My fashion heart today - Ik zag 2 beren broodjes smeren...

Photobucket

In deze dagelijks terugkerende blogpost, My fashion heart today laat ik jullie iedere dag 1 of meerdere items zien die mijn fashion hartje sneller hebben laten kloppen. De items die je voorbij ziet komen kun je zelf ook makkelijk bestellen door op het linkje van je favoriet te klikken.

Photobucket

Ergens in mij zit nog steeds dat kleine kimmetje ook al ben ik ondertussen 23 lentes oud! De knuffeltjes van Sesamstraat staan op mijn verlanglijstje en dan met name Tommy, want wat was ik vroeger gek op dat beestje. Anyways, knuffels dus! Als je dan bovenstaand mutsje tegenkomt gaat je hartje toch wel een tandje sneller slaan. Ik willll'um! Ik ben een mega koukleum dus zo een beren muts komt echt wel als geroepen als het gaat om een koud hoofd en koude oren. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de reactie van vriendlief als ik naast hem ga lopen met deze Berenmuts, haha! Ik denk dat ie mij voor gek verklaard! LOL!

Koude oren vaarwel zeggen met deze cutie pie van een beren muts?

 - Beren Muts Modemusthaves € 24.95