Doorgaan naar hoofdcontent

Win - 2 keer Loints of Holland leren telefoonhoesje GESLOTEN

Photobucket

Op je telefoon ben je natuurlijk het liefst erg zuinig. Beschouw je mobieltje als je baby. Voorkom krassen en rare happen uit je mobiel en hoe kan dat nou beter dan met een echt leren telefoonhoesje die je mobiel optimaal beschermd? Goed nieuws, ik mag 2 meiden blij gaan maken met 1 van de 2 Loints of Holland telefoonhoesjes. Hoe je kans maakt en wat Loints of Holland precies is lees je als je op "lees verder" klikt.


Photobucket Photobucket

Loints of Holland staat vooral bekend om zijn schoenen en deze schoenen worden ook wel "groene schoenen"genoemd, omdat milieuvriendelijkheid en duurzaamheid voorop staan bij Loints of Hollands uit respect voor de natuur. Loints of Holland is een echt Eco merk, zoals ze zelf ook zeggen. Top dat er nog merken bestaan die nadenken voor ze iets doen. Ook de lederen hoesjes zijn geheel gemaakt van Eco leer. Je mobieltje is niet alleen fashionable maar ook nog eens milieuvriendelijk! Hoe leuk is het dat jij kans kunt maken of 1 van de 2 hoesjes?!

In de hoesjes passen -voor zover ik weet- een hoop verschillende telefoons. Het leer wat mee rekt vormt zich naar je mobieltje. Ook handig, aan de voorkant van de hoesjes zit een vakje waar je bijvoorbeeld je oordopjes in kunt rollen. Dat is helemaal top toch?!
Photobucket


Hoe kan ik winnen? 
► Volg mij via Bloglovin, Facebook en Twitter
► Laat een comment achter en vertel welke kleur je wilt winnen

LET OP: Vul een geldig email adres in ander kan ik je niet bereiken als je 1 van de gelukkige dames bent!

Deze actie loopt tot Maandag 8 Oktober. De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht.

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.