Doorgaan naar hoofdcontent

Gezinsuitbreiding No 3

Photobucket

Say whut? Gezinsuitbreiding? Uhu, that's right! Op dit moment loopt er een miss en een mister in huis. Eigenlijk vonden wij dit genoeg en waren het er samen over eens dat hoeveel kleine kittens we ook zagen, er kwam er niet nog eentje bij, tot 4 weken geleden. De buurvrouw riep over de schutting in de tuin of we niet nog een klein poesje erbij willen hebben. Mijn reactie? JA! Totaal onverwacht sprong de ja er zo uit. Meteen gingen wij kijken naar de net geboren spruitjes en ja hoor, verliefd!

We worden dus weer papa en mama van een kitty, nog een mister! Toen was er nog een naam te verzinnen en tot op de dag van vandaag worden we het over de naam maar niet eens, haha! In de eerste instantie dachten we dat het een dametje was maar een week later bleek het toch een heer te zijn dus de naam Truusje was al snel van de baan. Vriendlief bedacht Boef(je), maar nog steeds denk ik hard na over een naam die je eigenlijk bijna nooit hoort. Onze andere dame draagt de naam Pils(je) met zich mee. Ja Pilsje van de echte Pils ;-) Hier hoort natuurlijk een leuk verhaal bij. Toen de dame nog klein was zat ze altijd op schoot bij vriendlief en steeds weer met haar pootjes om een flesje bier heen, dus die naam was eigenlijk snel gekozen.


Photobucket

Dan hebben we nog de heer is huis die de naam Duifje heeft gekregen. Ja ook dat klopt, van Duif! Natuurlijk was dit ook niet zonder reden. Meteen al bij het zien van het licht maakte meneertje duif geluiden als een echte duif. Meer kwam er eigenlijk ook niet uit. Wederom was die naam ook snel gekozen, haha! Heb je die namen ooit al eerder ergens gehoord? Je moet de mensen buiten is raar zien kijken als ik de katten naar binnen roep. Je kunt de gezichten er waarschijnlijk wel bij denken ;-) Maar goed, de kleine kittycat heeft natuurlijk ook een aparte naam nodig, eentje die niet standaard is en eentje die past bij Duifje en Pilsje. Daar ga ik nog over brainstormen. Nog een kleine 3 weekjes wachten en de dagen aftellen tot we de kleine man in onze armpjes mogen sluiten!


Photobucket

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.