Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Beauty review - Deborah Milano Precious Metal Collectie

 photo CIMG0164_zps26fca97e.jpg

De grote trend op dit moment is toch wel de metallic trend. In de vorm van kleding heb je deze trend misschien al een paar keer voorbij zien komen, maar hoe combineer je nou die metallic trend? Met natuurlijk een metallic lakje en een metallic oogschaduw van Deborah Milano's nieuwste collectie Precious Metal. Benieuwd naar de swatches en mijn bevindingen?


PhotobucketDeborah Milano heeft zich laten inspireren door de laatste trends en kleuren van dit moment. Aarde kleuren en glans effecten, dat is waar deze Precious Metal collectie voor staat. De collectie bestaat uit 6 verschillende kleuren oogschaduw met een prachtige shimmer. Dat is nog niet alles want ook de collectie nagellak mag niet ontbreken. Maar liefst 6 kleuren waar je helemaal hotel de botel van gaat worden! Mij bij gingen 2 producten uit de Precious Metal collectie in de test.

Photobucket

First off all, 24Ore Metal eyeshadow in de kleur 03 Brown. Niet echt een aparte naam, maar dat is oke. Mijn eerste indruk van de verpakking, nice! Dat goud is weer compleet anders en geeft mij niet een beetje meer dat luxe gevoel. Normaal gesproken zijn de oogschaduw doosjes van Deborah Milano zwart. Deze doosjes met goud geven mij eigenlijk een kerstgevoel!


Photobucket

Photobucket

Het leukste aan de Deborah Milano ooschaduws, je kunt ze nat aanbrengen, maar ook gewoon droog.

Photobucket

Oehh, gotta love it! Zie je de gouden shimmers die tevoorschijn komen? In het doosje zelf kon je het al zien, maar de swatch liegt er niet om. De oogschaduw is een beetje romig waardoor de oogschaduw makkelijk aan te brengen is en de pigementatie, i love it. Met 1 veegje krijg je bovenstaand resultaat dus van te weinig pigmentatie is geen sprake.

De Precious Metal Limited collection oogschaduw is gelimiteerd verkrijgbaar voor de prijs van € 9,10 per stuk.


Photobucket

Dan de nagellak waar ik het meest naar benieuwd was. Mijn hartje gaat altijd tig keer sneller kloppen bij een nieuwe Deborah Milano nagellak collectie. De lakjes zijn ontzettend fijn. Voornamelijk ben ik nieuwsgierig naar de kleur, want zoals hij in het flesje is is hij echt lovely. Ik nam de kleur 85 onder de loep.

Photobucket

Photobucket

Dikke hooray voor het kwastje! Zoals ik gewend ben van de Deborah Milano lakjes heeft ook dit lakje weer dat fijne kwastje waar je perfect mee kunt lakken. De kleur van het lakje is een beetje koperachtig met gouden shimmer.

Photobucket

Oh my gawd, isn't she lovely? Kijk haar daar shinen!! De kleur is perfect en zoals al zei, het kwastje doet zijn werk goed. Het resultaat wat je hierboven ziet is van 1 laagje. Je hoeft niet perse nog een laagje aan te brengen, maar natuurlijk kun je dit wel doen voor een nog meer shimmery effect. Ik ben meer dan tevreden over dit lakje. De kleur is helemaal van nu, maar is ook voor de feestdagen een prachtig kleurtje.

De lakjes uit de Preciou Metal Limited collection is verkrijgbaar voor € 7,11 per stuk. 

De collectie is maar gelimiteerd verkrijgbaar dus wil je jij nog 1 van de beauties uit deze collectie aanschaffen, hop hop naar de winkel!!