Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Gezinsuitbreiding No 3

Photobucket

Say whut? Gezinsuitbreiding? Uhu, that's right! Op dit moment loopt er een miss en een mister in huis. Eigenlijk vonden wij dit genoeg en waren het er samen over eens dat hoeveel kleine kittens we ook zagen, er kwam er niet nog eentje bij, tot 4 weken geleden. De buurvrouw riep over de schutting in de tuin of we niet nog een klein poesje erbij willen hebben. Mijn reactie? JA! Totaal onverwacht sprong de ja er zo uit. Meteen gingen wij kijken naar de net geboren spruitjes en ja hoor, verliefd!

We worden dus weer papa en mama van een kitty, nog een mister! Toen was er nog een naam te verzinnen en tot op de dag van vandaag worden we het over de naam maar niet eens, haha! In de eerste instantie dachten we dat het een dametje was maar een week later bleek het toch een heer te zijn dus de naam Truusje was al snel van de baan. Vriendlief bedacht Boef(je), maar nog steeds denk ik hard na over een naam die je eigenlijk bijna nooit hoort. Onze andere dame draagt de naam Pils(je) met zich mee. Ja Pilsje van de echte Pils ;-) Hier hoort natuurlijk een leuk verhaal bij. Toen de dame nog klein was zat ze altijd op schoot bij vriendlief en steeds weer met haar pootjes om een flesje bier heen, dus die naam was eigenlijk snel gekozen.


Photobucket

Dan hebben we nog de heer is huis die de naam Duifje heeft gekregen. Ja ook dat klopt, van Duif! Natuurlijk was dit ook niet zonder reden. Meteen al bij het zien van het licht maakte meneertje duif geluiden als een echte duif. Meer kwam er eigenlijk ook niet uit. Wederom was die naam ook snel gekozen, haha! Heb je die namen ooit al eerder ergens gehoord? Je moet de mensen buiten is raar zien kijken als ik de katten naar binnen roep. Je kunt de gezichten er waarschijnlijk wel bij denken ;-) Maar goed, de kleine kittycat heeft natuurlijk ook een aparte naam nodig, eentje die niet standaard is en eentje die past bij Duifje en Pilsje. Daar ga ik nog over brainstormen. Nog een kleine 3 weekjes wachten en de dagen aftellen tot we de kleine man in onze armpjes mogen sluiten!


Photobucket