Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Vlieger & Vandam - Herfst/Winter 12/13 mijn favorieten

Iedereen kent ze wel, de Vlieger & Vandam tassen. Niet? Waarschijnlijk gaat er wel een belletje rinkelen als ik zeg, tas met pistool?! Met hun unieke tassen lopen veel celebs rond, maar ook Bn'ers en bloggers omarmen Vlieger & Vandam. Zij konden daarom ook niet achterblijven met een Herfst/Winter collectie voor 2012 en 2013. Al maanden staan er 2 foto's van de tassen uit deze collectie op mijn laptop, they have my heart! Ik kan ernaar blijven kijken zolang ik wil maar voor ik mijn hartendiefjes aan kan schaffen zal ik toch even een potje moeten maken. Iemand nog tips voor snel sparen? Haha!
Photobucket Photobucket

De Guardian Angel met het vleesmes is een grote favoriet. Een lovely clutch met een 3D mes op de voorkant. Nou en of je daar je omdraaiende gezichten mee trekt. Kost € 199,- Overigens is hij ook verkrijgbaar in donker blauw.

De Handcuffs spreken voor zich toch? kost € 199,- Ook verkrijgbaar in donkerblauw en beige.
Photobucket Photobucket
Dan de Guardian Angel pistool. Oh my gawd, so hard in love! De 3D pistolen is het kenmerk van Vlieger & Vandam en vele dames hebben dan ook een zwak voor dit kleine vriendje. Voor de girls with guts?! Voor deze beauty moet je ook € 199,- betalen. Ook verkrijgbaar in donker blauw.

De enige echte Vlieger & Vandam iPad hoes met weer de 3D pistoll, gotta love them! Hiermee zal waarschijnlijk je iPad niet snel gejat worden ;-) Ik ben fan en de prijs valt eigenlijk nog best mee, namelijk € 159,-. Deze is alleen in het zwart verkrijgbaar.
Photobucket Photobucket
Met deze tassen mag je écht wel gespot worden! Het pronkstuk van je outfit denk ik zo! Nieuw in de collectie van Vlieger en Vandam is de Zipper Series. Tassen verwerkt met ritsen, hoe leuk?! De linker versie is daar 1 van. Dit pareltje kost € 349,-. De linker versie is -kwijl- afgewerkt volgens de laatste trend, met studs. Ook hier komt de rits weer even terug. Is het geen plaatje? Kost € 439,-

Meet the love of my life

Photobucket
Is het geen pareltje? Het zou bijna zonde zijn om deze tas te gaan gebruiken in real life vind je niet? Stel je lekt per ongeluk je flesje drinken in de tas, of je lip gloss zit niet goed dicht.. oh gosh daar moet je niet aan denken! Deze liefde zal ooit (OOIT) pronken aan mijn arm om vervolgens een hoop omgedraaide koppies te zien, gnagna ;-) Kost € 369,- Héél wat maar hey, YOLO! - you only life once-