Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Setje nagelvijlen van Action (Max) met dierenprint

Photobucket

Als je mij al een langere tijd volgt weet je waarschijnlijk ook dat ik een zwak heb voor Action. Yep, budget vriendelijke winkel waar je een tijdje zoet kunt zijn en waar je de leukste en goedkoopste hebbedingetjes tegenkomt. Het leuke is dan ook als je een paar weken niet bij Action bent geweest, ze hebben dan weer allemaal nieuwe dingen! Zo liep ik vrijdag door  Action en (hoe toevallig) ik moest een paar nieuwe nagelvijlen hebben.
Laat Action nou net van die geweldig lieve vijltjes hebben waar je echt wel een hebben gevoel van krijgt. Mijn oog viel op een setje van 5 nagelvijltjes met dierenprint. Het setje deed mij meteen denken aan de setjes vijlen van Sephora. Deze vijlen zitten precies hetzelfde verpakt Ik vond ze zo leuk en tegelijkertijd ook nog eens handig om mee te nemen. Voor die € 0,49 kun je geen miskoop doen toch? Voor die prijs krijg je 5 stuks.

Photobucket

Zijn ze niet ontzettend leuk? Het printje doet het 'm hoor, haha! Als ik het goed heb zijn er 3 verschillende designs. Je zou je haast afvragen hoe ze het kunnen maken voor die prijs toch?! Eigen verwachte ik niet erg veel van de vijltjes door de lage prijs maar eenmaal uit de verpakking gehaald was ik toch een beetje flabbergasted! Ze zijn erg stevig en de gridlaag is perfect voor je nagels. Je hoeft niet 50 keer de nagelvijl langs je nagel te halen voor een top resultaat en eerlijk is eerlijk... dat had ik niet verwacht!

Photobucket

Photobucket

Ook zijn de vijlen zoals je kunt zien hierboven goed breed en dat is wat de vijlen stevig maken. Persoonlijk heb ik dit liever dan die dunne vijltjes. Nog een pluspunt voor die € 0,49.

Photobucket

Zie je hoe handig? De vijl is zo klein en daarom ook erg handig om mee te nemen in je tas zodat j nooit misgrijpt als je weer eens een haak aan je nagel hebt en omdat er 5 vijltjes in de verpakking zitten kun je er meerdere in het huis neer leggen zodat je nooit hoeft te zoeken. De vijltjes hebben mij zó vrolijk gemaakt door het resultaat dat ik toch maar weer terug ren naar Action om nog wat setjes te halen. Je weet mar nooit wanneer ze weer uit het assortiment vliegen ;-)

Heb jij wel eens een Max(action) vijl geprobeerd?