Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Lovely Diary - Sylvie's knot, filmpjes en Phineas & Ferb pasta

Photobucket Photobucket

Het is alweer een tijdje geleden dat mijn laatste diary online is gekomen. Tijd voor een nieuwe! Omdat ik Swil toch een persoonlijke twist wil geven zal iedere Donderdag mijn Lovely Diary online staan met foto's uit mijn leven. Benieuwd geworden naar de Lovely Diary van deze week? Lees dan snel verder.


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

1- Naar de cover van deze Grazia kan ik blijven staren! Sylvie is zo gorgeous. Ik ga 1 deze dagen proberen de knot voor elkaar te krijgen. Deze zul je binnenkort terug zien in een filmpje.

2 - Hij is opperdeop! De heerlijke geurkaars van Action die ik kocht voor € 1,99. Pure Zen it is en damn wat hij lekker. Aanrader dus.

3 - Na veel wikken en wegen kan ik er niet meer onderuit. Er zullen straks wekelijks filmpjes op Swil te zien zijn. Het kriebelde al een tijdje maar heb toch de stap gezet het gewoon te doen!

4 - Hoe leuk is deze pasta? Die verdween heel erg snel in mijn winkelmandje bij het boodschappen doen.

5 - Zie je ze? Eenmaal gekookt zag je alleen nog Ferb maar de rest was zo uitgezet ;-)

6 - Pluuuuuuuuurp haha! Toevallig zag ik Duifje zo liggen en moest er echt een foto van maken. Lekkerding ♥

7 - Uniek dit! gelukkig heb ik het vat kunnen leggen op de foto, want moeder en zoon liggen nooit bij elkaar.

8 - Zodra ik leuke halsbandjes zie moet ik ze meenemen. Een halsbandjes tik or something? Haha! Deze kocht ik trouwens bij Action (what else).

9 - En de oude halsbandjes? Die bewaar ik natuurlijk ;-) Ook een tik misschien, haha!

10 - Pakketjes tijd! Een super leuk pakketje van Nivea en zie je dat kleine Nivea dingetje? Dat is nou een usb stick. Heb je ze ooit zo mini mini gezien? Erg leuk!


www.facebook.com/shewearsitlovely ♥ www.twitter.com/kimberlySWIL ♥ http://www.bloglovin.com/en/blog/3223033/she-wears-it-lovely/follow