Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Setje nagelvijlen van Action (Max) met dierenprint

Photobucket

Als je mij al een langere tijd volgt weet je waarschijnlijk ook dat ik een zwak heb voor Action. Yep, budget vriendelijke winkel waar je een tijdje zoet kunt zijn en waar je de leukste en goedkoopste hebbedingetjes tegenkomt. Het leuke is dan ook als je een paar weken niet bij Action bent geweest, ze hebben dan weer allemaal nieuwe dingen! Zo liep ik vrijdag door  Action en (hoe toevallig) ik moest een paar nieuwe nagelvijlen hebben.
Laat Action nou net van die geweldig lieve vijltjes hebben waar je echt wel een hebben gevoel van krijgt. Mijn oog viel op een setje van 5 nagelvijltjes met dierenprint. Het setje deed mij meteen denken aan de setjes vijlen van Sephora. Deze vijlen zitten precies hetzelfde verpakt Ik vond ze zo leuk en tegelijkertijd ook nog eens handig om mee te nemen. Voor die € 0,49 kun je geen miskoop doen toch? Voor die prijs krijg je 5 stuks.

Photobucket

Zijn ze niet ontzettend leuk? Het printje doet het 'm hoor, haha! Als ik het goed heb zijn er 3 verschillende designs. Je zou je haast afvragen hoe ze het kunnen maken voor die prijs toch?! Eigen verwachte ik niet erg veel van de vijltjes door de lage prijs maar eenmaal uit de verpakking gehaald was ik toch een beetje flabbergasted! Ze zijn erg stevig en de gridlaag is perfect voor je nagels. Je hoeft niet 50 keer de nagelvijl langs je nagel te halen voor een top resultaat en eerlijk is eerlijk... dat had ik niet verwacht!

Photobucket

Photobucket

Ook zijn de vijlen zoals je kunt zien hierboven goed breed en dat is wat de vijlen stevig maken. Persoonlijk heb ik dit liever dan die dunne vijltjes. Nog een pluspunt voor die € 0,49.

Photobucket

Zie je hoe handig? De vijl is zo klein en daarom ook erg handig om mee te nemen in je tas zodat j nooit misgrijpt als je weer eens een haak aan je nagel hebt en omdat er 5 vijltjes in de verpakking zitten kun je er meerdere in het huis neer leggen zodat je nooit hoeft te zoeken. De vijltjes hebben mij zó vrolijk gemaakt door het resultaat dat ik toch maar weer terug ren naar Action om nog wat setjes te halen. Je weet mar nooit wanneer ze weer uit het assortiment vliegen ;-)

Heb jij wel eens een Max(action) vijl geprobeerd?