Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Shop je herfstlook online!

De herfst heeft natuurlijk haar leuke kanten: dampende koppen thee en chocolademelk, 's avonds alle kaarsjes aan en een heleboel leuke nieuwe kleding. Het is alleen jammer dat de Hollandse herfst nogal winderig en nat verloopt, waardoor shoppen bepaald geen pretje is. Gelukkig is het 2012 en doen we dat winkelen tegenwoordig gewoon online. In dit artikel laat ik je zien waar je terecht kunt voor een coole look met korting. En, speciaal voor jou een leuk extraatje: Wehkamp korting!

Photobucket
Mjam..(foto via Grabbits.nl) 
Laten we dan ook met Wehkamp beginnen. Wie kent dit enorme postorderbedrijf niet? Misschien heeft het bij jou het imago dat het meer iets voor je moeder is, maar think again! Vroeger kreeg je twee keer per jaar een enorme catalogus, maar inmiddels shop je hier lekker online. De uitgebreide website staat bomvol met hippe mode, woonartikelen en meer moois. Wehkamp wordt steeds meer een merkenwinkel: Zo koop je hier VILA en Vero Moda, maar ook Esprit en een deel van het assortiment van Mango. Het fijne aan Wehkamp is dat ze uitgebreide 'shop the look's maken, waardoor je hier veel inspiratie opdoet.
Photobucket
Lief vestje van Vero Moda bij Zalando

Zalando staat niet voor niets in het lijstje Shops I love. De webshop is natuurlijk perfect om online schoenen te shoppen, maar ook de kledingafdeling is absoluut de moeite waard. Het is één groot merkenfeestje, met onder andere Supertrash, Kuyichi en Benetton. Bovendien heeft Zalando ook heel veel kleding van merken die in Nederland lastig te krijgen zijn. En, wat ook altijd fijn is: Zalando doet aan gratis verzending en wanneer het niet past, mag het gratis terug.

Voor nieuwe schoenen kun je ook nog naar O'moda surfen. Deze webwinkel heeft heel veel schoenen van heel veel leuke merken én een grote collectie tassen en andere accessoires. Omoda is wat prijziger, maar je koopt hier wel schoenen die lang meegaan en mooi blijven. Veel modellen zijn van echt leer en mooi afgewerkt. Het fijne aan O'moda is dat je hier snel zoekt op model of merk, maar dat lekker rondklikken op een regenachtige herfstmiddag ook goed mogelijk is. Ze hebben ook een leuke blog!


  Photobucket

Goed, de kleding is binnen en de schoenen zijn ook in the pocket. Rest ons nog een ding: een nieuw make-upje. Zoals ik laatst al schreef, verkoopt Bol.com sinds kort ook make-upjes. Niet alleen de bekende merken als L'Oreal en Maybelline, maar ook Essie. Essie is een Amerikaans nagellakmerk met bijzonder collecties. Ieder seizoen is er een andere collectie. The Fall Collection 2012 bevat veel rood en paarstinten. Het is ook leuk dat het merk zoveel aandacht besteedt aan de namen van de lakjes: “Miss Fancy Pants”, dat klinkt toch gewoon leuk? Bol.com heeft nu nog een fijne openingsaanbieding op de Essie-lakjes, dus wees er snel bij.