Doorgaan naar hoofdcontent

Setje nagelvijlen van Action (Max) met dierenprint

Photobucket

Als je mij al een langere tijd volgt weet je waarschijnlijk ook dat ik een zwak heb voor Action. Yep, budget vriendelijke winkel waar je een tijdje zoet kunt zijn en waar je de leukste en goedkoopste hebbedingetjes tegenkomt. Het leuke is dan ook als je een paar weken niet bij Action bent geweest, ze hebben dan weer allemaal nieuwe dingen! Zo liep ik vrijdag door  Action en (hoe toevallig) ik moest een paar nieuwe nagelvijlen hebben.
Laat Action nou net van die geweldig lieve vijltjes hebben waar je echt wel een hebben gevoel van krijgt. Mijn oog viel op een setje van 5 nagelvijltjes met dierenprint. Het setje deed mij meteen denken aan de setjes vijlen van Sephora. Deze vijlen zitten precies hetzelfde verpakt Ik vond ze zo leuk en tegelijkertijd ook nog eens handig om mee te nemen. Voor die € 0,49 kun je geen miskoop doen toch? Voor die prijs krijg je 5 stuks.

Photobucket

Zijn ze niet ontzettend leuk? Het printje doet het 'm hoor, haha! Als ik het goed heb zijn er 3 verschillende designs. Je zou je haast afvragen hoe ze het kunnen maken voor die prijs toch?! Eigen verwachte ik niet erg veel van de vijltjes door de lage prijs maar eenmaal uit de verpakking gehaald was ik toch een beetje flabbergasted! Ze zijn erg stevig en de gridlaag is perfect voor je nagels. Je hoeft niet 50 keer de nagelvijl langs je nagel te halen voor een top resultaat en eerlijk is eerlijk... dat had ik niet verwacht!

Photobucket

Photobucket

Ook zijn de vijlen zoals je kunt zien hierboven goed breed en dat is wat de vijlen stevig maken. Persoonlijk heb ik dit liever dan die dunne vijltjes. Nog een pluspunt voor die € 0,49.

Photobucket

Zie je hoe handig? De vijl is zo klein en daarom ook erg handig om mee te nemen in je tas zodat j nooit misgrijpt als je weer eens een haak aan je nagel hebt en omdat er 5 vijltjes in de verpakking zitten kun je er meerdere in het huis neer leggen zodat je nooit hoeft te zoeken. De vijltjes hebben mij zó vrolijk gemaakt door het resultaat dat ik toch maar weer terug ren naar Action om nog wat setjes te halen. Je weet mar nooit wanneer ze weer uit het assortiment vliegen ;-)

Heb jij wel eens een Max(action) vijl geprobeerd? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.