Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Win: Maak kans op 1 van de 5 setjes Dove Natural Touch met dode zee mineralen GESLOTEN

Voel je 'm al aankomen? Ik heb vandaag weer een erg leuke en lekker ruikende winactie voor jullie. Weten jullie nog dat ik mijn mening gaf over de Dove Natural Touch met dode zee mineralen? Blogpost gemist? Klik dan hier om deze terug te lezen. Vandaag geef ik maar liefst 5 van deze setjes weg, de spray en de roller zodat je ze zelf kunt proberen en waarschijnlijk ben je net als mij in 1 spray verkocht.
Wil je weten hoe jij kans kunt maken, lees dan gauw verder.

Photobucket

Wat is voor jouw een heerlijk verwenmoment?

Vul bovenstaande vraag in en maak deze zo origineel mogelijk en volg mij op Bloglovin + like deze blogpost. Easy peasy toch? Let op dat je een geldig email adres invult in het daarvoor bestemde vakje zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.

De actie loopt tot 14 September