Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Filmpje - Bloopers She's getting frustratedTime for the second video! Ik zei het al op Twitter en Facebook, het opnemen van filmpjes ging niet echt soepeltjes en met als resultaat... een hoop bloopers! Vandaag voor jullie een beetje lachvoer enne let me say this, dit zijn nog maar een paar bloopers haha! Voor degene die niet kunnen tegen een beetje vloeken, skip it!


Wat doe je als het filmen niet gaat zoals je wil? Dóh, degene die vlak bij je in de buurt is de schuld geven, I am sorry Jeen! ;-) Genoeg gebabbeld, het is tijd voor het échte werk. Have fun!  Oh, vergeet je je niet te abboneren? Er komen nog een hoop leuke filmpjes aan die je zeker niet wilt missen.