Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Beat the rain in style


Photobucket

Na regen komt zonneschijn, maar helaas laat dat gezegde ons een beetje in de steek. Het is over en uit met het warme zonnetje. Hij heeft plaats gemaakt voor de natte kleffe regen buien en hoe kom je deze buien nou beter door dan een paar perfecte regenlaarzen?
Toevallig kwam ik een paar lovely regenlaarzen tegen op Nelly.com. Perfect om de regen en rond slingerende natte bladeren te overleven zonder uit te glijden. Stylish in de regenplassen stampen! Wil je ze net als mij snel bestellen? Dat kan hier
PhotobucketHoe combineer je nou die leuke regenboots?
Een leuke jeans is een must bij deze hippe laarzen. Bekijk hier het hele assortiment van Nelly.
♥ Ook een must met dit weer is natuurlijk een warme top met lange mouwen. Bijvoorbeeld The stars in my heart sweater van Jeane Blush.
Laten we dan niet een goede warme jas vergeten, niet helemaal onbelangrijk. Deze bijvoorbeeld van Minimum. Een perfecte kleur voor dit moment, mosterdgeel.

Beat the rain in style!