Must know deze week - Nivea, W.I.C, Kneipp, Hidrofugal, The Body Shop

Photobucket

Vernieuwde Nivea gezichtsmaskers
Nivea heeft haar assortiment uitgebreid met vernieuwde gezichtsmaskers met een verbeterde formule.
De maskers zijn voor een normale, gemende, droge en onzuivere huid. Daarnaast is het assortiment aangevuld met 2 nieuwe maskers, intensief Hydraterend Pure & Natural Masker en Q10 Gladmakende Anti-Rimpel Masker. Deze liggen pas vanaf Maart 2013 in de schappen, maar de maskers met vernieuwde formules zijn al verkrijgbaar voor € 2.13.


Photobucket
W.I.C By Herôme Stylish Russia
Dit nieuwtjes is waarschijnlijk de leukste van deze week, W.I.C komt namelijk weer met een nieuwe limited collectie, Stylish Russia waarvan de kleuren je achterover doen slaan. De kleuren zijn geïnspireerd op het bekende Rusland en achter ieder kleurtje zit weer een verhaal. Stylish Russia is verkrijgbaar bij diversen drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com
Photobucket
Kneipp Cacao badschuim en douchegel
We love choco! Voor ons is dit dan ook het ultieme van Kneip. Kneipp komt namelijk met een cacao badschuim en douchegel. Choco onder douche en in bad, yummie! Een echt verwen moment voor jezelf in de badkamer. De badschuim ( 400ml) kost € 8.99 en de douchegel ( 200ml) kost € 4.99. Vanaf eind Oktober zijn de producten te koop en ook de speciale cadeau verpakking € 5,99. verkrijgbaar bij diversen drogisterijen.


Photobucket


Nieuwe anti-transpirant lijn Hidrofugal
Niets is vervelender dan klotsende oksels en giga zweet plekken. Beiersdorf introduceert een nieuw merk anti-transparant Hidrofugal. De producten verminderen de zweetproductie waarbij je je fijn en zelfverzekerd kunt voelen. Het assortiment bestaat uit een classic lijn voor de normale huid en een sensitive lijn voor de gevoelige huid. Alle 2 de lijnen zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Het Hidrofugal assortiment is exclusief verkrijgbaar bij kruidvat.Photobucket

Juicy & Fruity Lip Gloss collectie van The Body Shop
Snoepjes voor je lippen, het bestaat! The Body Shop heeft namelijk een nieuwe lijn Juicy & Fruity Lip Gloss  voor een mooie glans en juicy smaken. Maar liefst 11 verschillende glosses, om je lippen bij op te eten.De glosses kosten per stuk € 7,00. Leuk cadeautje voor alvast sinterklaas of de kerst!