W.I.C by Herôme reist af naar "Magical India"

Photobucket
Jajaja, het is weer zover! Een nieuwe tijdelijk verkrijgbare collectie van W.I.C staat te trappelen om het schap van drogisterijen en parfumerieën te vullen met de Magical India collectie. Een betoverende collectie als je het mij vraagt boordevol prachtige kleuren voor een goed begin van de aankomende herfst, want kijk is goed naar onderstaande afbeelding.. prachtige herfst kleuren die je wanen in het mooie en magische India. Zelf heb ik nog nooit een stap op India gezet maar vele foto's van dit land zeggen meer dan 1000 woorden.


Madras is de oude naam van kustplaats Chennai, bekend van het strand Marina Beach: the place to be om te flaneren. Het opvallende feloranje van Madras mix je met het nieuwe diepblauw en wijnrode tinten.

Het donkergrijs van de stad Agra is een knipoog naar de Taj Mahal. Dit indrukwekkende paleis ligt aan de rand van deze stad. Mooi als donker contrast bij felle kleuren.

Pune is de culturele stad van de Indiase deelstaat Maharashtra en toont veel futuristische gebouwen. Dat komt terug in de blauwe lak die is verrijkt met een metallic glitter. Denk disco, high heels en een lakleren clutch en je hebt de perfecte ingrediënten voor a Pune Party!

Goa is een vrolijke paars, waar een soort lila/roze doorheen schijnt. Een knipoog naar deze Indiase hippiestad. Super bij kleurrijke tops voorzien van pailletten, donkere of juist lichte jeans en bootees met franjes.

Bangalore wordt ook wel The Garden City genoemd. In het kleurige decor van deze levendige stad vervult goud een glansrol, dat resulteert in een ivoorkleurige lak met shimmering voor een extra oplichtend effect.

Een van de grootste toeristische trekpleisters van India is Jaipur, ook wel de roze stad geheten vanwege de vele rozekleurige gebouwen. W.I.C. by Herôme voegde er rood aan toe, voor een vlammende look. Subliem bij de metallickleuren die absolute must haves zijn.

Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor €7,50 en twee stuks voor €12,50
Magical India is vanaf September 2012 verkrijgbaar bij diversen drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com