Love it - Hand Strap Clutches

Photobucket

We kennen allemaal al de normale cluches met een schouder hengsel of de clutches met een polsbandje. Voeg een "strap" toe aan de gewone clutches en je hebt een geheel nieuwe clutch. Steeds meer bloggers lopen met de hand strap clutch weg en zeg nou zelf, ze zijn toch een stuk makkelijker?


Geen schouder hengseltjes die van je schouders rollen tijdens een avondje stappen of een dagje shoppen. Je kunt je hand door de strap heen halen om zo de clutch goed vast te kunnen houden. Daarbij kan de clutch niet zomaar uit je handen worden geritseld.

De hand strap clutches zijn al tijdens een aantal catwalk shows naar voren gekomen, maar veel aandacht was er toen niet voor. Langzaam kruipen de clutches met handgreep naar boven om zijn statement te maken. Eerlijk is eerlijk, het geeft de gewone clutches toch net dat ietsje extra, toch? Ze zijn nog niet in veel shops verkrijgbaar, maar ik heb toch aan paar hotties weten te vinden waarvan ik zeker weet dat ook jij om zult slaan. Klik op de link van je favoriet om hem meteen te bestellen.

V.l.n.r:
 ♥ Michella Snake Metal Bar Clutch via New Look € 17.99
 ♥ Beie Patent Studded Clutch via New Look € 14.99
 ♥ Quilt Front Strap Clutch via Asos € 42.35
 ♥ Snake Print Strap Envelope Clutch via New Look € 11.99
 ♥ Black Patend Studded Clutch via New Look € 14.99
 ♥ Faux Croc Metal Tip Clutch via New Look € 19.99