Doorgaan naar hoofdcontent

Lovely Diary - Sylvie's knot, filmpjes en Phineas & Ferb pasta

Photobucket Photobucket

Het is alweer een tijdje geleden dat mijn laatste diary online is gekomen. Tijd voor een nieuwe! Omdat ik Swil toch een persoonlijke twist wil geven zal iedere Donderdag mijn Lovely Diary online staan met foto's uit mijn leven. Benieuwd geworden naar de Lovely Diary van deze week? Lees dan snel verder.


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

1- Naar de cover van deze Grazia kan ik blijven staren! Sylvie is zo gorgeous. Ik ga 1 deze dagen proberen de knot voor elkaar te krijgen. Deze zul je binnenkort terug zien in een filmpje.

2 - Hij is opperdeop! De heerlijke geurkaars van Action die ik kocht voor € 1,99. Pure Zen it is en damn wat hij lekker. Aanrader dus.

3 - Na veel wikken en wegen kan ik er niet meer onderuit. Er zullen straks wekelijks filmpjes op Swil te zien zijn. Het kriebelde al een tijdje maar heb toch de stap gezet het gewoon te doen!

4 - Hoe leuk is deze pasta? Die verdween heel erg snel in mijn winkelmandje bij het boodschappen doen.

5 - Zie je ze? Eenmaal gekookt zag je alleen nog Ferb maar de rest was zo uitgezet ;-)

6 - Pluuuuuuuuurp haha! Toevallig zag ik Duifje zo liggen en moest er echt een foto van maken. Lekkerding ♥

7 - Uniek dit! gelukkig heb ik het vat kunnen leggen op de foto, want moeder en zoon liggen nooit bij elkaar.

8 - Zodra ik leuke halsbandjes zie moet ik ze meenemen. Een halsbandjes tik or something? Haha! Deze kocht ik trouwens bij Action (what else).

9 - En de oude halsbandjes? Die bewaar ik natuurlijk ;-) Ook een tik misschien, haha!

10 - Pakketjes tijd! Een super leuk pakketje van Nivea en zie je dat kleine Nivea dingetje? Dat is nou een usb stick. Heb je ze ooit zo mini mini gezien? Erg leuk!


www.facebook.com/shewearsitlovely ♥ www.twitter.com/kimberlySWIL ♥ http://www.bloglovin.com/en/blog/3223033/she-wears-it-lovely/follow

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.