Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

New York Fashion Week - Streetstyle spring 2013

Photobucket Photobucket
Dagen werden afgeteld, Twitter en Facebook staan er vol mee en dan heb ik het natuurlijk over de NYFW - New York Fashion Week - Mensen die mode zo een beetje ademen worden gefotografeerd door de streetstyle fotografen. Honderden kiekjes worden er gemaakt van dames en heren die op weg naar de runway. Ik heb een aantal kiekjes gevonden die ik jullie zeker niet wil onthouden. Naar deze streetstyle foto's zou ik uren kunnen kijken, alleen al de inspiratie die je van de modebewuste streetstyle ladies af kunt kijken!


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Heb jij een favoriet? 


Foto's van hier, hier en hier