Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Filmpje - Bloopers She's getting frustratedTime for the second video! Ik zei het al op Twitter en Facebook, het opnemen van filmpjes ging niet echt soepeltjes en met als resultaat... een hoop bloopers! Vandaag voor jullie een beetje lachvoer enne let me say this, dit zijn nog maar een paar bloopers haha! Voor degene die niet kunnen tegen een beetje vloeken, skip it!


Wat doe je als het filmen niet gaat zoals je wil? Dóh, degene die vlak bij je in de buurt is de schuld geven, I am sorry Jeen! ;-) Genoeg gebabbeld, het is tijd voor het échte werk. Have fun!  Oh, vergeet je je niet te abboneren? Er komen nog een hoop leuke filmpjes aan die je zeker niet wilt missen.