriet te klikken.Photobucket

Ik ben dol op dieren printjes, niet over de top maar gewoon een klein randje zoals deze legging van New Look. Je kunt er eindeloos mee combineren, een trui, een blazer of een biker jacket. Ook van de skull print kan ik geen genoeg krijgen. Deze jumper is overal perfect bij te combineren. Een basic jeans met een paar gave en stoere biker boots en voila je bent klaar! In mijn fashion hartje is altijd plek voor meer tassen, meer meer meer. Ik kan er niets aan doen maar een kleinigheidje hou je, haha! Mijn oog viel op deze roze shopper and i am in love. Hij is lief en chiq tegelijk.

Wil jij mijn favorieten ook meteen gaan shoppen? Dat kan! Klik op de link van het item waar jou fashion hartje sneller van gaat kloppen.

 - Animal Print Panel Legging € 14.99
 - Red Ribbed Knit Skull Jumper € 29.99
 - Pink Quilted Base Shopper € 22.99