Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

I should wear - Color meets leather

Kijk je naar Piet? Je weet wel, die weerman. Dan is het je vast niet ontgaan dat het langzaam steeds wat kouder gaat worden en we toch echt definitief afscheid moeten gaan nemen van het warme zonnetje en dat kan maar 1 ding betekenen, slippers omruilen voor ietwat warmere stampers en de rokjes maken plaats voor de lange broek. Omdat ik nog niet helemaal mijn kast om wil gooien naar de winterkleding heb ik een leuke outfit bij elkaar gescharreld die je nu nog makkelijk kunt dragen. Een roze t-shirt met korte mouwen en daaroverheen hét bekende jasje met de leren mouwen die ook nog uit kunt doen als het toch wat warmer is, een groene broek met daaronder een kleur die terugkomt in het t-shirt, roze ballerina's.

Een outfit I should wearPhotobucket
Jasje - Black and Grey contrast sleeve € 39.99 via New Look
T-shirt - Vero Moda Vlatka shirt € 19.95 via Zalando
Broek - Fresh Made Chino € 39.95 via Zalado  
Ballerina's -  Hirica Zoe Klassieke ballerina € 49.95 via Zalando