Deze tijdschriften uit de 90's kennen we allemaal nog wel

Wat zeggen de 90's kids ervan als we de Break Out en de Hitkrant weer nieuw leven in blazen? Iedereen geboren in de jaren 90 weet precies wat ik bedoel. Ik knipte alles uit deze twee tijdchriften en de posters hing ik op in mijn kamer. Genieten! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wie de tijdschriften van vroeger nog weet te herinneren. Ik ga je mijn favorieten van vroeger vertellen. Vroeger was ik een echt lees meisje meisje. Ik verslond boeken als Kippenvel, Carry Slee en Jip en Janneke. Ik vond eigenlijk alles leuk, zolang er maar letters in stonden. Lezen kon ik als een malle. Wie kan zich nog de boeken abonnementen herinneren? Zo had ik bijvoorbeeld een abonnement gekregen van mijn ouders op de bekende Barbie boeken. Dat was gezellig iedere maand. Een mooi roze brievenbus pakketje. Ik had de hele collectie compleet. Geen idee wat ermee is gebeurd, maar hoe tof was het geweest als mijn eigen meisjes ook compleet verliefd waren geworden op deze boekjes. Daarnaast heeft de vr…

Ik ben een sneaker


Photobucket

Photobucket

Oké, ik ben allround! Ik hou van sneakers, ik hou van high heels, ik hou van slippers, ik hou van ballerina's, ik hou van alle soorten schoenen! Je kunt met schoenen zoveel combineren en voornamelijk sneakers zijn daar een toppunt in.
Je kunt je sneakers combineren met een basic spijkerbroek, een spijkerrokje, een legging of gewoon een lekker zittende joggingbroek. Iedereen heeft wel iets in zijn kledingkast liggen waarbij je sneakers kunt combineren. Bij het zien van beide bovenstaande sneakers werd ik helemaal happy de peppy! De eerst met een gouden slangen print en het tweede paar in een praline kleur met gouden studs. Gotta love them. Sinterklaas? Kerstman? Anyone?

You like them?

 - Gold Snake Blink Sneaker € 59.00
 - Praline Studded Blink Sneaker € 69.00