Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Love it - Hand Strap Clutches

Photobucket

We kennen allemaal al de normale cluches met een schouder hengsel of de clutches met een polsbandje. Voeg een "strap" toe aan de gewone clutches en je hebt een geheel nieuwe clutch. Steeds meer bloggers lopen met de hand strap clutch weg en zeg nou zelf, ze zijn toch een stuk makkelijker?


Geen schouder hengseltjes die van je schouders rollen tijdens een avondje stappen of een dagje shoppen. Je kunt je hand door de strap heen halen om zo de clutch goed vast te kunnen houden. Daarbij kan de clutch niet zomaar uit je handen worden geritseld.

De hand strap clutches zijn al tijdens een aantal catwalk shows naar voren gekomen, maar veel aandacht was er toen niet voor. Langzaam kruipen de clutches met handgreep naar boven om zijn statement te maken. Eerlijk is eerlijk, het geeft de gewone clutches toch net dat ietsje extra, toch? Ze zijn nog niet in veel shops verkrijgbaar, maar ik heb toch aan paar hotties weten te vinden waarvan ik zeker weet dat ook jij om zult slaan. Klik op de link van je favoriet om hem meteen te bestellen.

V.l.n.r:
 ♥ Michella Snake Metal Bar Clutch via New Look € 17.99
 ♥ Beie Patent Studded Clutch via New Look € 14.99
 ♥ Quilt Front Strap Clutch via Asos € 42.35
 ♥ Snake Print Strap Envelope Clutch via New Look € 11.99
 ♥ Black Patend Studded Clutch via New Look € 14.99
 ♥ Faux Croc Metal Tip Clutch via New Look € 19.99