Doorgaan naar hoofdcontent

Max Factor COLOUR X-PERT Waterproof Eyeliner 04 Metallic Turquoise

Photobucket

Persberichten waar ik vrolijk van kan worden zijn de berichten met nieuwe producten die ook nog eens waterproof zijn, want tsja wij meiden willen nog wel eens een traantje laten bij het zien van een mooie film, serie of tijdens je maandelijkse periode. Niets liever dan een waterproof make-up'je die onze huilbuien aan kunnen en natuurlijk het weer, flinke regenbuien en een uitlopende eyeliner? No way!
Max Factor komt daarom met 4 waterproof eyeliners. 1 diep zwarte kleur en 3 metallic tinten. Ik nam de kleur 04 - Metallic Turquoise onder handen om eens te kijken of de eyeliner ook echt blijft zitten waar hij zit.

Photobucket

Als eerst natuurlijk de verpakking. Die voldoet wat mij betreft prima. Ze zijn eruit als een soort stift op het eerst oog. De kleur is ook prima weergegeven. Beter dan een zwarte verpakking waarbij er een kleine sticker van de kleur op de dop zit geplakt. Een pluspuntje dus! Wat mij opvalt aan de verpakking is de giga dop, die is nog groter als de verpakking van de eyeliner zelf, maar dat heeft weer zijn voordelen tijdens het aanbrengen van de eyeliner.

Photobucket
04 Metallic Turqoise
Ik weet dat veel meiden afgaan bij het zien van een irritante vast geplakte streepjes code, so do i. No worries, speciaal daarvoor heb ik gekeken of de sticker makkelijk te verwijderen is en ja dat is ie. Je kunt hem er gewoon aftrekken zonder dat het een raar plaksel achterlaat. Just sayin. 


PhotobucketPhotobucket

Dan het puntje waar je de eyeliner mee aanbrengt. Deze vind ik gewoonweg geweldig! Een soort stof waardoor het aanbrengen een stuk makkelijker gaat en je dus minder knoeit. Stukken beter dan de kwastjes die je vaak bij eyeliners ziet.

Photobucket

You see? That's way i like it ahha ahha! Een erg mooi kleurtje en het aanbrengen gaat top. Weinig op aan te merken als je het mij vraagt. Maar nu the big question, is de eyeliner van Max Factor ook echt waterproof? Nou en of ze dat zijn. 's morgens op de fiets geen uitgelopen ogen, zelfs een douchebeurt overleeft deze eyeliner! Ik zeg, goedgekeurd! Voor de prijs hoef je de eyeliner niet te laten liggen, € 9,99.
Als je opzoek bent naar een goede eyeliner zonder uitloop risico? Go for Max Factor Colour X-pert! Verkrijgbaar bij drogisterijen.

Ren jij naar de winkel of laat je deze eyeliner aan je voorbij gaan?


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.