Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Primark Herfst/Winter 2012 Schoenen

Het is altijd weer spannend wat de herfst/winter collectie brengt en ik kan je alvast vertellen dat dit seizoen je een echt hebben hebben hebben gevoel geeft. Primark staat bekend om haar onwijs goedkope kleding en met goedkoop bedoel ik ook echt goedkoop. Vandaag laat ik jullie kennis maken met de schoenen collectie van herfst/winter 2012 van Primark. De duurste schoen kost - hou je vast - € 24,00 en voor het goedkoopste paar betaal je € 8,00. Dat is niet mis.Ik heb al een paar fijne musthaves gespot. Op welke schoenen wil jij wel gezien worden?
PhotobucketPhotobucket Photobucket Photobucket

Volg Swil Facebook, Twitter & Bloglovin