Win: Maak kans op 1 van de 5 setjes Dove Natural Touch met dode zee mineralen GESLOTEN

Voel je 'm al aankomen? Ik heb vandaag weer een erg leuke en lekker ruikende winactie voor jullie. Weten jullie nog dat ik mijn mening gaf over de Dove Natural Touch met dode zee mineralen? Blogpost gemist? Klik dan hier om deze terug te lezen. Vandaag geef ik maar liefst 5 van deze setjes weg, de spray en de roller zodat je ze zelf kunt proberen en waarschijnlijk ben je net als mij in 1 spray verkocht.
Wil je weten hoe jij kans kunt maken, lees dan gauw verder.

Photobucket

Wat is voor jouw een heerlijk verwenmoment?

Vul bovenstaande vraag in en maak deze zo origineel mogelijk en volg mij op Bloglovin + like deze blogpost. Easy peasy toch? Let op dat je een geldig email adres invult in het daarvoor bestemde vakje zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.

De actie loopt tot 14 September