Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Filmpje - Bloopers She's getting frustratedTime for the second video! Ik zei het al op Twitter en Facebook, het opnemen van filmpjes ging niet echt soepeltjes en met als resultaat... een hoop bloopers! Vandaag voor jullie een beetje lachvoer enne let me say this, dit zijn nog maar een paar bloopers haha! Voor degene die niet kunnen tegen een beetje vloeken, skip it!


Wat doe je als het filmen niet gaat zoals je wil? Dóh, degene die vlak bij je in de buurt is de schuld geven, I am sorry Jeen! ;-) Genoeg gebabbeld, het is tijd voor het échte werk. Have fun!  Oh, vergeet je je niet te abboneren? Er komen nog een hoop leuke filmpjes aan die je zeker niet wilt missen.