Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Recept - Pizza Cupcakes

Photobucket

Ik ben er dol op, cupcakes! Vooral de chocolade varianten zijn so delicious. De cupcake rage is nog lang voorbij maar als ondertussen de cupcakes een beetje je neus uitgroeien heb ik een leuk alternatief die je ook nog eens kunt gebruiken op verjaardagen etcetera, namelijk de Pizza Cupcakes! Nee dat zijn geen cupcakes in de vorm van zoetigheid maar gewoon een echte pizza. Benieuwd geworden naar het recept?

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Je hebt nodig:
- Muffin/cupcake bakvorm
- Olijfolie voor het invetten van de bakvorm
- Pizza deeg (dit kun je kant en klaar kopen in de supermarkt of zelf maken)
- Kaas soort naar keuze
- Extra's als olijven, paprika, wat jij lekker vind

Hoe ga je te werk:

Vet de bakvorm in met olijfolie. Dit kun je doen door eerst de olijfolie op een keukenpapier aan te brengen en met het keukenpapier smeer je -voorzichtig- de bakvorm in.
Verdeel het pizzadeeg over de vormpjes, zorg dat de onderkant en de zijkanten goed bedekt zijn met het deeg. Nu kun je met het leukste deel beginnen, het vullen van de cupcakes. Hier kun je alles in proppen wat je wilt en wat jij lekker vind. Zet de Pizza cupcakes voor 10-15 minuten in de oven en klaar zijn je vers gebakken hartige pizza cupcakes!

Happy baking!

Source

Volg Swil ook op Facebook, Twitter & Bloglovin