Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Filmpje: Opgemaakt Augustus/September
Hooooray! Het allereerste filmpje op Swil is een feit! Een tijdje geleden vroeg ik via de She wears it lovely Facebookpagina of jullie het leuk zouden vinden om een opgemaakt filmpje te zien en meteen werd daar erg enthousiast op gereageerd. Ik ben dus met mijn bakkes voor de camera gekropen en ben een eind gaan kwebbelen, haha!


Ik was zo nerveus als wat, ja als wat eigenlijk! Ik ben een mega zacht gekookt ei als het op dit soort dingen aankomt maar hey, eens moet de eerst keer zijn en eerlijk is eerlijk, hij is toch best goed gelukt zonder al téveel uh's en euh's.....

Neem me niet kwalijk dat je je geluid vrij hard moet zetten wil je mijn mini stem horen. Het is het allereerste echte filmpje dus nerveus als hell en ik kan hier en daar nog wat verbeteren aan het editen van het filmpje zoals de breedte van het filmpje maar oke, dat nemen we vandaag maar even voor lief toch?! Next time beter. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Zouden jullie vaker filmpjes willen zien? Bij mij is het in ieder geval erg gaan kriebelen na het maken van dit filmpje dat mijn brain overuren maakt op dit moment, haha!

Mocht je nog vragen hebben over 1 van de producten, let me know.

De producten die je voorbij zag komen in het filmpje:

 - Yves Rocher Douchecrème Smoothie (Helaas niet meer verkrijgbaar)
 - Max Factor False lash effect fusion mascara (Verkrijgbaar bij drogisterijen)
 - Hergon Brown Conditioner (Action)
 - Elf flawless finish foundation (Verkrijgbaar in de webshop van elf)
 - Biodermal reinigingslotion (Verkrijgbaar bij drogisterijen)
 - Dove Purely papmering (Verkrijgbaar bij drogisterijen)
 - Christina Aguilera Royal Desire ( Parfumerieën en drogisterij)
 - Victoria Beckham parfum Yours (Parfumerieën en drogisterij)
 - Odorex rolldeodorant (verkrijgbaar bij drogisterijen)
 - Lipbalm 2lips ( Action)
 - Andrélon droogshampoo langer fris (Verkrijgbaar bij drogisterijen)

Heb je leuke ideeën voor een volgend filmpje? Let me know your thoughts!