Doorgaan naar hoofdcontent

Must know deze week - Nivea, W.I.C, Kneipp, Hidrofugal, The Body Shop

Photobucket

Vernieuwde Nivea gezichtsmaskers
Nivea heeft haar assortiment uitgebreid met vernieuwde gezichtsmaskers met een verbeterde formule.
De maskers zijn voor een normale, gemende, droge en onzuivere huid. Daarnaast is het assortiment aangevuld met 2 nieuwe maskers, intensief Hydraterend Pure & Natural Masker en Q10 Gladmakende Anti-Rimpel Masker. Deze liggen pas vanaf Maart 2013 in de schappen, maar de maskers met vernieuwde formules zijn al verkrijgbaar voor € 2.13.


Photobucket
W.I.C By Herôme Stylish Russia
Dit nieuwtjes is waarschijnlijk de leukste van deze week, W.I.C komt namelijk weer met een nieuwe limited collectie, Stylish Russia waarvan de kleuren je achterover doen slaan. De kleuren zijn geïnspireerd op het bekende Rusland en achter ieder kleurtje zit weer een verhaal. Stylish Russia is verkrijgbaar bij diversen drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com
Photobucket
Kneipp Cacao badschuim en douchegel
We love choco! Voor ons is dit dan ook het ultieme van Kneip. Kneipp komt namelijk met een cacao badschuim en douchegel. Choco onder douche en in bad, yummie! Een echt verwen moment voor jezelf in de badkamer. De badschuim ( 400ml) kost € 8.99 en de douchegel ( 200ml) kost € 4.99. Vanaf eind Oktober zijn de producten te koop en ook de speciale cadeau verpakking € 5,99. verkrijgbaar bij diversen drogisterijen.


Photobucket


Nieuwe anti-transpirant lijn Hidrofugal
Niets is vervelender dan klotsende oksels en giga zweet plekken. Beiersdorf introduceert een nieuw merk anti-transparant Hidrofugal. De producten verminderen de zweetproductie waarbij je je fijn en zelfverzekerd kunt voelen. Het assortiment bestaat uit een classic lijn voor de normale huid en een sensitive lijn voor de gevoelige huid. Alle 2 de lijnen zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Het Hidrofugal assortiment is exclusief verkrijgbaar bij kruidvat.Photobucket

Juicy & Fruity Lip Gloss collectie van The Body Shop
Snoepjes voor je lippen, het bestaat! The Body Shop heeft namelijk een nieuwe lijn Juicy & Fruity Lip Gloss  voor een mooie glans en juicy smaken. Maar liefst 11 verschillende glosses, om je lippen bij op te eten.De glosses kosten per stuk € 7,00. Leuk cadeautje voor alvast sinterklaas of de kerst!Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.