Doorgaan naar hoofdcontent

My fashion heart today - Musto all over the place

Photobucket

In deze dagelijks terugkerende blogpost, My fashion heart today laat ik jullie iedere dag 1 of meerdere items zien die mijn fashion hartje sneller hebben laten kloppen. De items die je voorbij ziet komen kun je zelf ook makkelijk bestellen door op het linkje van je favoriet te klikken.Photobucket
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

I feel my heart beathing! Ken je ze nog? De Musto Gusto jasjes. Die leuke hebben hebben hebben jasjes met leuke print een vrolijke kleurtjes bij elkaar?! Dé echte Musto Gusto, daar dromen we allemaal van, maar waarom zou je rond de 400 flappen neer leggen als je ook ontzettend leuke look-a-like Musto Gusto jasjes hebt? You tell me. Bij het rondstruinen op Leballon.nl stond ik ineens oog in oog met een regenboog aan gekleurde Musto style jasjes. Wow, i like them very very much(O)!  In totaal 6 verschillende kleuren die je het liefst allemaal wil omarmen. Ben je al stiekem wat kledinghangertjes aan het verzamelen? You did a good job! Serieus iedere dag een andere kleur aan, ik kan niet kiezen hoor. Wat jij?

Gaat je fashion heart al tekeer?

Van boven naar beneden:
 - Groen Le Ballon vest € 59.95
 - Nude Le Ballon Vest € 59.95
 - Groen Le Ballon Vest 2 € 59.95
 - Multicolor Le Ballon Vest € 59.95
 - Multicolor 2 Le Ballon Vest € 59.95
 - Multicolor 3 le Ballon Vest € 59.95


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.