Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Must know deze week - Mac, Hema, Babor, Trind, SATC, KOH,

Dagelijks stroomt mijn mailbox over met persberichten. Omdat ik niet over ieder nieuw product een aparte blogpost kan maken, maar ik jullie toch op de hoogte wil brengen van de leuke nieuwtjes zal er wekelijks 1 blogpost online komen met een verzameling van alle nieuwtjes. Dit kan gaan over beauty maar ook over fashion.
Photobucket


Mac Haute & Naughty
Mac komt met een nieuwe mascara genaamd Haute & Naughty, alleen de naam al beloofd veel goeds.
Deze mascara zou zorgen voor de meest intense en volumineuze wimpers ooit met een kleur zwarter dan zwart. De ingrediĆ«nten in deze mascara helpen bij het uitdrogen en verharding van de wimpers. De mascara heeft 2 borsteltjes, eentje voor high defenition en het andere borsteltje zorgt voor oneindig veel volume. Vanaf 15 September verkrijgbaar bij Mac verkooppunten of via www.maccosmetics.nl voor de prijs € 22,00


Photobucket


Hema fotoboekje's voor Instagram foto's
Instagram begint steeds populairder te worden en daar spelen diversen bedrijven erg goed op in. Neem Hema, de hele Instagram hype is hun ook niet ontgaan. Zij komen namelijk met een leuk fotoboekje voor al je Instagram foto's. In het standaardboekje kun je 19 foto's kwijt maar dit kan uitgebreid worden tot 79. Op de voorkant van het boekje kun je een titel laten plaatsen en je hebt keuze uit verschillende achtergrond kleuren. De boekjes worden gedrukt op luxe zijdemat fotopapier en heeft maar en levertijd van 3 dagen! Meer informatie vind je hier.

Photobucket
Babor Metallic Glam
De winter komt steeds een stapje dichterbij en dat betekend ook dat make-up schappen worden omgetoverd tot een winter-proof schap. Babor kan natuurlijk niet achter blijven en komt met een veelbelovende collectie, Metallic Glam. De producten spreken meer dan 1000 woorden. De collectie bestaat uit Oogschaduw, Mascara in 2 kleuren, Lip Colour, Lip Gloss, Lip Liner,Foundation in 5 tinten en 2 kleuren nagellak. Voor meer informatie en verkooppunten kijk je hier.


Photobucket
Trind Caring Colors najaar
Hoe stap je nou beter de herfst/winter in dan met een paar goede kleuren nagellak? Trind komt weer met 4 nieuwe limited edition lakjes in de kleuren Golden Bronze, Champagne Silver, Petrol Blue, Vintage Pink. Deze 4 tinten sluiten perfect aan op de trends van nu. De limited edition caring colors verschijnt naast de 24 andere caring colors en kosten € 9.95 voor 9ml. Voor alle verkooppunten klik je hier.Photobucket

Stijlvolle giftset Sex and The City eau de parfums & bodycare
Kun je mijn blogpost nog herinneren over de body collectie van Sex and the City? Als je die hebt gemist kun je hem hier teruglezen. Sex and the City komt met een giftset die niet alleen leuk is om te krijgen maar ook om te geven. Aangezien de feestdagen niet heel lang meer op zich laten wachten is dit het ideale cadeau. Wat zit er in de giftset? Je hebt keuze uit 2 verschillende sets. De ene heeft de parfum Sex and the City met bijpassende bodycare en de andere bestaat uit Sex and the City by night parfum met ook de bijpassende bodycare. Beide gifsets zijn verkrijgbaar voor € 30,00 exclusief bij filialen van Etos.


Photobucket
KOH super shine top coat
Mooie verzorgde en glanzende nagels gaan boven alles toch?! Tenminste als je een goede top coat in je bezit hebt. Is dat niet het geval dan is de nieuwe KOH syper shine top coat misschien wel iets voor jouw? Nagels die niet breken, nagels zonder krassen and last but not least nagellak zonder chippen? That's what we want! Voor prachtig mooie nagels kun je ook alleen de top coat aanbrengen op je nagels voor een perfect resultaat, tenminste zo beloofd KOH. Niet alleen de lak klinkt perfect maar ook het flesje is een ware eye-catcher in je nagellak stash. Het flesje bevat namelijk een 3D Orchidee en omdat het flesje er helemaal hot uitziet moet daar natuurlijk ook een mooie verpakking bij, namelijk een super de luxe zwart glanzende clutch! Zo jij bent klaar voor de feestdagen! De KOH super shine top coat is verkrijgbaar vanaf 1 November voor € 24.95. Voor de verkooppunten klik je hier.
Volg Swil ook via Facebook, Twitter & Bloglovin