Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

My fashion heart today - Ik zag 2 beren broodjes smeren...

Photobucket

In deze dagelijks terugkerende blogpost, My fashion heart today laat ik jullie iedere dag 1 of meerdere items zien die mijn fashion hartje sneller hebben laten kloppen. De items die je voorbij ziet komen kun je zelf ook makkelijk bestellen door op het linkje van je favoriet te klikken.

Photobucket

Ergens in mij zit nog steeds dat kleine kimmetje ook al ben ik ondertussen 23 lentes oud! De knuffeltjes van Sesamstraat staan op mijn verlanglijstje en dan met name Tommy, want wat was ik vroeger gek op dat beestje. Anyways, knuffels dus! Als je dan bovenstaand mutsje tegenkomt gaat je hartje toch wel een tandje sneller slaan. Ik willll'um! Ik ben een mega koukleum dus zo een beren muts komt echt wel als geroepen als het gaat om een koud hoofd en koude oren. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de reactie van vriendlief als ik naast hem ga lopen met deze Berenmuts, haha! Ik denk dat ie mij voor gek verklaard! LOL!

Koude oren vaarwel zeggen met deze cutie pie van een beren muts?

 - Beren Muts Modemusthaves € 24.95