Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

De leukste tiener accessoires van New Look

Photobucket

Ik mag dan al een tijdje geen tiener meer zijn, maar spieken naar tiener accessoires is toch wel 1 van de leukste dingen die er bestaat, vind je ook niet? Snuffelen tussen alle tiener accessoires brengt je even helemaal naar een andere wereld. Webshops die ook een kinder afdeling hebben, that's the way i like it!


Dat is ook de reden dat ik daar altijd een bezoekjes breng, in ieder geval online gewoon omdat de tiener accessoires negen van de tien keer een stukkie leuker zijn als de accessoires voor vrouwen. Niet perse kinderachtig, maar gewoon leuk leuk! Tsja, waarom niet? Ik weet zeker dat ik echt niet de enigste ben die dat doet, haha! New Look behoort tot mijn online webhop favorieten en neem dan ook vaak meteen een kijkje bij de tiener accessoires om even weg te zwijmelen. Dat deed ik vandaag ook en met moeite kon ik mijzelf beheersen, want tsjeeminee wat zag ik weer een hoop leuks voorbij flitsen. Vandaar dat ik ze ook met jullie wil delen, want we blijven toch altijd een mini beetje kleine meisje right?

V.l.n.r:
 ♥ Aztec Stretch Bracelet € 2.50 1+1 gratis
 ♥ Disney Seven Dwarves Watch € 39.99
 ♥ Panda Ear Muffs € 6.99
 ♥ Teens Neon Green Pilot Sunglasses € 4.99
 ♥ Black Aztec Print Feather earrings € 3.00 1+1 gratis
 ♥ Grey Leopard Print Snood € 7.99