Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Max Factor COLOUR X-PERT Waterproof Eyeliner 04 Metallic Turquoise

Photobucket

Persberichten waar ik vrolijk van kan worden zijn de berichten met nieuwe producten die ook nog eens waterproof zijn, want tsja wij meiden willen nog wel eens een traantje laten bij het zien van een mooie film, serie of tijdens je maandelijkse periode. Niets liever dan een waterproof make-up'je die onze huilbuien aan kunnen en natuurlijk het weer, flinke regenbuien en een uitlopende eyeliner? No way!
Max Factor komt daarom met 4 waterproof eyeliners. 1 diep zwarte kleur en 3 metallic tinten. Ik nam de kleur 04 - Metallic Turquoise onder handen om eens te kijken of de eyeliner ook echt blijft zitten waar hij zit.

Photobucket

Als eerst natuurlijk de verpakking. Die voldoet wat mij betreft prima. Ze zijn eruit als een soort stift op het eerst oog. De kleur is ook prima weergegeven. Beter dan een zwarte verpakking waarbij er een kleine sticker van de kleur op de dop zit geplakt. Een pluspuntje dus! Wat mij opvalt aan de verpakking is de giga dop, die is nog groter als de verpakking van de eyeliner zelf, maar dat heeft weer zijn voordelen tijdens het aanbrengen van de eyeliner.

Photobucket
04 Metallic Turqoise
Ik weet dat veel meiden afgaan bij het zien van een irritante vast geplakte streepjes code, so do i. No worries, speciaal daarvoor heb ik gekeken of de sticker makkelijk te verwijderen is en ja dat is ie. Je kunt hem er gewoon aftrekken zonder dat het een raar plaksel achterlaat. Just sayin. 


PhotobucketPhotobucket

Dan het puntje waar je de eyeliner mee aanbrengt. Deze vind ik gewoonweg geweldig! Een soort stof waardoor het aanbrengen een stuk makkelijker gaat en je dus minder knoeit. Stukken beter dan de kwastjes die je vaak bij eyeliners ziet.

Photobucket

You see? That's way i like it ahha ahha! Een erg mooi kleurtje en het aanbrengen gaat top. Weinig op aan te merken als je het mij vraagt. Maar nu the big question, is de eyeliner van Max Factor ook echt waterproof? Nou en of ze dat zijn. 's morgens op de fiets geen uitgelopen ogen, zelfs een douchebeurt overleeft deze eyeliner! Ik zeg, goedgekeurd! Voor de prijs hoef je de eyeliner niet te laten liggen, € 9,99.
Als je opzoek bent naar een goede eyeliner zonder uitloop risico? Go for Max Factor Colour X-pert! Verkrijgbaar bij drogisterijen.

Ren jij naar de winkel of laat je deze eyeliner aan je voorbij gaan?