Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Shop je herfstlook online!

De herfst heeft natuurlijk haar leuke kanten: dampende koppen thee en chocolademelk, 's avonds alle kaarsjes aan en een heleboel leuke nieuwe kleding. Het is alleen jammer dat de Hollandse herfst nogal winderig en nat verloopt, waardoor shoppen bepaald geen pretje is. Gelukkig is het 2012 en doen we dat winkelen tegenwoordig gewoon online. In dit artikel laat ik je zien waar je terecht kunt voor een coole look met korting. En, speciaal voor jou een leuk extraatje: Wehkamp korting!

Photobucket
Mjam..(foto via Grabbits.nl) 
Laten we dan ook met Wehkamp beginnen. Wie kent dit enorme postorderbedrijf niet? Misschien heeft het bij jou het imago dat het meer iets voor je moeder is, maar think again! Vroeger kreeg je twee keer per jaar een enorme catalogus, maar inmiddels shop je hier lekker online. De uitgebreide website staat bomvol met hippe mode, woonartikelen en meer moois. Wehkamp wordt steeds meer een merkenwinkel: Zo koop je hier VILA en Vero Moda, maar ook Esprit en een deel van het assortiment van Mango. Het fijne aan Wehkamp is dat ze uitgebreide 'shop the look's maken, waardoor je hier veel inspiratie opdoet.
Photobucket
Lief vestje van Vero Moda bij Zalando

Zalando staat niet voor niets in het lijstje Shops I love. De webshop is natuurlijk perfect om online schoenen te shoppen, maar ook de kledingafdeling is absoluut de moeite waard. Het is één groot merkenfeestje, met onder andere Supertrash, Kuyichi en Benetton. Bovendien heeft Zalando ook heel veel kleding van merken die in Nederland lastig te krijgen zijn. En, wat ook altijd fijn is: Zalando doet aan gratis verzending en wanneer het niet past, mag het gratis terug.

Voor nieuwe schoenen kun je ook nog naar O'moda surfen. Deze webwinkel heeft heel veel schoenen van heel veel leuke merken én een grote collectie tassen en andere accessoires. Omoda is wat prijziger, maar je koopt hier wel schoenen die lang meegaan en mooi blijven. Veel modellen zijn van echt leer en mooi afgewerkt. Het fijne aan O'moda is dat je hier snel zoekt op model of merk, maar dat lekker rondklikken op een regenachtige herfstmiddag ook goed mogelijk is. Ze hebben ook een leuke blog!


  Photobucket

Goed, de kleding is binnen en de schoenen zijn ook in the pocket. Rest ons nog een ding: een nieuw make-upje. Zoals ik laatst al schreef, verkoopt Bol.com sinds kort ook make-upjes. Niet alleen de bekende merken als L'Oreal en Maybelline, maar ook Essie. Essie is een Amerikaans nagellakmerk met bijzonder collecties. Ieder seizoen is er een andere collectie. The Fall Collection 2012 bevat veel rood en paarstinten. Het is ook leuk dat het merk zoveel aandacht besteedt aan de namen van de lakjes: “Miss Fancy Pants”, dat klinkt toch gewoon leuk? Bol.com heeft nu nog een fijne openingsaanbieding op de Essie-lakjes, dus wees er snel bij.