Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Mijn top 5 Sarenza winter schoenen

Photobucket

Schoenen, schoenen en schoenen, we never have enough! Ik ben en ik denk vele dames met mij een échte shoe addicted. Bij het zien van een leuk paar gaat het ongeveer zo..... awwwhh, wauw, die moet ja MOET ik hebben. Heb ik ze nodig? Jaaaa ik heb ze nodig, ze zijn zo mooi. Krijg je een beetje het idee van wat ik bedoel?


Ik heb een tik, een mega grote tik! Ik kan geen schoenen weggooien al zijn ze nog zo vertrapt of zo niet meer in mode, ik kan ze gewoon niet weggooien. Kun je een een schatting maken hoeveel paar schoenen deze momma tot haar bezit heeft? (leuk voor een win-actie, haha). Het zijn er veel, té veel, maar ik blijf gewoon doorkopen, who cares?! Bij mij gaat het bekende zinnetje, kijken kijken niet kopen echt niet op. Voor mij is het meer kijken kijken en zeker kopen! Waarschijnlijk herken je jezelf er wel in? ;-)

Zoals je begrijpt is het voor mij dan ook een uitdaging om in een webshop met schoenen rond te gaan klikken en het alleen maar bij kijken te laten. Zo gezegd zo gedaan, www.sarenza.nl openen en tada, een walhalla is geopend voor mij. Ik wil gympen, niet zomaar gympen. Nee, gympen met een vorm van een pump. Yes i want! Ik wil bruine motor laarzen, gewoon omdat ik ze wil. Ik wil UGGS, geen standaard UGGS, maar een paar waar ik nog bijna niemand op heb zien lopen. Ik wil nog meer sneakers. Sneakers met een sleehak, ohja! Wat wil ik nog meer? Die verdomde Timberlands die al 2 jaar lang mijn naam schreeuwen, KOOP MIJ KOOP MIJ! Genoeg ge-ik-wil, want wij vrouwen willen zoveel... Onder het mom van ik heb nieuwe winterschoenen nodig kan ik toch best nog een paar toevoegen? Zoveel schoenen heb ik nou ook weer niet!

Geldboompje, anyone?

V.l.n.r:
 ♥ BE&D Big City € 129.00
 ♥ Supertrash Motor Boot € 160.00
 ♥ UGG Australia Classic Short Dylyn € 259.00
 ♥ Timberland Women's Premium 14 inch € 200.00
 ♥ Nike Dunk Sky High € 125.99