Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

My fashion heart today - Ik zag 2 beren broodjes smeren...

Photobucket

In deze dagelijks terugkerende blogpost, My fashion heart today laat ik jullie iedere dag 1 of meerdere items zien die mijn fashion hartje sneller hebben laten kloppen. De items die je voorbij ziet komen kun je zelf ook makkelijk bestellen door op het linkje van je favoriet te klikken.

Photobucket

Ergens in mij zit nog steeds dat kleine kimmetje ook al ben ik ondertussen 23 lentes oud! De knuffeltjes van Sesamstraat staan op mijn verlanglijstje en dan met name Tommy, want wat was ik vroeger gek op dat beestje. Anyways, knuffels dus! Als je dan bovenstaand mutsje tegenkomt gaat je hartje toch wel een tandje sneller slaan. Ik willll'um! Ik ben een mega koukleum dus zo een beren muts komt echt wel als geroepen als het gaat om een koud hoofd en koude oren. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de reactie van vriendlief als ik naast hem ga lopen met deze Berenmuts, haha! Ik denk dat ie mij voor gek verklaard! LOL!

Koude oren vaarwel zeggen met deze cutie pie van een beren muts?

 - Beren Muts Modemusthaves € 24.95