Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Win - 2 keer Loints of Holland leren telefoonhoesje GESLOTEN

Photobucket

Op je telefoon ben je natuurlijk het liefst erg zuinig. Beschouw je mobieltje als je baby. Voorkom krassen en rare happen uit je mobiel en hoe kan dat nou beter dan met een echt leren telefoonhoesje die je mobiel optimaal beschermd? Goed nieuws, ik mag 2 meiden blij gaan maken met 1 van de 2 Loints of Holland telefoonhoesjes. Hoe je kans maakt en wat Loints of Holland precies is lees je als je op "lees verder" klikt.


Photobucket Photobucket

Loints of Holland staat vooral bekend om zijn schoenen en deze schoenen worden ook wel "groene schoenen"genoemd, omdat milieuvriendelijkheid en duurzaamheid voorop staan bij Loints of Hollands uit respect voor de natuur. Loints of Holland is een echt Eco merk, zoals ze zelf ook zeggen. Top dat er nog merken bestaan die nadenken voor ze iets doen. Ook de lederen hoesjes zijn geheel gemaakt van Eco leer. Je mobieltje is niet alleen fashionable maar ook nog eens milieuvriendelijk! Hoe leuk is het dat jij kans kunt maken of 1 van de 2 hoesjes?!

In de hoesjes passen -voor zover ik weet- een hoop verschillende telefoons. Het leer wat mee rekt vormt zich naar je mobieltje. Ook handig, aan de voorkant van de hoesjes zit een vakje waar je bijvoorbeeld je oordopjes in kunt rollen. Dat is helemaal top toch?!
Photobucket


Hoe kan ik winnen? 
► Volg mij via Bloglovin, Facebook en Twitter
► Laat een comment achter en vertel welke kleur je wilt winnen

LET OP: Vul een geldig email adres in ander kan ik je niet bereiken als je 1 van de gelukkige dames bent!

Deze actie loopt tot Maandag 8 Oktober. De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht.