Doorgaan naar hoofdcontent

How-to - Toetsenbord schoonmaken met post-its

Photobucket

Toetsenborden lijken allemaal zo leuk totdat je weer wat er zich onder en op de toetsten afspeelt dan heb je er gauw genoeg van ;-) Hij mag er dan misschien op het eerste oog schoon uitzien maar niets is minder waar. Wist je bijvoorbeeld dat een toetsenbord meer bacteriën heeft dan een gemiddelde wc-bril? Oh my gawd, that's desgasting!

Is jou toetsenbord ook aan een opknapbeurtje toe? Ik laat je zien hoe heel simpel en snel tussen de toetsen van je toetsenbord kan schoonmaken met een paar post-its. Een tijdje geleden kwam ik daarvan een plaatje tegen, vraag me niet waar ook alweer en besloot zelf aan de slag te gaan met de papiertjes, maar gosh wat een troep komt eronder vandaan! Ik wist niet dat daar zoveel mensen woonde. Ik heb een los toetsenbord aan mijn laptop gekoppeld maar je kunt natuurlijk ook de toetsen van je laptop hiermee schoonmaken.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Foto 1 - Je hebt nodig een vies toetsenbord - dóh - en post-its met een plak randje

Foto 2  - Trek één post-it van het blokje af

Foto 3 - Zet deze met de plakrand naar onder en schuif hem van links naar rechts (of van rechts naar links, what you want) Je kunt dus een paar keer een nieuwe post-it pakken omdat het je nog zal verbazen wat voor rotzooi er uit je toetsenbord komt.

Foto 4 - Die spreekt voor zich denk ik?! Haartjes, rommel, viezigheid blégh!

Snel weggooien die handel en schoon is het tussen je toetsen. Je kunt nu in ieder geval weer met een gerust hart een eind in de ruimte typen!


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.