Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Primark Herfst/Winter 2012 Schoenen

Het is altijd weer spannend wat de herfst/winter collectie brengt en ik kan je alvast vertellen dat dit seizoen je een echt hebben hebben hebben gevoel geeft. Primark staat bekend om haar onwijs goedkope kleding en met goedkoop bedoel ik ook echt goedkoop. Vandaag laat ik jullie kennis maken met de schoenen collectie van herfst/winter 2012 van Primark. De duurste schoen kost - hou je vast - € 24,00 en voor het goedkoopste paar betaal je € 8,00. Dat is niet mis.Ik heb al een paar fijne musthaves gespot. Op welke schoenen wil jij wel gezien worden?
PhotobucketPhotobucket Photobucket Photobucket

Volg Swil Facebook, Twitter & Bloglovin