Doorgaan naar hoofdcontent

Favorieten uit de Sacha FW 12 collectie

Photobucket
Het leukste van een nieuwe seizoen als de Herfst? Het shoppen van een nieuwe garderobe! Jezelf verbijten die aan ultra ge-wel-dige nieuwe collecties waarvan je favorieten of wishlist lijstje alleen maar langer begint te worden. Klinkt wel erg bekend? Hoewel ik ontzettend veel schoenen in mijn bezit heb, heb ik er nooit genoeg. Iedere dag weer hetzelfde schoenen verhaaltje, "ik heb geen schoenen om aan te trekken". Oh oh oh wat hebben we het zwaar niet? ;-) Een goed excuus voor het shoppen van nieuwe schoenen en met de nieuwe collectie van Sacha zit je helemaal goed. Deze collectie is echt zo niet goed voor je portemonnee...


Mijn favorieten zie je hieronder. Zit er nou ook een eyecatcher voor jou bij die je fashionhartje sneller laat kloppen? Klik op de link van je favoriet onder de foto om ze meteen te bestellen. Zie je de bruine korte laarsjes met stoffen printmotief in het midden? Damn hot or not? Mijn favo favoriet!! 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.