Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn top 5 Sarenza winter schoenen

Photobucket

Schoenen, schoenen en schoenen, we never have enough! Ik ben en ik denk vele dames met mij een échte shoe addicted. Bij het zien van een leuk paar gaat het ongeveer zo..... awwwhh, wauw, die moet ja MOET ik hebben. Heb ik ze nodig? Jaaaa ik heb ze nodig, ze zijn zo mooi. Krijg je een beetje het idee van wat ik bedoel?


Ik heb een tik, een mega grote tik! Ik kan geen schoenen weggooien al zijn ze nog zo vertrapt of zo niet meer in mode, ik kan ze gewoon niet weggooien. Kun je een een schatting maken hoeveel paar schoenen deze momma tot haar bezit heeft? (leuk voor een win-actie, haha). Het zijn er veel, té veel, maar ik blijf gewoon doorkopen, who cares?! Bij mij gaat het bekende zinnetje, kijken kijken niet kopen echt niet op. Voor mij is het meer kijken kijken en zeker kopen! Waarschijnlijk herken je jezelf er wel in? ;-)

Zoals je begrijpt is het voor mij dan ook een uitdaging om in een webshop met schoenen rond te gaan klikken en het alleen maar bij kijken te laten. Zo gezegd zo gedaan, www.sarenza.nl openen en tada, een walhalla is geopend voor mij. Ik wil gympen, niet zomaar gympen. Nee, gympen met een vorm van een pump. Yes i want! Ik wil bruine motor laarzen, gewoon omdat ik ze wil. Ik wil UGGS, geen standaard UGGS, maar een paar waar ik nog bijna niemand op heb zien lopen. Ik wil nog meer sneakers. Sneakers met een sleehak, ohja! Wat wil ik nog meer? Die verdomde Timberlands die al 2 jaar lang mijn naam schreeuwen, KOOP MIJ KOOP MIJ! Genoeg ge-ik-wil, want wij vrouwen willen zoveel... Onder het mom van ik heb nieuwe winterschoenen nodig kan ik toch best nog een paar toevoegen? Zoveel schoenen heb ik nou ook weer niet!

Geldboompje, anyone?

V.l.n.r:
 ♥ BE&D Big City € 129.00
 ♥ Supertrash Motor Boot € 160.00
 ♥ UGG Australia Classic Short Dylyn € 259.00
 ♥ Timberland Women's Premium 14 inch € 200.00
 ♥ Nike Dunk Sky High € 125.99


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.