Doorgaan naar hoofdcontent

Beat the rain in style


Photobucket

Na regen komt zonneschijn, maar helaas laat dat gezegde ons een beetje in de steek. Het is over en uit met het warme zonnetje. Hij heeft plaats gemaakt voor de natte kleffe regen buien en hoe kom je deze buien nou beter door dan een paar perfecte regenlaarzen?
Toevallig kwam ik een paar lovely regenlaarzen tegen op Nelly.com. Perfect om de regen en rond slingerende natte bladeren te overleven zonder uit te glijden. Stylish in de regenplassen stampen! Wil je ze net als mij snel bestellen? Dat kan hier
PhotobucketHoe combineer je nou die leuke regenboots?
Een leuke jeans is een must bij deze hippe laarzen. Bekijk hier het hele assortiment van Nelly.
♥ Ook een must met dit weer is natuurlijk een warme top met lange mouwen. Bijvoorbeeld The stars in my heart sweater van Jeane Blush.
Laten we dan niet een goede warme jas vergeten, niet helemaal onbelangrijk. Deze bijvoorbeeld van Minimum. Een perfecte kleur voor dit moment, mosterdgeel.

Beat the rain in style!


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.