Doorgaan naar hoofdcontent

Hema Instagram Fotoboekje - Het resultaat

Photobucket

In mijn Lovely Diary van vorige week zag je hem al voorbij komen, het Hema Instagram fotoboekje. Hij heeft bij ons thuis inmiddels een mooi plekje gekregen. Ik ben erover aan het nadenken om er nog 1 te bestellen, maar dan met foto's van Jeen en mij. Ben je benieuwd naar het Instagram Fotoboekje en de inhoud? Lees dan verder.


Photobucket

Op de website van Hema knutselde ik een Instagram Fotoboekje in elkaar, ik zocht wat leuke foto's uit. Dit kun je meteen doen via je Instagram account, Facebook account of je kunt foto's uploaden via je computer. Ik koos voor de laatste optie. Je hebt 2 verschillende maten, 13x13 en 10x10. Ik koos voor de 10x10 variant. Hierin kun je 18 tot 80 foto's kwijt.

Photobucket

Om je fotoboekje nog persoonlijker te maken heeft Hema ervoor gekozen dat je verplicht bent om een omslag foto te kiezen voor op de voorkant van het boekje. Hoe kan het ook anders, koos ik voor 1 van onze poezekindjes.

Photobucket

Ik heb maar liefst 15 pagina's in het boekje, heel wat leuks om bij weg te smelten dus ;-) Ook kun je een achtergrond kleurtje kiezen, Grijs, Zwart of Wit. Ik koos voor grijs omdat de foto's in het fotoboekje ook allemaal in grijstinten zijn.

Photobucket

De kwaliteit van de foto's in het boekje zijn echt top! Geen rare of vreemde pixsels, gewoon zoals de foto's horen te zijn.

Photobucket

Photobucket

Op de achterkant van het boekje staat het logo van Hema, maar who cares? Ik bestelde het boekje en 3 dagen later kreeg ik een maitlje dat het boekje opgehaald kon worden bij mijn Hema filiaal. Snelle service en daar hou ik van! Je kunt het fotoboekje ook laten verzenden als je zelf geen Hema in de buurt hebt. ik was € 10,00 kwijt met verwerkingskosten € 1.50. Dat valt dus reuze mee voor een persoonlijk fotoboekje.

Het is natuurlijk ook leuk om iemand mee te verassen met de kerstdagen, een verjaardag of gewoon zomaar. Wil jij ook zo een Hema Instagram fotoboekje bestellen? Kijk dan eens hier


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.