Doorgaan naar hoofdcontent

Moleskin Style JournalPhotobucket
A passion for fashion en verslaafd aan notitieboekjes die er leuk uit zien dan is de Style Journal van Moleskin een dikke lusthave! Hierin kun je je verlanglijstjes kwijt en stiekem hopen dat sint & piet of de kerstman stiekem gaan neuzen in je Style Journal.
Ruimte voor notities zodat je de laatste trends kunt opschrijven, leuke shop adressen niet vergeet, maar ook vind je er een internationale matentabel. Elke fashion lover heeft er 1 nodig of misschien wel 2 of 3 of 4. Eerlijk, ik heb er nog geen en daarom zie je hem vandaag voorbij komen in My fashion heart today. Deze Style Journal móet je gewoon hebben als je gek bent op mode!

 - Style Journal Moleskin € 20.50

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.