En dan ben je ineens toch een draagmama

Wanneer je meerdere kids hebt doe je het moederschap bij elk kind weer anders. Althans, dat is mijn ervaring. Zo moest het bijvoorbeeld bij de eerste drie volgens de regeltjes. Eigenlijk regeltjes tussen haakjes, want het moederschap heeft geen regeltjes. Iedere mama doet maar wat. Dit klinkt overigens veel minder lief dan dat ik bedoel (knipoog). Verwen je kind nou niet teveel las ik op het internet, want ze wennen eraan en daarna willen ze niet meer anders. Bij de eerste heb ik nachtenlang over de vloer gedwaald. Zij in mijn armen en al wiegend viel ze in slaap en kon ik haar als een echte ninja mama in haar eigen bedje terug leggen, waarna hetzelfde riedeltje al snel weer volgde. Zo ging dit bij de tweede en ook bij de derde dochter was dit niet veel anders. In tegendeel zelfs. Als ik er nu op terug kijk voel ik mijzelf wel eens schuldig. Waarom moest mijn meisje per se in haar eigen bedje slapen? Toen wist ik niet beter. Het hoorde zo. Want dat deed toch iedereen?

Nu ben ik inmidd…

Beat the rain in style


Photobucket

Na regen komt zonneschijn, maar helaas laat dat gezegde ons een beetje in de steek. Het is over en uit met het warme zonnetje. Hij heeft plaats gemaakt voor de natte kleffe regen buien en hoe kom je deze buien nou beter door dan een paar perfecte regenlaarzen?
Toevallig kwam ik een paar lovely regenlaarzen tegen op Nelly.com. Perfect om de regen en rond slingerende natte bladeren te overleven zonder uit te glijden. Stylish in de regenplassen stampen! Wil je ze net als mij snel bestellen? Dat kan hier
PhotobucketHoe combineer je nou die leuke regenboots?
Een leuke jeans is een must bij deze hippe laarzen. Bekijk hier het hele assortiment van Nelly.
♥ Ook een must met dit weer is natuurlijk een warme top met lange mouwen. Bijvoorbeeld The stars in my heart sweater van Jeane Blush.
Laten we dan niet een goede warme jas vergeten, niet helemaal onbelangrijk. Deze bijvoorbeeld van Minimum. Een perfecte kleur voor dit moment, mosterdgeel.

Beat the rain in style!