Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Ik ben een sneaker


Photobucket

Photobucket

Oké, ik ben allround! Ik hou van sneakers, ik hou van high heels, ik hou van slippers, ik hou van ballerina's, ik hou van alle soorten schoenen! Je kunt met schoenen zoveel combineren en voornamelijk sneakers zijn daar een toppunt in.
Je kunt je sneakers combineren met een basic spijkerbroek, een spijkerrokje, een legging of gewoon een lekker zittende joggingbroek. Iedereen heeft wel iets in zijn kledingkast liggen waarbij je sneakers kunt combineren. Bij het zien van beide bovenstaande sneakers werd ik helemaal happy de peppy! De eerst met een gouden slangen print en het tweede paar in een praline kleur met gouden studs. Gotta love them. Sinterklaas? Kerstman? Anyone?

You like them?

 - Gold Snake Blink Sneaker € 59.00
 - Praline Studded Blink Sneaker € 69.00