Doorgaan naar hoofdcontent

Lovely Diary - Post van Perfekt, Hippe-schoenen.nl en lippenbalm

Photobucket
Daar wassie weer, mijn Lovely Diary van deze week. Vorige week helaas niet omdat ik stomweg vergeten was een paar leuke foto's te schieten, maar daar heb ik ook weer iets op verzonnen. Ben je benieuwd wat? Kijk dan snel verder voor mijn hele diary. 


Photobucket Photobucket

Deze week stond de postbode voor de deur met 2 pakketjes van Hippe-schoenen.nl Een cadeautje van lieve Sharon! Binnenkort vind je een uitgebreid artikel op Swil. Stay tuned! 

Ik zou voor grap eens een foto moeten maken van alle lipbalms die ik op dit moment in mijn bezit heb, daar val je stijl van achterover. Lipbalm addicted much?! Natuurlijk heb ik er nooit genoeg en nam de Pure Coconut mee bij Action. 


Photobucket Photobucket

Als je dacht dat dat de enigste lipbalm was die ik heb gekocht, think again! Ik kocht ook nog bij Action deze 2 lieve blikjes en lekker dat ze ruiken! Van alle 3 de lipbalms kun je binnenkort een leuke artikel verwachten. 

Van Hema kreeg ik een tijdje geleden een leuke code waarmee ik een Instagram fotoboekje kon laten maken online. Hoe leuk?! 2 dagen later kreeg ik een mailtje dat ik het boekje kon ophalen en leuk dat ie is. Ook hiervan vind je straks een uitgebreid artikel. 


Photobucket Photobucket

Ik zei toch, nu vergeet ik niet meer om foto's te maken voor de Lovely Diary iedere Donderdag ;-) Op iedere Donderdag in mijn agenda heb ik het neer gekrabbeld. 

En hoe kan dat nou beter dan in een nieuwe agenda voor komend jaar. Een simpele agenda van Action die nu al aardig vol begint te raken met alle leuke afspraken en uitnodigingen die er gepland staan. Leuk leuk!

Photobucket Photobucket

Deze week ontving ik post van Perfekt, dat huismerk ken je vast wel. Een tijdje geleden alweer kocht ik een zak kattenbrokken van dit merk en tot mijn grote verbazing vond ik een hoop mega grote hondenbrokken in de zak. Uhum, foutje?! Ik heb 1 hondenbrok eruit gevist en deze opgestuurd, normaal ben ik niet zo maar er zaten er een hoop in. Als ik hondenbrokken zou willen hebben kocht wel een zak hondenbrokken, right? 

Hooray voor een nieuwe dagelijkse rubriek op Swil, My fashion heart today. Ik zie zoveel leuks op internet, iedere dag en besloot om hier en terugkerende rubriek van te maken om mijn fashion heart met jullie te delen en ik merk dat dit in de smaak valt, want ze worden erg goed bekeken. Hier kun ze allemaal teruglezen. 
Photobucket
Op Facebook plaatste ik een foto van bovenstaand t-shirt. Perfect voor bloggende dames en willen laten zien dat ze hier trots op zijn. Ik wil 'm!! Jij ook? Je kunt hem hier bestellen via Zalando.


Photobucket

Time for some serious things... not really! Sinds kort heb ik het virus van filmpjes maken te pakken en my gawd, er gaat nog wel een hoop mis - lees: uh, euh, uhm- en hoe kan ik anders dan hier een leuk filmpje mee maken vol met bloppers ;-) Heb je je al geabonneerd op mijn kanaal? Doen hoor, er komen nog heel wat leuke filmpjes. Abonneren kan hier.

See you next week! 

Liefs Kim


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.