Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

De leukste tiener accessoires van New Look

Photobucket

Ik mag dan al een tijdje geen tiener meer zijn, maar spieken naar tiener accessoires is toch wel 1 van de leukste dingen die er bestaat, vind je ook niet? Snuffelen tussen alle tiener accessoires brengt je even helemaal naar een andere wereld. Webshops die ook een kinder afdeling hebben, that's the way i like it!


Dat is ook de reden dat ik daar altijd een bezoekjes breng, in ieder geval online gewoon omdat de tiener accessoires negen van de tien keer een stukkie leuker zijn als de accessoires voor vrouwen. Niet perse kinderachtig, maar gewoon leuk leuk! Tsja, waarom niet? Ik weet zeker dat ik echt niet de enigste ben die dat doet, haha! New Look behoort tot mijn online webhop favorieten en neem dan ook vaak meteen een kijkje bij de tiener accessoires om even weg te zwijmelen. Dat deed ik vandaag ook en met moeite kon ik mijzelf beheersen, want tsjeeminee wat zag ik weer een hoop leuks voorbij flitsen. Vandaar dat ik ze ook met jullie wil delen, want we blijven toch altijd een mini beetje kleine meisje right?

V.l.n.r:
 ♥ Aztec Stretch Bracelet € 2.50 1+1 gratis
 ♥ Disney Seven Dwarves Watch € 39.99
 ♥ Panda Ear Muffs € 6.99
 ♥ Teens Neon Green Pilot Sunglasses € 4.99
 ♥ Black Aztec Print Feather earrings € 3.00 1+1 gratis
 ♥ Grey Leopard Print Snood € 7.99