Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Hema Instagram Fotoboekje - Het resultaat

Photobucket

In mijn Lovely Diary van vorige week zag je hem al voorbij komen, het Hema Instagram fotoboekje. Hij heeft bij ons thuis inmiddels een mooi plekje gekregen. Ik ben erover aan het nadenken om er nog 1 te bestellen, maar dan met foto's van Jeen en mij. Ben je benieuwd naar het Instagram Fotoboekje en de inhoud? Lees dan verder.


Photobucket

Op de website van Hema knutselde ik een Instagram Fotoboekje in elkaar, ik zocht wat leuke foto's uit. Dit kun je meteen doen via je Instagram account, Facebook account of je kunt foto's uploaden via je computer. Ik koos voor de laatste optie. Je hebt 2 verschillende maten, 13x13 en 10x10. Ik koos voor de 10x10 variant. Hierin kun je 18 tot 80 foto's kwijt.

Photobucket

Om je fotoboekje nog persoonlijker te maken heeft Hema ervoor gekozen dat je verplicht bent om een omslag foto te kiezen voor op de voorkant van het boekje. Hoe kan het ook anders, koos ik voor 1 van onze poezekindjes.

Photobucket

Ik heb maar liefst 15 pagina's in het boekje, heel wat leuks om bij weg te smelten dus ;-) Ook kun je een achtergrond kleurtje kiezen, Grijs, Zwart of Wit. Ik koos voor grijs omdat de foto's in het fotoboekje ook allemaal in grijstinten zijn.

Photobucket

De kwaliteit van de foto's in het boekje zijn echt top! Geen rare of vreemde pixsels, gewoon zoals de foto's horen te zijn.

Photobucket

Photobucket

Op de achterkant van het boekje staat het logo van Hema, maar who cares? Ik bestelde het boekje en 3 dagen later kreeg ik een maitlje dat het boekje opgehaald kon worden bij mijn Hema filiaal. Snelle service en daar hou ik van! Je kunt het fotoboekje ook laten verzenden als je zelf geen Hema in de buurt hebt. ik was € 10,00 kwijt met verwerkingskosten € 1.50. Dat valt dus reuze mee voor een persoonlijk fotoboekje.

Het is natuurlijk ook leuk om iemand mee te verassen met de kerstdagen, een verjaardag of gewoon zomaar. Wil jij ook zo een Hema Instagram fotoboekje bestellen? Kijk dan eens hier