Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Win: Maak kans op 1 van de 5 setjes Dove Natural Touch met dode zee mineralen GESLOTEN

Voel je 'm al aankomen? Ik heb vandaag weer een erg leuke en lekker ruikende winactie voor jullie. Weten jullie nog dat ik mijn mening gaf over de Dove Natural Touch met dode zee mineralen? Blogpost gemist? Klik dan hier om deze terug te lezen. Vandaag geef ik maar liefst 5 van deze setjes weg, de spray en de roller zodat je ze zelf kunt proberen en waarschijnlijk ben je net als mij in 1 spray verkocht.
Wil je weten hoe jij kans kunt maken, lees dan gauw verder.

Photobucket

Wat is voor jouw een heerlijk verwenmoment?

Vul bovenstaande vraag in en maak deze zo origineel mogelijk en volg mij op Bloglovin + like deze blogpost. Easy peasy toch? Let op dat je een geldig email adres invult in het daarvoor bestemde vakje zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.

De actie loopt tot 14 September