Doorgaan naar hoofdcontent

Beauty review - Deborah Milano Precious Metal Collectie

 photo CIMG0164_zps26fca97e.jpg

De grote trend op dit moment is toch wel de metallic trend. In de vorm van kleding heb je deze trend misschien al een paar keer voorbij zien komen, maar hoe combineer je nou die metallic trend? Met natuurlijk een metallic lakje en een metallic oogschaduw van Deborah Milano's nieuwste collectie Precious Metal. Benieuwd naar de swatches en mijn bevindingen?


PhotobucketDeborah Milano heeft zich laten inspireren door de laatste trends en kleuren van dit moment. Aarde kleuren en glans effecten, dat is waar deze Precious Metal collectie voor staat. De collectie bestaat uit 6 verschillende kleuren oogschaduw met een prachtige shimmer. Dat is nog niet alles want ook de collectie nagellak mag niet ontbreken. Maar liefst 6 kleuren waar je helemaal hotel de botel van gaat worden! Mij bij gingen 2 producten uit de Precious Metal collectie in de test.

Photobucket

First off all, 24Ore Metal eyeshadow in de kleur 03 Brown. Niet echt een aparte naam, maar dat is oke. Mijn eerste indruk van de verpakking, nice! Dat goud is weer compleet anders en geeft mij niet een beetje meer dat luxe gevoel. Normaal gesproken zijn de oogschaduw doosjes van Deborah Milano zwart. Deze doosjes met goud geven mij eigenlijk een kerstgevoel!


Photobucket

Photobucket

Het leukste aan de Deborah Milano ooschaduws, je kunt ze nat aanbrengen, maar ook gewoon droog.

Photobucket

Oehh, gotta love it! Zie je de gouden shimmers die tevoorschijn komen? In het doosje zelf kon je het al zien, maar de swatch liegt er niet om. De oogschaduw is een beetje romig waardoor de oogschaduw makkelijk aan te brengen is en de pigementatie, i love it. Met 1 veegje krijg je bovenstaand resultaat dus van te weinig pigmentatie is geen sprake.

De Precious Metal Limited collection oogschaduw is gelimiteerd verkrijgbaar voor de prijs van € 9,10 per stuk.


Photobucket

Dan de nagellak waar ik het meest naar benieuwd was. Mijn hartje gaat altijd tig keer sneller kloppen bij een nieuwe Deborah Milano nagellak collectie. De lakjes zijn ontzettend fijn. Voornamelijk ben ik nieuwsgierig naar de kleur, want zoals hij in het flesje is is hij echt lovely. Ik nam de kleur 85 onder de loep.

Photobucket

Photobucket

Dikke hooray voor het kwastje! Zoals ik gewend ben van de Deborah Milano lakjes heeft ook dit lakje weer dat fijne kwastje waar je perfect mee kunt lakken. De kleur van het lakje is een beetje koperachtig met gouden shimmer.

Photobucket

Oh my gawd, isn't she lovely? Kijk haar daar shinen!! De kleur is perfect en zoals al zei, het kwastje doet zijn werk goed. Het resultaat wat je hierboven ziet is van 1 laagje. Je hoeft niet perse nog een laagje aan te brengen, maar natuurlijk kun je dit wel doen voor een nog meer shimmery effect. Ik ben meer dan tevreden over dit lakje. De kleur is helemaal van nu, maar is ook voor de feestdagen een prachtig kleurtje.

De lakjes uit de Preciou Metal Limited collection is verkrijgbaar voor € 7,11 per stuk. 

De collectie is maar gelimiteerd verkrijgbaar dus wil je jij nog 1 van de beauties uit deze collectie aanschaffen, hop hop naar de winkel!!


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.