My fashion heart today - Skully & Leopard

Photobucket

In deze dagelijks terugkerende blogpost, My fashion heart today laat ik jullie iedere dag 1 of meerdere items zien die mijn fashion hartje sneller hebben laten kloppen. De items die je voorbij ziet komen kun je zelf ook makkelijk bestellen door op het linkje van je favoriet te klikken.Photobucket

Ik ben dol op dieren printjes, niet over de top maar gewoon een klein randje zoals deze legging van New Look. Je kunt er eindeloos mee combineren, een trui, een blazer of een biker jacket. Ook van de skull print kan ik geen genoeg krijgen. Deze jumper is overal perfect bij te combineren. Een basic jeans met een paar gave en stoere biker boots en voila je bent klaar! In mijn fashion hartje is altijd plek voor meer tassen, meer meer meer. Ik kan er niets aan doen maar een kleinigheidje hou je, haha! Mijn oog viel op deze roze shopper and i am in love. Hij is lief en chiq tegelijk.

Wil jij mijn favorieten ook meteen gaan shoppen? Dat kan! Klik op de link van het item waar jou fashion hartje sneller van gaat kloppen.

 - Animal Print Panel Legging € 14.99
 - Red Ribbed Knit Skull Jumper € 29.99
 - Pink Quilted Base Shopper € 22.99