Doorgaan naar hoofdcontent

Filmpje - Bloopers She's getting frustratedTime for the second video! Ik zei het al op Twitter en Facebook, het opnemen van filmpjes ging niet echt soepeltjes en met als resultaat... een hoop bloopers! Vandaag voor jullie een beetje lachvoer enne let me say this, dit zijn nog maar een paar bloopers haha! Voor degene die niet kunnen tegen een beetje vloeken, skip it!


Wat doe je als het filmen niet gaat zoals je wil? Dóh, degene die vlak bij je in de buurt is de schuld geven, I am sorry Jeen! ;-) Genoeg gebabbeld, het is tijd voor het échte werk. Have fun!  Oh, vergeet je je niet te abboneren? Er komen nog een hoop leuke filmpjes aan die je zeker niet wilt missen.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.