Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

How-to - Toetsenbord schoonmaken met post-its

Photobucket

Toetsenborden lijken allemaal zo leuk totdat je weer wat er zich onder en op de toetsten afspeelt dan heb je er gauw genoeg van ;-) Hij mag er dan misschien op het eerste oog schoon uitzien maar niets is minder waar. Wist je bijvoorbeeld dat een toetsenbord meer bacteriën heeft dan een gemiddelde wc-bril? Oh my gawd, that's desgasting!

Is jou toetsenbord ook aan een opknapbeurtje toe? Ik laat je zien hoe heel simpel en snel tussen de toetsen van je toetsenbord kan schoonmaken met een paar post-its. Een tijdje geleden kwam ik daarvan een plaatje tegen, vraag me niet waar ook alweer en besloot zelf aan de slag te gaan met de papiertjes, maar gosh wat een troep komt eronder vandaan! Ik wist niet dat daar zoveel mensen woonde. Ik heb een los toetsenbord aan mijn laptop gekoppeld maar je kunt natuurlijk ook de toetsen van je laptop hiermee schoonmaken.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Foto 1 - Je hebt nodig een vies toetsenbord - dóh - en post-its met een plak randje

Foto 2  - Trek één post-it van het blokje af

Foto 3 - Zet deze met de plakrand naar onder en schuif hem van links naar rechts (of van rechts naar links, what you want) Je kunt dus een paar keer een nieuwe post-it pakken omdat het je nog zal verbazen wat voor rotzooi er uit je toetsenbord komt.

Foto 4 - Die spreekt voor zich denk ik?! Haartjes, rommel, viezigheid blégh!

Snel weggooien die handel en schoon is het tussen je toetsen. Je kunt nu in ieder geval weer met een gerust hart een eind in de ruimte typen!