Doorgaan naar hoofdcontent

10 x Beanies waar je mee gezien mag worden

Photobucket

Een fashion accessoire waar je eigenlijk in de winter niet zonder kunt, een Beanie muts! Vooral voor de koukleumen onder ons - inclusding myself - mag een stylish Beanie niet ontbreken op je koude bolletje. Dit jaar zijn de Beanies een regelrechte hit, natuurlijk overgewaaid vanaf de celebrity wereld. Daarom moet je minstens 1 soort Beanie in je kast hebben voor het geval je toch koude kroepoekjes krijgt!
Ik zocht de leukste bij elkaar die je meteen kunt shoppen door op de link van je favoriet te klikken. Mijn favoriet is de beren Beanie, wat issie leuk hé?!

Welke zou jij aanschaffen om je oren warm te houden deze winter?

V.l.n.r

 ♥ Rut M.FL. Beanie via Nelly € 9.95
 ♥ Dames Muts via Scapino € 5.99
 ♥ French Connection Glitter Bow Beanie via Asos € 19.76
 ♥ Muts via C&A € 7.00
 ♥ Misti Beanie via Zalando € 24.95
 ♥ Barts Beanie via Bijenkorf € 24.99
 ♥ Grey Knitted Flower Beanie via Newlook € 7.99
 ♥ Supertrash Auri Hat € 29.95
 ♥ Miss Pom Pom Beanie via Asos € 39.52
 ♥ River Island Heat SKull Beanie via Asos € 18.35


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.