Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Etos beauty inspiratie uit de natuur + Swatch Long Lasting Eyecream

Photobucket

Een leuk nieuwtje vers van de pers uit de natuur, dat klinkt leuk! Dit najaar staat helemaal in het teken van petrol. Kleuren geïnspireerd op de natuur. Laat ik dan meteen zeggen dat ik kleuren uit de natuur prachtig vind en dit terugkomt in make-up is natuurlijk helemaal leuk! Etos heeft een nieuw product aan haar assortiment toegevoegd. Benieuwd welk product?
De Etos Long Lasting Eyecream. Ik ben dol op producten die langer op je ogen blijven zitten dan een halve dag dus ik ben reuze benieuwd. Er zijn diversen kleuren beschikbaar voor het zachte prijsje van € 4,99.


Photobucket Photobucket

Dat is nog niet alles, want waar ga jij je vers geshopte spulletjes bij Etos in meenemen? Ga je voor de normale plastic tas of toch liever voor een fair-trade katoenen tote bag? Gemaakt van 100% biologisch fair trade katoen. Je steunt op deze manier de natuur en je loopt er stylish bij met de tote bag. Deze is verkrijgbaar in 3 verschillende leuke designs die passen bij de sfeer van dit najaar. Let op, de tote bags zijn limited verkrijgbaar bij Etos. Prijs € 4,99. Ik heb 1 van de 3 tote bags en ik vind ze erg leuk. Stevig en fijn om vast te houden. Perfect om boodschappen in te dragen, stukken beter als een plastic tas!

Photobucket

Dan hebben we nog de Long Lasting Eyecream van Etos die in verschillende kleuren verkrijgbaar is voor € 4,99. Ik kan er jammer genoeg niet echt uit op maken welke kleur ik nou in mijn handen heb. Metallic bruin-achtig maar een naam staat er niet op, maar agh als de kleur goed is issie goed toch?

Photobucket Photobucket

De Long Lasting Eyecream zit in een doorzicht potje met een zwarte deksel. Je kunt het potje nadat de eyecream eruit is ook nog hergebruiken voor bijvoorbeeld je zelf gemaakte lipgloss. Just an idea! Het potje bevat 9gram, daar kun je dus wel even mee vooruit.

Photobucket

De cream substantie is makkelijk met je vinger uit het potje te halen. Niet te dik dus hij smeert fijn uit. Op  de foto hierboven kun je zien hoeveel ik uit het potje heb gehaald om een goede swatch te maken.

Photobucket

Het resultaat na 1 veeg, een prachtige metallic-look kleur met veel shimmer. Hij is fijn!
Om ervoor te zorgen dat de Eyecream niet in de plooien van je oogleden gaat zitten kun je het beste een oogschaduwbasis gebruiken. Dan het verlossende woord, blijft de eyecream ook daadwerkelijk lang zitten? Yes it does! Ik zou haast denken dat hij waterproof is omdat ik de cream tijden het douchen amper van mijn ogen gepoetst krijg en dat zegt heel wat! Een fijn product voor een fijne prijs.

Wat vind jij van eyecream?