Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Must know deze week - Zwitsal, beMineral, Nivea, M.A.C, L'Occitane, Etos, Clinique

Dagelijks stroomt mijn mailbox over met persberichten. Omdat ik niet over ieder nieuw product een aparte blogpost kan maken, maar ik jullie toch op de hoogte wil brengen van de leuke nieuwtjes zal er wekelijks 1 blogpost online komen met een verzameling van alle nieuwtjes. Dit kan gaan over beauty maar ook over fashion.

Photobucket

Zwitsal kadolijn
Het heerlijk ruikende baby-merk Zwitsal breidt haar assortiment uit! Leuke cadeau artikelen die niet alleen leuk zijn om te geven maar ook om te krijgen! In deze kadolijn vind je een setje van 10 wenskaarten met enveloppen voor € 5.07, een Zwitsal hoofd bordje € 5.07, een badcape van knuffelzacht katoen € 14.23, een kadoset bestaande uit een rompertje, schuimbad, shampoo en zachte crème € 13.21 en last but not least een mini reissetje met een wasgel, shampoo en bodylotion van 75ml € 7.21. De kadolijn is exclusief verkrijgbaar bij Etos.
Photobucket
beMineral
Mineral make-up producten zijn niet meer uit de beauty-wereld weg te denken. Nederland is weer een mineraal cosmetica merk rijker, namelijk beMineral. Deze lijn bestaat uit 6 minerale foundations,13 minerale glans oogschaduwpoeders, 9 minerale glimmer oogschaduwpoeders, 5 minerale matte oogschaduwpoeders, 6 minerale lipglosses, 3 minerale bronzing poeders en 3 minerale blushers. Voor meer informatie over beMineral en de verkooppunten kijk je hier.

Photobucket
Nivea BB Cream
BB Cream, je kunt er niet meer omheen! De iPhone in de make-up wereld, zo zou je het kunnen zien! Nivea blijft hierin niet achter want zij zetten ook een BB Cream op de markt. Ik ben een groot fan van Nivea dus mij hebben ze al erg nieuwsgierig gemaakt. De BB Cream van Nivea is verkrijgbaar in 2 verschillende tinten. Geen gedoe meer met foundation, BB Cream it is! De Nivea BB Cream ligt in de schappen voor € 9,49.


Photobucket

M.A.C Marilyn Monroe
Hoewel Marilyn zelf niet meer kan meegenieten van alle roem blijft het toch geweldig dat deze beauty van een vrouw eigenlijk weer overal opduikt? Zo komt M.A.C met een gehele Marilyn Monroe collectie. Hoe gaaf?! Het is een complete collectie met o.a Lipstick, Eyeshadow, Blush en zelfs nep-wimpers ontbreken niet. De collectie ligt al in de winkels en is ook te bestellen via www.maccosmetics.nl

Photobucket
L’Occitane Kerstcollectie 2012
Langzaam druppelen alle nieuwtjes binnen in de kerstsferen en daar kan ik alleen maar vrolijk van worden. Vooral van de L'Occitane Kerstcollectie van dit jaar. Normaal gesproken vind ik de producten al het einde maar de producten die uitgebracht worden voor de kerst zijn helemaal the end! De 2 collecties zijn geïnspireerd op de bloemen en bladeren van de Franse Provence. De Marvellous Flowers collectie en de Magical Leaves hebben beide heerlijke producten van Eau de Toilette tot een perfumed soap. De collecties zijn vanaf November verkrijgbaar via www.loccitane.nl


Photobucket
Etos Skin Smoothing primer
Etos komt met iets nieuws waar wij als vrouw ontzettend blij van worden, een Skin Smoothing primer. Zoals Etos zelf zegt, dé ideale basis voor een egale tint met een fluweelzacht gevoel. Je brengt heel simpel de Primer aan onder je foundation of als een extra laagje over de dagcrème. Het is een transparante gel die rode vlekjes en fijne lijntjes vervaagt. Door de primer hecht de make-up beter aan je gezicht waardoor je make-up ook langer blijft zitten. Dat willen we toch allemaal?! De primer is verkrijgbaar voor € 5,99 bij Etos.

Photobucket
8 Nieuwe Chubby sticks van Clinique
De Chubby sticks van Clinque zijn het meest geliefde product wereldwijd van Clinque, iedere 15 seconde wordt er 1 Chubby stick verkocht. Dat is veel! Nu komt Clinque met 8 nieuwe tinten perfect voor de herfst. Verkrijgbaar vanaf oktober voor € 18.81.