Doorgaan naar hoofdcontent

My fashion heart today - Ik zag 2 beren broodjes smeren...

Photobucket

In deze dagelijks terugkerende blogpost, My fashion heart today laat ik jullie iedere dag 1 of meerdere items zien die mijn fashion hartje sneller hebben laten kloppen. De items die je voorbij ziet komen kun je zelf ook makkelijk bestellen door op het linkje van je favoriet te klikken.

Photobucket

Ergens in mij zit nog steeds dat kleine kimmetje ook al ben ik ondertussen 23 lentes oud! De knuffeltjes van Sesamstraat staan op mijn verlanglijstje en dan met name Tommy, want wat was ik vroeger gek op dat beestje. Anyways, knuffels dus! Als je dan bovenstaand mutsje tegenkomt gaat je hartje toch wel een tandje sneller slaan. Ik willll'um! Ik ben een mega koukleum dus zo een beren muts komt echt wel als geroepen als het gaat om een koud hoofd en koude oren. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de reactie van vriendlief als ik naast hem ga lopen met deze Berenmuts, haha! Ik denk dat ie mij voor gek verklaard! LOL!

Koude oren vaarwel zeggen met deze cutie pie van een beren muts?

 - Beren Muts Modemusthaves € 24.95Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.