Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Favorieten uit de Sacha FW 12 collectie

Photobucket
Het leukste van een nieuwe seizoen als de Herfst? Het shoppen van een nieuwe garderobe! Jezelf verbijten die aan ultra ge-wel-dige nieuwe collecties waarvan je favorieten of wishlist lijstje alleen maar langer begint te worden. Klinkt wel erg bekend? Hoewel ik ontzettend veel schoenen in mijn bezit heb, heb ik er nooit genoeg. Iedere dag weer hetzelfde schoenen verhaaltje, "ik heb geen schoenen om aan te trekken". Oh oh oh wat hebben we het zwaar niet? ;-) Een goed excuus voor het shoppen van nieuwe schoenen en met de nieuwe collectie van Sacha zit je helemaal goed. Deze collectie is echt zo niet goed voor je portemonnee...


Mijn favorieten zie je hieronder. Zit er nou ook een eyecatcher voor jou bij die je fashionhartje sneller laat kloppen? Klik op de link van je favoriet onder de foto om ze meteen te bestellen. Zie je de bruine korte laarsjes met stoffen printmotief in het midden? Damn hot or not? Mijn favo favoriet!!