Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Favorieten uit de Sacha FW 12 collectie

Photobucket
Het leukste van een nieuwe seizoen als de Herfst? Het shoppen van een nieuwe garderobe! Jezelf verbijten die aan ultra ge-wel-dige nieuwe collecties waarvan je favorieten of wishlist lijstje alleen maar langer begint te worden. Klinkt wel erg bekend? Hoewel ik ontzettend veel schoenen in mijn bezit heb, heb ik er nooit genoeg. Iedere dag weer hetzelfde schoenen verhaaltje, "ik heb geen schoenen om aan te trekken". Oh oh oh wat hebben we het zwaar niet? ;-) Een goed excuus voor het shoppen van nieuwe schoenen en met de nieuwe collectie van Sacha zit je helemaal goed. Deze collectie is echt zo niet goed voor je portemonnee...


Mijn favorieten zie je hieronder. Zit er nou ook een eyecatcher voor jou bij die je fashionhartje sneller laat kloppen? Klik op de link van je favoriet onder de foto om ze meteen te bestellen. Zie je de bruine korte laarsjes met stoffen printmotief in het midden? Damn hot or not? Mijn favo favoriet!!