Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Recept - Pizza Cupcakes

Photobucket

Ik ben er dol op, cupcakes! Vooral de chocolade varianten zijn so delicious. De cupcake rage is nog lang voorbij maar als ondertussen de cupcakes een beetje je neus uitgroeien heb ik een leuk alternatief die je ook nog eens kunt gebruiken op verjaardagen etcetera, namelijk de Pizza Cupcakes! Nee dat zijn geen cupcakes in de vorm van zoetigheid maar gewoon een echte pizza. Benieuwd geworden naar het recept?

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Je hebt nodig:
- Muffin/cupcake bakvorm
- Olijfolie voor het invetten van de bakvorm
- Pizza deeg (dit kun je kant en klaar kopen in de supermarkt of zelf maken)
- Kaas soort naar keuze
- Extra's als olijven, paprika, wat jij lekker vind

Hoe ga je te werk:

Vet de bakvorm in met olijfolie. Dit kun je doen door eerst de olijfolie op een keukenpapier aan te brengen en met het keukenpapier smeer je -voorzichtig- de bakvorm in.
Verdeel het pizzadeeg over de vormpjes, zorg dat de onderkant en de zijkanten goed bedekt zijn met het deeg. Nu kun je met het leukste deel beginnen, het vullen van de cupcakes. Hier kun je alles in proppen wat je wilt en wat jij lekker vind. Zet de Pizza cupcakes voor 10-15 minuten in de oven en klaar zijn je vers gebakken hartige pizza cupcakes!

Happy baking!

Source

Volg Swil ook op Facebook, Twitter & Bloglovin