Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Ik ben een sneaker


Photobucket

Photobucket

Oké, ik ben allround! Ik hou van sneakers, ik hou van high heels, ik hou van slippers, ik hou van ballerina's, ik hou van alle soorten schoenen! Je kunt met schoenen zoveel combineren en voornamelijk sneakers zijn daar een toppunt in.
Je kunt je sneakers combineren met een basic spijkerbroek, een spijkerrokje, een legging of gewoon een lekker zittende joggingbroek. Iedereen heeft wel iets in zijn kledingkast liggen waarbij je sneakers kunt combineren. Bij het zien van beide bovenstaande sneakers werd ik helemaal happy de peppy! De eerst met een gouden slangen print en het tweede paar in een praline kleur met gouden studs. Gotta love them. Sinterklaas? Kerstman? Anyone?

You like them?

 - Gold Snake Blink Sneaker € 59.00
 - Praline Studded Blink Sneaker € 69.00