Doorgaan naar hoofdcontent

Meet MIYO Hét budgetproof make-up merk in Nederland

Photobucket

Misschien is het je niet helemaal ontgaan dat Nederland weer een budgetproof make-up merk rijker is, namelijk MIYO. Helaas nog niet heel erg bekend maar bij diversen online shops kun je dit merk voor een prikkie aan de haak slaan. Van nagellak tot oogschaduw, alles wat een cosmetica merk zou moeten hebben vind je bij MIYO. Je kunt dit merk o.a shoppen online bij Nelly.

Als beauty lover is het geweldig als je weer kennis maakt met een nieuw product. Vergelijkbaar met een klein kind in de snoepwinkel -alhoewel ook ik als 23 jarige behoorlijk los kan gaan in een snoepwinkel- en daarbij ook nog eens budget. Ik ben helemaal in mijn nopjes! Vandaag laat ik je alvast een klein beetje kennis maken met MIYO. 
Photobucket
Nailed it! nagellak van MIYO in 20 kleuretjes beschikbaar op Nelly. Leuke zoete kleurtjes in een stylish proof flesje. Ook hebben alle kleuren hun eigen unieke naam, vind ik leuk! De MIYO nagellaken kosten € 4,95 per stuk.
Photobucket
Er is meer dan zoete nagellak! MIYO heeft namelijk ook een heleboel verschillende frisse kleuren oogschaduw. 40 kleurtjes om precies te zijn. De keuze is reuze dus! Net als de nagellak heeft oog iedere oogschaduw een unieke naam. Jaja, ik heb een zwakje voor leuke namen op make-up producten. Guilty as hell! De oogschaduw doosjes kosten € 5.95 per stuk en zijn hier te bestellen.

Naast de oogschaduws zijn er ook meerdere kleuren lipgloss. MIYO Candy Gloss en MIYO Kiss Me. Beide varianten hebben lovely kleurtjes in het assortiment en uiteraard ontbreken de leuke naampjes op de verpakking niet. Kiss Me € 5,95 telt 18 verschillende kleuren en Candy Gloss € 4,50 heeft 9 verschillende zoete kleuren.
Photobucket
Een make-up merk zonder foundation? Nééh dat bestaat niet!! Zo heeft MIYO ook gedacht. Er is een compact powder in een basic zwart doosje met spiegeltje in 3 verschillende kleuren voor € 7,95. Er is ook een fluid foundation (vloeibaar) in 5 tinten. Deze kosten € 7,95 per stuk.

Photobucket
Dan blush, deze heeft MIYO ook in haar assortiment in 3 tinten. Een vrouw heeft nooit genoeg blush, dat zeg ik met een mega blush verzameling van heb ik jou daar! Dat maakt mij extra nieuwsgierig naar deze MIYO blush. Per stuk € 6.95. Concealer, ik kan niet zonder en heb dan ook al een tel aan concealers geprobeerd maar eigenlijk is er niet eentje waar ik idolaat van ben. Misschien wel deze concealer van MIYO? Voor de prijs van € 5.95 kun je geen miskoop doen toch? Verkrijgbaar in 2 tinten.
Photobucket

Wat zijn je wimpers zonder mascara? MIYO heeft 2 verschillende soorten mascara. De Lash Xtension voor een verlengd effect voor € 7.95 en de Super Lash mascara met 3 in 1 action voor € 7.95. Ook zijn er 4 verschillende kleuren MIYO Eyeliners voor € 4.50 per stuk.

Mijn beauty hartje is sneller gaan slaan van dit nieuwe make-up. Ik ben dan ook reuze benieuwd geworden naar de collectie. Lekker budget proof! Benieuwd geworden naar de hele collectie van MIYO? Surf dan naar Nelly.

Naar welke producten ben jij het meest benieuwd? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.