En dan ben je ineens toch een draagmama

Wanneer je meerdere kids hebt doe je het moederschap bij elk kind weer anders. Althans, dat is mijn ervaring. Zo moest het bijvoorbeeld bij de eerste drie volgens de regeltjes. Eigenlijk regeltjes tussen haakjes, want het moederschap heeft geen regeltjes. Iedere mama doet maar wat. Dit klinkt overigens veel minder lief dan dat ik bedoel (knipoog). Verwen je kind nou niet teveel las ik op het internet, want ze wennen eraan en daarna willen ze niet meer anders. Bij de eerste heb ik nachtenlang over de vloer gedwaald. Zij in mijn armen en al wiegend viel ze in slaap en kon ik haar als een echte ninja mama in haar eigen bedje terug leggen, waarna hetzelfde riedeltje al snel weer volgde. Zo ging dit bij de tweede en ook bij de derde dochter was dit niet veel anders. In tegendeel zelfs. Als ik er nu op terug kijk voel ik mijzelf wel eens schuldig. Waarom moest mijn meisje per se in haar eigen bedje slapen? Toen wist ik niet beter. Het hoorde zo. Want dat deed toch iedereen?

Nu ben ik inmidd…

Mijn top 5 Sarenza winter schoenen

Photobucket

Schoenen, schoenen en schoenen, we never have enough! Ik ben en ik denk vele dames met mij een échte shoe addicted. Bij het zien van een leuk paar gaat het ongeveer zo..... awwwhh, wauw, die moet ja MOET ik hebben. Heb ik ze nodig? Jaaaa ik heb ze nodig, ze zijn zo mooi. Krijg je een beetje het idee van wat ik bedoel?


Ik heb een tik, een mega grote tik! Ik kan geen schoenen weggooien al zijn ze nog zo vertrapt of zo niet meer in mode, ik kan ze gewoon niet weggooien. Kun je een een schatting maken hoeveel paar schoenen deze momma tot haar bezit heeft? (leuk voor een win-actie, haha). Het zijn er veel, té veel, maar ik blijf gewoon doorkopen, who cares?! Bij mij gaat het bekende zinnetje, kijken kijken niet kopen echt niet op. Voor mij is het meer kijken kijken en zeker kopen! Waarschijnlijk herken je jezelf er wel in? ;-)

Zoals je begrijpt is het voor mij dan ook een uitdaging om in een webshop met schoenen rond te gaan klikken en het alleen maar bij kijken te laten. Zo gezegd zo gedaan, www.sarenza.nl openen en tada, een walhalla is geopend voor mij. Ik wil gympen, niet zomaar gympen. Nee, gympen met een vorm van een pump. Yes i want! Ik wil bruine motor laarzen, gewoon omdat ik ze wil. Ik wil UGGS, geen standaard UGGS, maar een paar waar ik nog bijna niemand op heb zien lopen. Ik wil nog meer sneakers. Sneakers met een sleehak, ohja! Wat wil ik nog meer? Die verdomde Timberlands die al 2 jaar lang mijn naam schreeuwen, KOOP MIJ KOOP MIJ! Genoeg ge-ik-wil, want wij vrouwen willen zoveel... Onder het mom van ik heb nieuwe winterschoenen nodig kan ik toch best nog een paar toevoegen? Zoveel schoenen heb ik nou ook weer niet!

Geldboompje, anyone?

V.l.n.r:
 ♥ BE&D Big City € 129.00
 ♥ Supertrash Motor Boot € 160.00
 ♥ UGG Australia Classic Short Dylyn € 259.00
 ♥ Timberland Women's Premium 14 inch € 200.00
 ♥ Nike Dunk Sky High € 125.99