Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

10 x Beanies waar je mee gezien mag worden

Photobucket

Een fashion accessoire waar je eigenlijk in de winter niet zonder kunt, een Beanie muts! Vooral voor de koukleumen onder ons - inclusding myself - mag een stylish Beanie niet ontbreken op je koude bolletje. Dit jaar zijn de Beanies een regelrechte hit, natuurlijk overgewaaid vanaf de celebrity wereld. Daarom moet je minstens 1 soort Beanie in je kast hebben voor het geval je toch koude kroepoekjes krijgt!
Ik zocht de leukste bij elkaar die je meteen kunt shoppen door op de link van je favoriet te klikken. Mijn favoriet is de beren Beanie, wat issie leuk hé?!

Welke zou jij aanschaffen om je oren warm te houden deze winter?

V.l.n.r

 ♥ Rut M.FL. Beanie via Nelly € 9.95
 ♥ Dames Muts via Scapino € 5.99
 ♥ French Connection Glitter Bow Beanie via Asos € 19.76
 ♥ Muts via C&A € 7.00
 ♥ Misti Beanie via Zalando € 24.95
 ♥ Barts Beanie via Bijenkorf € 24.99
 ♥ Grey Knitted Flower Beanie via Newlook € 7.99
 ♥ Supertrash Auri Hat € 29.95
 ♥ Miss Pom Pom Beanie via Asos € 39.52
 ♥ River Island Heat SKull Beanie via Asos € 18.35