Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Recept - Pizza Cupcakes

Photobucket

Ik ben er dol op, cupcakes! Vooral de chocolade varianten zijn so delicious. De cupcake rage is nog lang voorbij maar als ondertussen de cupcakes een beetje je neus uitgroeien heb ik een leuk alternatief die je ook nog eens kunt gebruiken op verjaardagen etcetera, namelijk de Pizza Cupcakes! Nee dat zijn geen cupcakes in de vorm van zoetigheid maar gewoon een echte pizza. Benieuwd geworden naar het recept?

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Je hebt nodig:
- Muffin/cupcake bakvorm
- Olijfolie voor het invetten van de bakvorm
- Pizza deeg (dit kun je kant en klaar kopen in de supermarkt of zelf maken)
- Kaas soort naar keuze
- Extra's als olijven, paprika, wat jij lekker vind

Hoe ga je te werk:

Vet de bakvorm in met olijfolie. Dit kun je doen door eerst de olijfolie op een keukenpapier aan te brengen en met het keukenpapier smeer je -voorzichtig- de bakvorm in.
Verdeel het pizzadeeg over de vormpjes, zorg dat de onderkant en de zijkanten goed bedekt zijn met het deeg. Nu kun je met het leukste deel beginnen, het vullen van de cupcakes. Hier kun je alles in proppen wat je wilt en wat jij lekker vind. Zet de Pizza cupcakes voor 10-15 minuten in de oven en klaar zijn je vers gebakken hartige pizza cupcakes!

Happy baking!

Source

Volg Swil ook op Facebook, Twitter & Bloglovin