Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Moleskin Style JournalPhotobucket
A passion for fashion en verslaafd aan notitieboekjes die er leuk uit zien dan is de Style Journal van Moleskin een dikke lusthave! Hierin kun je je verlanglijstjes kwijt en stiekem hopen dat sint & piet of de kerstman stiekem gaan neuzen in je Style Journal.
Ruimte voor notities zodat je de laatste trends kunt opschrijven, leuke shop adressen niet vergeet, maar ook vind je er een internationale matentabel. Elke fashion lover heeft er 1 nodig of misschien wel 2 of 3 of 4. Eerlijk, ik heb er nog geen en daarom zie je hem vandaag voorbij komen in My fashion heart today. Deze Style Journal móet je gewoon hebben als je gek bent op mode!

 - Style Journal Moleskin € 20.50