Doorgaan naar hoofdcontent

Filmpje: Opgemaakt Augustus/September
Hooooray! Het allereerste filmpje op Swil is een feit! Een tijdje geleden vroeg ik via de She wears it lovely Facebookpagina of jullie het leuk zouden vinden om een opgemaakt filmpje te zien en meteen werd daar erg enthousiast op gereageerd. Ik ben dus met mijn bakkes voor de camera gekropen en ben een eind gaan kwebbelen, haha!


Ik was zo nerveus als wat, ja als wat eigenlijk! Ik ben een mega zacht gekookt ei als het op dit soort dingen aankomt maar hey, eens moet de eerst keer zijn en eerlijk is eerlijk, hij is toch best goed gelukt zonder al téveel uh's en euh's.....

Neem me niet kwalijk dat je je geluid vrij hard moet zetten wil je mijn mini stem horen. Het is het allereerste echte filmpje dus nerveus als hell en ik kan hier en daar nog wat verbeteren aan het editen van het filmpje zoals de breedte van het filmpje maar oke, dat nemen we vandaag maar even voor lief toch?! Next time beter. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Zouden jullie vaker filmpjes willen zien? Bij mij is het in ieder geval erg gaan kriebelen na het maken van dit filmpje dat mijn brain overuren maakt op dit moment, haha!

Mocht je nog vragen hebben over 1 van de producten, let me know.

De producten die je voorbij zag komen in het filmpje:

 - Yves Rocher Douchecrème Smoothie (Helaas niet meer verkrijgbaar)
 - Max Factor False lash effect fusion mascara (Verkrijgbaar bij drogisterijen)
 - Hergon Brown Conditioner (Action)
 - Elf flawless finish foundation (Verkrijgbaar in de webshop van elf)
 - Biodermal reinigingslotion (Verkrijgbaar bij drogisterijen)
 - Dove Purely papmering (Verkrijgbaar bij drogisterijen)
 - Christina Aguilera Royal Desire ( Parfumerieën en drogisterij)
 - Victoria Beckham parfum Yours (Parfumerieën en drogisterij)
 - Odorex rolldeodorant (verkrijgbaar bij drogisterijen)
 - Lipbalm 2lips ( Action)
 - Andrélon droogshampoo langer fris (Verkrijgbaar bij drogisterijen)

Heb je leuke ideeën voor een volgend filmpje? Let me know your thoughts!


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.