Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Beat the rain in style


Photobucket

Na regen komt zonneschijn, maar helaas laat dat gezegde ons een beetje in de steek. Het is over en uit met het warme zonnetje. Hij heeft plaats gemaakt voor de natte kleffe regen buien en hoe kom je deze buien nou beter door dan een paar perfecte regenlaarzen?
Toevallig kwam ik een paar lovely regenlaarzen tegen op Nelly.com. Perfect om de regen en rond slingerende natte bladeren te overleven zonder uit te glijden. Stylish in de regenplassen stampen! Wil je ze net als mij snel bestellen? Dat kan hier
PhotobucketHoe combineer je nou die leuke regenboots?
Een leuke jeans is een must bij deze hippe laarzen. Bekijk hier het hele assortiment van Nelly.
♥ Ook een must met dit weer is natuurlijk een warme top met lange mouwen. Bijvoorbeeld The stars in my heart sweater van Jeane Blush.
Laten we dan niet een goede warme jas vergeten, niet helemaal onbelangrijk. Deze bijvoorbeeld van Minimum. Een perfecte kleur voor dit moment, mosterdgeel.

Beat the rain in style!