Doorgaan naar hoofdcontent

New York Fashion Week - Streetstyle spring 2013

Photobucket Photobucket
Dagen werden afgeteld, Twitter en Facebook staan er vol mee en dan heb ik het natuurlijk over de NYFW - New York Fashion Week - Mensen die mode zo een beetje ademen worden gefotografeerd door de streetstyle fotografen. Honderden kiekjes worden er gemaakt van dames en heren die op weg naar de runway. Ik heb een aantal kiekjes gevonden die ik jullie zeker niet wil onthouden. Naar deze streetstyle foto's zou ik uren kunnen kijken, alleen al de inspiratie die je van de modebewuste streetstyle ladies af kunt kijken!


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Heb jij een favoriet? 


Foto's van hier, hier en hier


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.