Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Win: Maak kans op 1 van de 5 setjes Dove Natural Touch met dode zee mineralen GESLOTEN

Voel je 'm al aankomen? Ik heb vandaag weer een erg leuke en lekker ruikende winactie voor jullie. Weten jullie nog dat ik mijn mening gaf over de Dove Natural Touch met dode zee mineralen? Blogpost gemist? Klik dan hier om deze terug te lezen. Vandaag geef ik maar liefst 5 van deze setjes weg, de spray en de roller zodat je ze zelf kunt proberen en waarschijnlijk ben je net als mij in 1 spray verkocht.
Wil je weten hoe jij kans kunt maken, lees dan gauw verder.

Photobucket

Wat is voor jouw een heerlijk verwenmoment?

Vul bovenstaande vraag in en maak deze zo origineel mogelijk en volg mij op Bloglovin + like deze blogpost. Easy peasy toch? Let op dat je een geldig email adres invult in het daarvoor bestemde vakje zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.

De actie loopt tot 14 September