Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Mijn top 5 Sarenza winter schoenen

Photobucket

Schoenen, schoenen en schoenen, we never have enough! Ik ben en ik denk vele dames met mij een échte shoe addicted. Bij het zien van een leuk paar gaat het ongeveer zo..... awwwhh, wauw, die moet ja MOET ik hebben. Heb ik ze nodig? Jaaaa ik heb ze nodig, ze zijn zo mooi. Krijg je een beetje het idee van wat ik bedoel?


Ik heb een tik, een mega grote tik! Ik kan geen schoenen weggooien al zijn ze nog zo vertrapt of zo niet meer in mode, ik kan ze gewoon niet weggooien. Kun je een een schatting maken hoeveel paar schoenen deze momma tot haar bezit heeft? (leuk voor een win-actie, haha). Het zijn er veel, té veel, maar ik blijf gewoon doorkopen, who cares?! Bij mij gaat het bekende zinnetje, kijken kijken niet kopen echt niet op. Voor mij is het meer kijken kijken en zeker kopen! Waarschijnlijk herken je jezelf er wel in? ;-)

Zoals je begrijpt is het voor mij dan ook een uitdaging om in een webshop met schoenen rond te gaan klikken en het alleen maar bij kijken te laten. Zo gezegd zo gedaan, www.sarenza.nl openen en tada, een walhalla is geopend voor mij. Ik wil gympen, niet zomaar gympen. Nee, gympen met een vorm van een pump. Yes i want! Ik wil bruine motor laarzen, gewoon omdat ik ze wil. Ik wil UGGS, geen standaard UGGS, maar een paar waar ik nog bijna niemand op heb zien lopen. Ik wil nog meer sneakers. Sneakers met een sleehak, ohja! Wat wil ik nog meer? Die verdomde Timberlands die al 2 jaar lang mijn naam schreeuwen, KOOP MIJ KOOP MIJ! Genoeg ge-ik-wil, want wij vrouwen willen zoveel... Onder het mom van ik heb nieuwe winterschoenen nodig kan ik toch best nog een paar toevoegen? Zoveel schoenen heb ik nou ook weer niet!

Geldboompje, anyone?

V.l.n.r:
 ♥ BE&D Big City € 129.00
 ♥ Supertrash Motor Boot € 160.00
 ♥ UGG Australia Classic Short Dylyn € 259.00
 ♥ Timberland Women's Premium 14 inch € 200.00
 ♥ Nike Dunk Sky High € 125.99