Doorgaan naar hoofdcontent

Primark Herfst/Winter 2012 Schoenen

Het is altijd weer spannend wat de herfst/winter collectie brengt en ik kan je alvast vertellen dat dit seizoen je een echt hebben hebben hebben gevoel geeft. Primark staat bekend om haar onwijs goedkope kleding en met goedkoop bedoel ik ook echt goedkoop. Vandaag laat ik jullie kennis maken met de schoenen collectie van herfst/winter 2012 van Primark. De duurste schoen kost - hou je vast - € 24,00 en voor het goedkoopste paar betaal je € 8,00. Dat is niet mis.Ik heb al een paar fijne musthaves gespot. Op welke schoenen wil jij wel gezien worden?
PhotobucketPhotobucket Photobucket Photobucket

Volg Swil Facebook, Twitter & Bloglovin

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.