Doorgaan naar hoofdcontent

De leukste tiener accessoires van New Look

Photobucket

Ik mag dan al een tijdje geen tiener meer zijn, maar spieken naar tiener accessoires is toch wel 1 van de leukste dingen die er bestaat, vind je ook niet? Snuffelen tussen alle tiener accessoires brengt je even helemaal naar een andere wereld. Webshops die ook een kinder afdeling hebben, that's the way i like it!


Dat is ook de reden dat ik daar altijd een bezoekjes breng, in ieder geval online gewoon omdat de tiener accessoires negen van de tien keer een stukkie leuker zijn als de accessoires voor vrouwen. Niet perse kinderachtig, maar gewoon leuk leuk! Tsja, waarom niet? Ik weet zeker dat ik echt niet de enigste ben die dat doet, haha! New Look behoort tot mijn online webhop favorieten en neem dan ook vaak meteen een kijkje bij de tiener accessoires om even weg te zwijmelen. Dat deed ik vandaag ook en met moeite kon ik mijzelf beheersen, want tsjeeminee wat zag ik weer een hoop leuks voorbij flitsen. Vandaar dat ik ze ook met jullie wil delen, want we blijven toch altijd een mini beetje kleine meisje right?

V.l.n.r:
 ♥ Aztec Stretch Bracelet € 2.50 1+1 gratis
 ♥ Disney Seven Dwarves Watch € 39.99
 ♥ Panda Ear Muffs € 6.99
 ♥ Teens Neon Green Pilot Sunglasses € 4.99
 ♥ Black Aztec Print Feather earrings € 3.00 1+1 gratis
 ♥ Grey Leopard Print Snood € 7.99

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.