Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Filmpje: Opgemaakt Augustus/September
Hooooray! Het allereerste filmpje op Swil is een feit! Een tijdje geleden vroeg ik via de She wears it lovely Facebookpagina of jullie het leuk zouden vinden om een opgemaakt filmpje te zien en meteen werd daar erg enthousiast op gereageerd. Ik ben dus met mijn bakkes voor de camera gekropen en ben een eind gaan kwebbelen, haha!


Ik was zo nerveus als wat, ja als wat eigenlijk! Ik ben een mega zacht gekookt ei als het op dit soort dingen aankomt maar hey, eens moet de eerst keer zijn en eerlijk is eerlijk, hij is toch best goed gelukt zonder al téveel uh's en euh's.....

Neem me niet kwalijk dat je je geluid vrij hard moet zetten wil je mijn mini stem horen. Het is het allereerste echte filmpje dus nerveus als hell en ik kan hier en daar nog wat verbeteren aan het editen van het filmpje zoals de breedte van het filmpje maar oke, dat nemen we vandaag maar even voor lief toch?! Next time beter. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Zouden jullie vaker filmpjes willen zien? Bij mij is het in ieder geval erg gaan kriebelen na het maken van dit filmpje dat mijn brain overuren maakt op dit moment, haha!

Mocht je nog vragen hebben over 1 van de producten, let me know.

De producten die je voorbij zag komen in het filmpje:

 - Yves Rocher Douchecrème Smoothie (Helaas niet meer verkrijgbaar)
 - Max Factor False lash effect fusion mascara (Verkrijgbaar bij drogisterijen)
 - Hergon Brown Conditioner (Action)
 - Elf flawless finish foundation (Verkrijgbaar in de webshop van elf)
 - Biodermal reinigingslotion (Verkrijgbaar bij drogisterijen)
 - Dove Purely papmering (Verkrijgbaar bij drogisterijen)
 - Christina Aguilera Royal Desire ( Parfumerieën en drogisterij)
 - Victoria Beckham parfum Yours (Parfumerieën en drogisterij)
 - Odorex rolldeodorant (verkrijgbaar bij drogisterijen)
 - Lipbalm 2lips ( Action)
 - Andrélon droogshampoo langer fris (Verkrijgbaar bij drogisterijen)

Heb je leuke ideeën voor een volgend filmpje? Let me know your thoughts!