Doorgaan naar hoofdcontent

I should wear - Color meets leather

Kijk je naar Piet? Je weet wel, die weerman. Dan is het je vast niet ontgaan dat het langzaam steeds wat kouder gaat worden en we toch echt definitief afscheid moeten gaan nemen van het warme zonnetje en dat kan maar 1 ding betekenen, slippers omruilen voor ietwat warmere stampers en de rokjes maken plaats voor de lange broek. Omdat ik nog niet helemaal mijn kast om wil gooien naar de winterkleding heb ik een leuke outfit bij elkaar gescharreld die je nu nog makkelijk kunt dragen. Een roze t-shirt met korte mouwen en daaroverheen hét bekende jasje met de leren mouwen die ook nog uit kunt doen als het toch wat warmer is, een groene broek met daaronder een kleur die terugkomt in het t-shirt, roze ballerina's.

Een outfit I should wearPhotobucket
Jasje - Black and Grey contrast sleeve € 39.99 via New Look
T-shirt - Vero Moda Vlatka shirt € 19.95 via Zalando
Broek - Fresh Made Chino € 39.95 via Zalado  
Ballerina's -  Hirica Zoe Klassieke ballerina € 49.95 via Zalando

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.