Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Hema Instagram Fotoboekje - Het resultaat

Photobucket

In mijn Lovely Diary van vorige week zag je hem al voorbij komen, het Hema Instagram fotoboekje. Hij heeft bij ons thuis inmiddels een mooi plekje gekregen. Ik ben erover aan het nadenken om er nog 1 te bestellen, maar dan met foto's van Jeen en mij. Ben je benieuwd naar het Instagram Fotoboekje en de inhoud? Lees dan verder.


Photobucket

Op de website van Hema knutselde ik een Instagram Fotoboekje in elkaar, ik zocht wat leuke foto's uit. Dit kun je meteen doen via je Instagram account, Facebook account of je kunt foto's uploaden via je computer. Ik koos voor de laatste optie. Je hebt 2 verschillende maten, 13x13 en 10x10. Ik koos voor de 10x10 variant. Hierin kun je 18 tot 80 foto's kwijt.

Photobucket

Om je fotoboekje nog persoonlijker te maken heeft Hema ervoor gekozen dat je verplicht bent om een omslag foto te kiezen voor op de voorkant van het boekje. Hoe kan het ook anders, koos ik voor 1 van onze poezekindjes.

Photobucket

Ik heb maar liefst 15 pagina's in het boekje, heel wat leuks om bij weg te smelten dus ;-) Ook kun je een achtergrond kleurtje kiezen, Grijs, Zwart of Wit. Ik koos voor grijs omdat de foto's in het fotoboekje ook allemaal in grijstinten zijn.

Photobucket

De kwaliteit van de foto's in het boekje zijn echt top! Geen rare of vreemde pixsels, gewoon zoals de foto's horen te zijn.

Photobucket

Photobucket

Op de achterkant van het boekje staat het logo van Hema, maar who cares? Ik bestelde het boekje en 3 dagen later kreeg ik een maitlje dat het boekje opgehaald kon worden bij mijn Hema filiaal. Snelle service en daar hou ik van! Je kunt het fotoboekje ook laten verzenden als je zelf geen Hema in de buurt hebt. ik was € 10,00 kwijt met verwerkingskosten € 1.50. Dat valt dus reuze mee voor een persoonlijk fotoboekje.

Het is natuurlijk ook leuk om iemand mee te verassen met de kerstdagen, een verjaardag of gewoon zomaar. Wil jij ook zo een Hema Instagram fotoboekje bestellen? Kijk dan eens hier