Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

De leukste tiener accessoires van New Look

Photobucket

Ik mag dan al een tijdje geen tiener meer zijn, maar spieken naar tiener accessoires is toch wel 1 van de leukste dingen die er bestaat, vind je ook niet? Snuffelen tussen alle tiener accessoires brengt je even helemaal naar een andere wereld. Webshops die ook een kinder afdeling hebben, that's the way i like it!


Dat is ook de reden dat ik daar altijd een bezoekjes breng, in ieder geval online gewoon omdat de tiener accessoires negen van de tien keer een stukkie leuker zijn als de accessoires voor vrouwen. Niet perse kinderachtig, maar gewoon leuk leuk! Tsja, waarom niet? Ik weet zeker dat ik echt niet de enigste ben die dat doet, haha! New Look behoort tot mijn online webhop favorieten en neem dan ook vaak meteen een kijkje bij de tiener accessoires om even weg te zwijmelen. Dat deed ik vandaag ook en met moeite kon ik mijzelf beheersen, want tsjeeminee wat zag ik weer een hoop leuks voorbij flitsen. Vandaar dat ik ze ook met jullie wil delen, want we blijven toch altijd een mini beetje kleine meisje right?

V.l.n.r:
 ♥ Aztec Stretch Bracelet € 2.50 1+1 gratis
 ♥ Disney Seven Dwarves Watch € 39.99
 ♥ Panda Ear Muffs € 6.99
 ♥ Teens Neon Green Pilot Sunglasses € 4.99
 ♥ Black Aztec Print Feather earrings € 3.00 1+1 gratis
 ♥ Grey Leopard Print Snood € 7.99