Doorgaan naar hoofdcontent

Love it - Hand Strap Clutches

Photobucket

We kennen allemaal al de normale cluches met een schouder hengsel of de clutches met een polsbandje. Voeg een "strap" toe aan de gewone clutches en je hebt een geheel nieuwe clutch. Steeds meer bloggers lopen met de hand strap clutch weg en zeg nou zelf, ze zijn toch een stuk makkelijker?


Geen schouder hengseltjes die van je schouders rollen tijdens een avondje stappen of een dagje shoppen. Je kunt je hand door de strap heen halen om zo de clutch goed vast te kunnen houden. Daarbij kan de clutch niet zomaar uit je handen worden geritseld.

De hand strap clutches zijn al tijdens een aantal catwalk shows naar voren gekomen, maar veel aandacht was er toen niet voor. Langzaam kruipen de clutches met handgreep naar boven om zijn statement te maken. Eerlijk is eerlijk, het geeft de gewone clutches toch net dat ietsje extra, toch? Ze zijn nog niet in veel shops verkrijgbaar, maar ik heb toch aan paar hotties weten te vinden waarvan ik zeker weet dat ook jij om zult slaan. Klik op de link van je favoriet om hem meteen te bestellen.

V.l.n.r:
 ♥ Michella Snake Metal Bar Clutch via New Look € 17.99
 ♥ Beie Patent Studded Clutch via New Look € 14.99
 ♥ Quilt Front Strap Clutch via Asos € 42.35
 ♥ Snake Print Strap Envelope Clutch via New Look € 11.99
 ♥ Black Patend Studded Clutch via New Look € 14.99
 ♥ Faux Croc Metal Tip Clutch via New Look € 19.99


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.