Doorgaan naar hoofdcontent

Recept - Pizza Cupcakes

Photobucket

Ik ben er dol op, cupcakes! Vooral de chocolade varianten zijn so delicious. De cupcake rage is nog lang voorbij maar als ondertussen de cupcakes een beetje je neus uitgroeien heb ik een leuk alternatief die je ook nog eens kunt gebruiken op verjaardagen etcetera, namelijk de Pizza Cupcakes! Nee dat zijn geen cupcakes in de vorm van zoetigheid maar gewoon een echte pizza. Benieuwd geworden naar het recept?

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Je hebt nodig:
- Muffin/cupcake bakvorm
- Olijfolie voor het invetten van de bakvorm
- Pizza deeg (dit kun je kant en klaar kopen in de supermarkt of zelf maken)
- Kaas soort naar keuze
- Extra's als olijven, paprika, wat jij lekker vind

Hoe ga je te werk:

Vet de bakvorm in met olijfolie. Dit kun je doen door eerst de olijfolie op een keukenpapier aan te brengen en met het keukenpapier smeer je -voorzichtig- de bakvorm in.
Verdeel het pizzadeeg over de vormpjes, zorg dat de onderkant en de zijkanten goed bedekt zijn met het deeg. Nu kun je met het leukste deel beginnen, het vullen van de cupcakes. Hier kun je alles in proppen wat je wilt en wat jij lekker vind. Zet de Pizza cupcakes voor 10-15 minuten in de oven en klaar zijn je vers gebakken hartige pizza cupcakes!

Happy baking!

Source

Volg Swil ook op Facebook, Twitter & Bloglovin

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.