Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

My fashion heart today - Ik zag 2 beren broodjes smeren...

Photobucket

In deze dagelijks terugkerende blogpost, My fashion heart today laat ik jullie iedere dag 1 of meerdere items zien die mijn fashion hartje sneller hebben laten kloppen. De items die je voorbij ziet komen kun je zelf ook makkelijk bestellen door op het linkje van je favoriet te klikken.

Photobucket

Ergens in mij zit nog steeds dat kleine kimmetje ook al ben ik ondertussen 23 lentes oud! De knuffeltjes van Sesamstraat staan op mijn verlanglijstje en dan met name Tommy, want wat was ik vroeger gek op dat beestje. Anyways, knuffels dus! Als je dan bovenstaand mutsje tegenkomt gaat je hartje toch wel een tandje sneller slaan. Ik willll'um! Ik ben een mega koukleum dus zo een beren muts komt echt wel als geroepen als het gaat om een koud hoofd en koude oren. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de reactie van vriendlief als ik naast hem ga lopen met deze Berenmuts, haha! Ik denk dat ie mij voor gek verklaard! LOL!

Koude oren vaarwel zeggen met deze cutie pie van een beren muts?

 - Beren Muts Modemusthaves € 24.95