Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Lovely Diary - Post van Perfekt, Hippe-schoenen.nl en lippenbalm

Photobucket
Daar wassie weer, mijn Lovely Diary van deze week. Vorige week helaas niet omdat ik stomweg vergeten was een paar leuke foto's te schieten, maar daar heb ik ook weer iets op verzonnen. Ben je benieuwd wat? Kijk dan snel verder voor mijn hele diary. 


Photobucket Photobucket

Deze week stond de postbode voor de deur met 2 pakketjes van Hippe-schoenen.nl Een cadeautje van lieve Sharon! Binnenkort vind je een uitgebreid artikel op Swil. Stay tuned! 

Ik zou voor grap eens een foto moeten maken van alle lipbalms die ik op dit moment in mijn bezit heb, daar val je stijl van achterover. Lipbalm addicted much?! Natuurlijk heb ik er nooit genoeg en nam de Pure Coconut mee bij Action. 


Photobucket Photobucket

Als je dacht dat dat de enigste lipbalm was die ik heb gekocht, think again! Ik kocht ook nog bij Action deze 2 lieve blikjes en lekker dat ze ruiken! Van alle 3 de lipbalms kun je binnenkort een leuke artikel verwachten. 

Van Hema kreeg ik een tijdje geleden een leuke code waarmee ik een Instagram fotoboekje kon laten maken online. Hoe leuk?! 2 dagen later kreeg ik een mailtje dat ik het boekje kon ophalen en leuk dat ie is. Ook hiervan vind je straks een uitgebreid artikel. 


Photobucket Photobucket

Ik zei toch, nu vergeet ik niet meer om foto's te maken voor de Lovely Diary iedere Donderdag ;-) Op iedere Donderdag in mijn agenda heb ik het neer gekrabbeld. 

En hoe kan dat nou beter dan in een nieuwe agenda voor komend jaar. Een simpele agenda van Action die nu al aardig vol begint te raken met alle leuke afspraken en uitnodigingen die er gepland staan. Leuk leuk!

Photobucket Photobucket

Deze week ontving ik post van Perfekt, dat huismerk ken je vast wel. Een tijdje geleden alweer kocht ik een zak kattenbrokken van dit merk en tot mijn grote verbazing vond ik een hoop mega grote hondenbrokken in de zak. Uhum, foutje?! Ik heb 1 hondenbrok eruit gevist en deze opgestuurd, normaal ben ik niet zo maar er zaten er een hoop in. Als ik hondenbrokken zou willen hebben kocht wel een zak hondenbrokken, right? 

Hooray voor een nieuwe dagelijkse rubriek op Swil, My fashion heart today. Ik zie zoveel leuks op internet, iedere dag en besloot om hier en terugkerende rubriek van te maken om mijn fashion heart met jullie te delen en ik merk dat dit in de smaak valt, want ze worden erg goed bekeken. Hier kun ze allemaal teruglezen. 
Photobucket
Op Facebook plaatste ik een foto van bovenstaand t-shirt. Perfect voor bloggende dames en willen laten zien dat ze hier trots op zijn. Ik wil 'm!! Jij ook? Je kunt hem hier bestellen via Zalando.


Photobucket

Time for some serious things... not really! Sinds kort heb ik het virus van filmpjes maken te pakken en my gawd, er gaat nog wel een hoop mis - lees: uh, euh, uhm- en hoe kan ik anders dan hier een leuk filmpje mee maken vol met bloppers ;-) Heb je je al geabonneerd op mijn kanaal? Doen hoor, er komen nog heel wat leuke filmpjes. Abonneren kan hier.

See you next week! 

Liefs Kim