Doorgaan naar hoofdcontent

Ik ben een sneaker


Photobucket

Photobucket

Oké, ik ben allround! Ik hou van sneakers, ik hou van high heels, ik hou van slippers, ik hou van ballerina's, ik hou van alle soorten schoenen! Je kunt met schoenen zoveel combineren en voornamelijk sneakers zijn daar een toppunt in.
Je kunt je sneakers combineren met een basic spijkerbroek, een spijkerrokje, een legging of gewoon een lekker zittende joggingbroek. Iedereen heeft wel iets in zijn kledingkast liggen waarbij je sneakers kunt combineren. Bij het zien van beide bovenstaande sneakers werd ik helemaal happy de peppy! De eerst met een gouden slangen print en het tweede paar in een praline kleur met gouden studs. Gotta love them. Sinterklaas? Kerstman? Anyone?

You like them?

 - Gold Snake Blink Sneaker € 59.00
 - Praline Studded Blink Sneaker € 69.00Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.