Doorgaan naar hoofdcontent

Win: Maak kans op 1 van de 5 setjes Dove Natural Touch met dode zee mineralen GESLOTEN

Voel je 'm al aankomen? Ik heb vandaag weer een erg leuke en lekker ruikende winactie voor jullie. Weten jullie nog dat ik mijn mening gaf over de Dove Natural Touch met dode zee mineralen? Blogpost gemist? Klik dan hier om deze terug te lezen. Vandaag geef ik maar liefst 5 van deze setjes weg, de spray en de roller zodat je ze zelf kunt proberen en waarschijnlijk ben je net als mij in 1 spray verkocht.
Wil je weten hoe jij kans kunt maken, lees dan gauw verder.

Photobucket

Wat is voor jouw een heerlijk verwenmoment?

Vul bovenstaande vraag in en maak deze zo origineel mogelijk en volg mij op Bloglovin + like deze blogpost. Easy peasy toch? Let op dat je een geldig email adres invult in het daarvoor bestemde vakje zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.

De actie loopt tot 14 September


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.