Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

New York Fashion Week - Streetstyle spring 2013

Photobucket Photobucket
Dagen werden afgeteld, Twitter en Facebook staan er vol mee en dan heb ik het natuurlijk over de NYFW - New York Fashion Week - Mensen die mode zo een beetje ademen worden gefotografeerd door de streetstyle fotografen. Honderden kiekjes worden er gemaakt van dames en heren die op weg naar de runway. Ik heb een aantal kiekjes gevonden die ik jullie zeker niet wil onthouden. Naar deze streetstyle foto's zou ik uren kunnen kijken, alleen al de inspiratie die je van de modebewuste streetstyle ladies af kunt kijken!


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Heb jij een favoriet? 


Foto's van hier, hier en hier