Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Win - 2 keer Loints of Holland leren telefoonhoesje GESLOTEN

Photobucket

Op je telefoon ben je natuurlijk het liefst erg zuinig. Beschouw je mobieltje als je baby. Voorkom krassen en rare happen uit je mobiel en hoe kan dat nou beter dan met een echt leren telefoonhoesje die je mobiel optimaal beschermd? Goed nieuws, ik mag 2 meiden blij gaan maken met 1 van de 2 Loints of Holland telefoonhoesjes. Hoe je kans maakt en wat Loints of Holland precies is lees je als je op "lees verder" klikt.


Photobucket Photobucket

Loints of Holland staat vooral bekend om zijn schoenen en deze schoenen worden ook wel "groene schoenen"genoemd, omdat milieuvriendelijkheid en duurzaamheid voorop staan bij Loints of Hollands uit respect voor de natuur. Loints of Holland is een echt Eco merk, zoals ze zelf ook zeggen. Top dat er nog merken bestaan die nadenken voor ze iets doen. Ook de lederen hoesjes zijn geheel gemaakt van Eco leer. Je mobieltje is niet alleen fashionable maar ook nog eens milieuvriendelijk! Hoe leuk is het dat jij kans kunt maken of 1 van de 2 hoesjes?!

In de hoesjes passen -voor zover ik weet- een hoop verschillende telefoons. Het leer wat mee rekt vormt zich naar je mobieltje. Ook handig, aan de voorkant van de hoesjes zit een vakje waar je bijvoorbeeld je oordopjes in kunt rollen. Dat is helemaal top toch?!
Photobucket


Hoe kan ik winnen? 
► Volg mij via Bloglovin, Facebook en Twitter
► Laat een comment achter en vertel welke kleur je wilt winnen

LET OP: Vul een geldig email adres in ander kan ik je niet bereiken als je 1 van de gelukkige dames bent!

Deze actie loopt tot Maandag 8 Oktober. De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht.