Deze tijdschriften uit de 90's kennen we allemaal nog wel

Wat zeggen de 90's kids ervan als we de Break Out en de Hitkrant weer nieuw leven in blazen? Iedereen geboren in de jaren 90 weet precies wat ik bedoel. Ik knipte alles uit deze twee tijdchriften en de posters hing ik op in mijn kamer. Genieten! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wie de tijdschriften van vroeger nog weet te herinneren. Ik ga je mijn favorieten van vroeger vertellen. Vroeger was ik een echt lees meisje meisje. Ik verslond boeken als Kippenvel, Carry Slee en Jip en Janneke. Ik vond eigenlijk alles leuk, zolang er maar letters in stonden. Lezen kon ik als een malle. Wie kan zich nog de boeken abonnementen herinneren? Zo had ik bijvoorbeeld een abonnement gekregen van mijn ouders op de bekende Barbie boeken. Dat was gezellig iedere maand. Een mooi roze brievenbus pakketje. Ik had de hele collectie compleet. Geen idee wat ermee is gebeurd, maar hoe tof was het geweest als mijn eigen meisjes ook compleet verliefd waren geworden op deze boekjes. Daarnaast heeft de vr…

How-to - Toetsenbord schoonmaken met post-its

Photobucket

Toetsenborden lijken allemaal zo leuk totdat je weer wat er zich onder en op de toetsten afspeelt dan heb je er gauw genoeg van ;-) Hij mag er dan misschien op het eerste oog schoon uitzien maar niets is minder waar. Wist je bijvoorbeeld dat een toetsenbord meer bacteriën heeft dan een gemiddelde wc-bril? Oh my gawd, that's desgasting!

Is jou toetsenbord ook aan een opknapbeurtje toe? Ik laat je zien hoe heel simpel en snel tussen de toetsen van je toetsenbord kan schoonmaken met een paar post-its. Een tijdje geleden kwam ik daarvan een plaatje tegen, vraag me niet waar ook alweer en besloot zelf aan de slag te gaan met de papiertjes, maar gosh wat een troep komt eronder vandaan! Ik wist niet dat daar zoveel mensen woonde. Ik heb een los toetsenbord aan mijn laptop gekoppeld maar je kunt natuurlijk ook de toetsen van je laptop hiermee schoonmaken.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Foto 1 - Je hebt nodig een vies toetsenbord - dóh - en post-its met een plak randje

Foto 2  - Trek één post-it van het blokje af

Foto 3 - Zet deze met de plakrand naar onder en schuif hem van links naar rechts (of van rechts naar links, what you want) Je kunt dus een paar keer een nieuwe post-it pakken omdat het je nog zal verbazen wat voor rotzooi er uit je toetsenbord komt.

Foto 4 - Die spreekt voor zich denk ik?! Haartjes, rommel, viezigheid blégh!

Snel weggooien die handel en schoon is het tussen je toetsen. Je kunt nu in ieder geval weer met een gerust hart een eind in de ruimte typen!