Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Love it - Hand Strap Clutches

Photobucket

We kennen allemaal al de normale cluches met een schouder hengsel of de clutches met een polsbandje. Voeg een "strap" toe aan de gewone clutches en je hebt een geheel nieuwe clutch. Steeds meer bloggers lopen met de hand strap clutch weg en zeg nou zelf, ze zijn toch een stuk makkelijker?


Geen schouder hengseltjes die van je schouders rollen tijdens een avondje stappen of een dagje shoppen. Je kunt je hand door de strap heen halen om zo de clutch goed vast te kunnen houden. Daarbij kan de clutch niet zomaar uit je handen worden geritseld.

De hand strap clutches zijn al tijdens een aantal catwalk shows naar voren gekomen, maar veel aandacht was er toen niet voor. Langzaam kruipen de clutches met handgreep naar boven om zijn statement te maken. Eerlijk is eerlijk, het geeft de gewone clutches toch net dat ietsje extra, toch? Ze zijn nog niet in veel shops verkrijgbaar, maar ik heb toch aan paar hotties weten te vinden waarvan ik zeker weet dat ook jij om zult slaan. Klik op de link van je favoriet om hem meteen te bestellen.

V.l.n.r:
 ♥ Michella Snake Metal Bar Clutch via New Look € 17.99
 ♥ Beie Patent Studded Clutch via New Look € 14.99
 ♥ Quilt Front Strap Clutch via Asos € 42.35
 ♥ Snake Print Strap Envelope Clutch via New Look € 11.99
 ♥ Black Patend Studded Clutch via New Look € 14.99
 ♥ Faux Croc Metal Tip Clutch via New Look € 19.99