Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Filmpje: Opgemaakt Augustus/September
Hooooray! Het allereerste filmpje op Swil is een feit! Een tijdje geleden vroeg ik via de She wears it lovely Facebookpagina of jullie het leuk zouden vinden om een opgemaakt filmpje te zien en meteen werd daar erg enthousiast op gereageerd. Ik ben dus met mijn bakkes voor de camera gekropen en ben een eind gaan kwebbelen, haha!


Ik was zo nerveus als wat, ja als wat eigenlijk! Ik ben een mega zacht gekookt ei als het op dit soort dingen aankomt maar hey, eens moet de eerst keer zijn en eerlijk is eerlijk, hij is toch best goed gelukt zonder al téveel uh's en euh's.....

Neem me niet kwalijk dat je je geluid vrij hard moet zetten wil je mijn mini stem horen. Het is het allereerste echte filmpje dus nerveus als hell en ik kan hier en daar nog wat verbeteren aan het editen van het filmpje zoals de breedte van het filmpje maar oke, dat nemen we vandaag maar even voor lief toch?! Next time beter. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Zouden jullie vaker filmpjes willen zien? Bij mij is het in ieder geval erg gaan kriebelen na het maken van dit filmpje dat mijn brain overuren maakt op dit moment, haha!

Mocht je nog vragen hebben over 1 van de producten, let me know.

De producten die je voorbij zag komen in het filmpje:

 - Yves Rocher Douchecrème Smoothie (Helaas niet meer verkrijgbaar)
 - Max Factor False lash effect fusion mascara (Verkrijgbaar bij drogisterijen)
 - Hergon Brown Conditioner (Action)
 - Elf flawless finish foundation (Verkrijgbaar in de webshop van elf)
 - Biodermal reinigingslotion (Verkrijgbaar bij drogisterijen)
 - Dove Purely papmering (Verkrijgbaar bij drogisterijen)
 - Christina Aguilera Royal Desire ( Parfumerieën en drogisterij)
 - Victoria Beckham parfum Yours (Parfumerieën en drogisterij)
 - Odorex rolldeodorant (verkrijgbaar bij drogisterijen)
 - Lipbalm 2lips ( Action)
 - Andrélon droogshampoo langer fris (Verkrijgbaar bij drogisterijen)

Heb je leuke ideeën voor een volgend filmpje? Let me know your thoughts!