Favorieten uit de Sacha FW 12 collectie

Photobucket
Het leukste van een nieuwe seizoen als de Herfst? Het shoppen van een nieuwe garderobe! Jezelf verbijten die aan ultra ge-wel-dige nieuwe collecties waarvan je favorieten of wishlist lijstje alleen maar langer begint te worden. Klinkt wel erg bekend? Hoewel ik ontzettend veel schoenen in mijn bezit heb, heb ik er nooit genoeg. Iedere dag weer hetzelfde schoenen verhaaltje, "ik heb geen schoenen om aan te trekken". Oh oh oh wat hebben we het zwaar niet? ;-) Een goed excuus voor het shoppen van nieuwe schoenen en met de nieuwe collectie van Sacha zit je helemaal goed. Deze collectie is echt zo niet goed voor je portemonnee...


Mijn favorieten zie je hieronder. Zit er nou ook een eyecatcher voor jou bij die je fashionhartje sneller laat kloppen? Klik op de link van je favoriet onder de foto om ze meteen te bestellen. Zie je de bruine korte laarsjes met stoffen printmotief in het midden? Damn hot or not? Mijn favo favoriet!!